stvarno preporučam pročitati početak teme jer je tamo azleja situacija koja me ful nasmijala
a pala sam na pod od smijeha kad je pulse ispričala svoje seoske dogodovšitne sa prženom kavom
na pod
Sada je: 01 svi 2026, 11:56.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

moji su lizači

mmar je napisao/la:aaa otkle ste ovo izvukle![]()
Pčelice normalno da ti djeca nisu preodvratna, kako da dostignu majku![]()
Pulse i kavica su mi i dalje favoriti u gadostima, ali pčelo uz bok si im
Kako su svi ljetnići na ovim finim celzijusima ogolili svoje guze, zamijenivši pelene mudanticama tako i ja odlučih da se Nim okuša u tim vrlim bespelenskim bespućima jer zna najavit "istovar dobara"
Srići nije bilo kraja dok je našetavala svoje dupence po kući u finim bijelim hello-kitty-mudanticama koje joj je baka kupila, dok je ova mater naćulila osjetila da bi na vrime uputila tutu u svhrnju njenog postojanja.
Nakon nekih 20ak minuti šta se mlađahna ekipa mojih žemskinja igrala na podu, Nim se tiho udaljila s, šta će se kasnije ispostavit, mjesta zločina.
Smjeh, vrisku i ciku bejbzisa zamijenia je muk. Muk obično znači da je napravila nešto loše il da se domogla neke zabranjene stvarčice i podmuklo, na samo njoj svojstven način, uživa - obično su to naši mobiteli na kojima istipka brojeva do besvjesti ili običan paket maramica kojeg rastrga ko čopor vukova. Ustala san da je nađen u posjedovanju corpus delicti i još jednom izredam 5-6 "ne ne-ova" i "pec pec-ova" al san zastala jer su mi rastopljeno-čokoladne nakupine na majici od Erin zaokupile pažnju i overloadale misli molbama da je to stvarno čokolada, opravdano jer je Nim žvakala rastopljeni prutić kinder-čokolade netom prije. Na moju žalost to nije bila čokolada, doduše možda je bila jednom davno prije, na ulasku u Nimerijin probavni sustav, sad je bila jedno obično govance litance koje je Erin sa detektivskom znatiželjom i pincentnim hvatom umalo ubacila u svoj sustav za analizu.
Skuživši da je otkrivena, zločinka Nim se, punih gaća - bacila u trk. Poslala san mm da ulovi i rješava odbjeglo govance, dok san ja Erin na pecibokune rastavljala od Nimerijine "slobodne umjetnosti". 10 minuti kasnije cure su bile čiste i mirišljave, pelene zalipljene na malim guzama, mm je pročišćavao svoja pluća, sinuse, oči i uši dok smo se ja i stari drug - dm sapun - intezivno družili još jednom za dobra stara vrimena.

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.