Sada je: 04 kol 2026, 12:20.
?
.

palunkica je napisao/la:OK, prijeti li opasnost od salmonele od bjelanjka?? Tog me najviše strah, ide u školu za Božićni sajam.
Našla sam neki recept s corn sirupom, može se navodno zamijeniti i s medom. Probat ću sutra nešto zalijepiti s tim. Ali to neće biti bijelo, pa ne dolazi u obzir.
Edit - evo recepta
http://www.tipsfromatypicalmomblog.com/2013/12/royal-icing-without-egg-whites-or.html
Inače, kupila sam i tijesto za gingerbreade, predobro je i jednostavno za napraviti i ispadnu baš kako treba. Isto IKEA

palunkica je napisao/la:Cathy, tijesto sam kupila u nedjelju u Ikei, 18 kn, ako kupiš dva dobiješ na poklon i neke zgodne oblike. Stoji u frižiderima.
Salmonela i bjelanjci??
I ja mislim da to nitko ne bi jeo ali ipak...

palunkica je napisao/la:25 deka šećera u prahu, 60 g putra, 30 g mlijeka, našla sam neki konvertor za mjere na internetu. Stavila sam dr. Oetker aromu vanilije, jer sam se bojala ako stavim pravu vaniliju da će se vidjeti crne točkice.
Sin hoće da ju mi jedemo doma, pa je evo u frižideru. Taj icing je čak i ukusan.
Na krov sam stavila smarties bombone.
Ove figurice su kalupi za modele od čokolade iz IKEE isto.
Kad ću radit iduću bit će puno urednija i bolja, sad sam puno pametnija što i kako raditi, radila sam lijepljenje s predebelim nastavkom. I ovo gdje je bor je isto s predebelim nastavkom napravljeno jer je na tom dijelu puklo.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.