evo dabili zna 
Sada je: 18 tra 2026, 15:09.
Moderator/ica: Diami

Rodit ću u 36-oj treće dijete. Starije curke su mi 12 i 9 godina i sve sam zaobravila. Nisam radila nikakve pretrate, odbila kombinirani probir jer mi je nuhalni bio ispod rizika pa sam onda izluđivala ginekologa sa raznim pitanjima svakakvim o dodatnim potrebama pretraga...poslao me samo na anomaly scan koje je bio uredan. Izluđujem ga sa pitanjima na svakom pregledu i UZV - u.

Polako iz dana u dan.

Koma mi je bilo od 9-12. tt na Folacinu (mučnine), prije i poslije bez simptoma, tu i tamo neka lagana žgaravica koju saniramo kefirom. Spavam k'o beba, odbila kombinirani i amnio, anomaly ok, malac živahan i mjere odgovaraju u dan! Tipkamo se!

) ali sve više razmišljam o trećem djetetu. A do konačne odluke + "realizacije" bih već i mogla biti i službeno 35+
(za par dana slavim 33)
Svakako ću vas pratiti (i nadam se jednom i pridružiti)..

Vanči je napisao/la:Alki, veliki pozdrav i čestitke! (ako me se sjećaš s ljetnih beba 2010.![]()

), a max mi je bio 4,9. Organski ne podnosim to pikanje u prst, želudac mi je odmah u nosu... Je li koja radila ogtt, imate li kakav pametan savjet?

neznam koliko toga vama smute al meni dali 3dcl. I meni 3x vadili krv iz žile, nisu boli prst
bit će da svaki radi na svoj način

,
možemo uživati. Mene sister zove "profesionalna rodilja", ona se čudom čudi kak sam mobilna, vozim, jurim, ispunjavam sve potrebe svoje obitelji. Ok, jedino sam vrlo rano pobjegla s posla, HB našla sam modus, ali sve zbog očajne situacije tamo. I onak me sad nema sveukupno (s bolovanjem) skoro 4 g pa se valjda i tamo bude posložilo.
od nas dvoje!
10+4tt i sve je u redu
Jučer me gin isprepadao, kao da nisam sama po sebi isprepadana, al dolazim k sebi
Mada mi s druge strane kaže sestra da ne razmišljam o tome, da sam prava mladica jer da je sad "u trendu" rađanje prvog djeteta oko 40.te godine....

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.