Sada je: 01 svi 2026, 11:56.

što je bilo najodvratnije da je učinilo?

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: što je bilo najodvratnije da je učinilo?

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 28 sij 2015, 16:48

ja sam sad pročitala temu.

stvarno preporučam pročitati početak teme jer je tamo azleja situacija koja me ful nasmijala

a pala sam na pod od smijeha kad je pulse ispričala svoje seoske dogodovšitne sa prženom kavom

:hahaha :hahaha

na pod
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la latica » 29 sij 2015, 10:37

pčelice, meni je ovo jedna od apsolutno najdražih tema i jedva sam je sad iskopala, ali prvo mi je pala na pamet kad sam vidjela ovu malu šta radi!
pregenjalnih stvari ima ovdje :hahaha
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la crna ofca » 29 sij 2015, 11:20

Odlična tema, suze su mi potekle :hahaha :hahaha :hahaha :hahaha

Lizanje kolica u dučanu pod normalno, prčakanje prstićima po stupovima gdje peseki pišaju (valjda da vidi jel friško ili nije), skupljanje rabljenih bombona s poda (svaki put u zadnji tren spriječena u degustacij istih), lizanje ljuljački u parku, pijenje vode u kadi... Sva sreća pa nije imala bliske susrete s wc školjkom i četkom.
Najgadnija stvar mi je bila kad je u parkiću odlučila jesti čikove. I nakon toga komentar moje svekrve koja je zaključila da je to napravila jer je vidla mm i mene da pušimo. A kak nas ne vidi kad jedemo voće mi je totalni misterij. :whew
Expresička 2012 slika zimski mirišljavko 2015 slika
crna ofca
hobitska stopala

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 29 sij 2015, 13:33

ateracija prsna u gnijnicu britney ahahaha :hahaha

moji nisu meni preodvratni, i mm i ja se dobro uklapamo na ovaj topic.

kopanje nosa i papanje sadržaja (L)
sifon i četka za wc (p)
jedenje sa poda, doma to čak i potičem, zašto da se baci :nokti
lidija kad je ljuta umijesto da ispuše nos u maramicu sve ga ispuše sebi pod nos i tak hoda okolo

ma ne znam
nije mi to niš tak smiješno illi strašno kod nas.

nema brabonjaka i pržene kave ako me se to pita :hahaha :hahaha

ja sam jedne godine, ljeta sam znala provoditi i proljeće na selu kod kumova,oni su mi othranili baku,nije krva veza. tada moja prabaka u gradu nije mogla othraniti dvoje djeca pa je kćer dala na selo u školu.
i tako mi smo ostali sa njima u kumstvima.

a ja sam uživala tamo.
i tako sam jedne godine stavila ručnik i mali suncobran i stolček kraj "potoka".
i tamo sam se ja sunčala i prala nogice u "potoku" i malo gackala i tako, oplahivala se sveudilj.
kroz par godina, vraćajući se u mislima na te divne trenutke ,shvatila sam zašto je voda iz "potoka" bila zelenkasta i prelijevala se u stotinama duginih boja.
oće to amonijak iz gnojnice oće

eto bilo je to potočić sa obližnje gnojnice

eto to vam je na tragu brabonjaka i kave
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la nevenera » 29 sij 2015, 16:13

nemam pojma jesam li pisala ali najgore što je damjan radio jest lizanje podova na trajektu kad putujemo. legne na pod i liže :lebdi
najgore što je tin radio je da je lizao stol u čekaonici u ambulanti :ajme moji su lizači
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Vicky & Mama » 29 sij 2015, 16:18

Oh neve moj bi lizao onaj rub pokretne trake na koju se odlažu stvari na kasi (ako me kužiš) :puke :temp :stup
19.04.2011. V
30.06.2015. L
Vicky & Mama
centrifugirana

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 29 sij 2015, 21:11

mmar je napisao/la:aaa otkle ste ovo izvukle :lol

Pčelice normalno da ti djeca nisu preodvratna, kako da dostignu majku :rollin

Pulse i kavica su mi i dalje favoriti u gadostima, ali pčelo uz bok si im :lol

Nego šta!! Hahaha
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la Azzul » 29 sij 2015, 22:28

prijavljujem mlađu u klub wcčetkovitlača - s obzirom da svekići imaju 4 wc-a unatoč mojim naporima da su vrata uvik zatvorena, neki ukućani ne dijele tu praksu pa mića zvir ukoliko je nanjušila da su vrata do jednog otvorena utiša se, odšulja (ko kad se more povuče pred tsunami) pa izleti mlatarajući četkom ko Thor mjolnirom, ne štedeć ništa šta joj se nađe na putu :cekic

no našu definiciju gadarije desetljeća definitivno je postavio jedan ići mići događajčić u sestrinskom zajedničkom ljetnom popodnevu dok se starija na friško odvikavala od pelene
prigodno iskopah tekst s ljetnica kojim san ovjekovječila taj spešl događaj

Kako su svi ljetnići na ovim finim celzijusima ogolili svoje guze, zamijenivši pelene mudanticama tako i ja odlučih da se Nim okuša u tim vrlim bespelenskim bespućima jer zna najavit "istovar dobara"
Srići nije bilo kraja dok je našetavala svoje dupence po kući u finim bijelim hello-kitty-mudanticama koje joj je baka kupila, dok je ova mater naćulila osjetila da bi na vrime uputila tutu u svhrnju njenog postojanja.
Nakon nekih 20ak minuti šta se mlađahna ekipa mojih žemskinja igrala na podu, Nim se tiho udaljila s, šta će se kasnije ispostavit, mjesta zločina.
Smjeh, vrisku i ciku bejbzisa zamijenia je muk. Muk obično znači da je napravila nešto loše il da se domogla neke zabranjene stvarčice i podmuklo, na samo njoj svojstven način, uživa - obično su to naši mobiteli na kojima istipka brojeva do besvjesti ili običan paket maramica kojeg rastrga ko čopor vukova. Ustala san da je nađen u posjedovanju corpus delicti i još jednom izredam 5-6 "ne ne-ova" i "pec pec-ova" al san zastala jer su mi rastopljeno-čokoladne nakupine na majici od Erin zaokupile pažnju i overloadale misli molbama da je to stvarno čokolada, opravdano jer je Nim žvakala rastopljeni prutić kinder-čokolade netom prije. Na moju žalost to nije bila čokolada, doduše možda je bila jednom davno prije, na ulasku u Nimerijin probavni sustav, sad je bila jedno obično govance litance koje je Erin sa detektivskom znatiželjom i pincentnim hvatom umalo ubacila u svoj sustav za analizu.
Skuživši da je otkrivena, zločinka Nim se, punih gaća - bacila u trk. Poslala san mm da ulovi i rješava odbjeglo govance, dok san ja Erin na pecibokune rastavljala od Nimerijine "slobodne umjetnosti". 10 minuti kasnije cure su bile čiste i mirišljave, pelene zalipljene na malim guzama, mm je pročišćavao svoja pluća, sinuse, oči i uši dok smo se ja i stari drug - dm sapun - intezivno družili još jednom za dobra stara vrimena.
slikaslika Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
We're sharing one eternity, living in two minds, linked by an endless thread impossible to break
Azzul
rozo-ljubičasti po ebay-u

Prethodna

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.