Ako pacijent želi drugo mišljenje, ako treba pratiti stanje to je sada nemoguće...
Koji se kiki dešava i kako doći do snimki?!
Tko pouzdano zna

Sada je: 14 lip 2026, 06:01.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

razini, kako doći do snimke...nekog bi' iz gaća mogla istrest' 

, bit će da su samo aljkavi.alexandra je napisao/la:da, moraju ti dati i nalaz i snimku. vjerojatno im se jednostavno nije dalo ili tako nešto. štedit tako ne mogu, jer rengenolog ipak ne može očitat nalaz bez slike, bit će da su samo aljkavi.
alexandra je napisao/la:da, moraju ti dati i nalaz i snimku. vjerojatno im se jednostavno nije dalo ili tako nešto. štedit tako ne mogu, jer rengenolog ipak ne može očitat nalaz bez slike, bit će da su samo aljkavi.
možda da se pripremim i na ovaj scenarij
Mislim, di bi oni s time? A Alex je u pravu, ne mogu očitati nalaz bez toga.Duga je napisao/la:alexandra je napisao/la:da, moraju ti dati i nalaz i snimku. vjerojatno im se jednostavno nije dalo ili tako nešto. štedit tako ne mogu, jer rengenolog ipak ne može očitat nalaz bez slike, bit će da su samo aljkavi.
možda da se pripremim i na ovaj scenarij
Sad, zaozbiljno, znači snimke mi moraju dati?!
možda je doktor imao inspirativni dan i očitavao nalaze recimo iz taloga kave. 

.Ina66 je napisao/la:A ja ne znam gdje cu sa svojima

palunkica je napisao/la:Ne daju slike, daju CD, i očitaju s kompa. Mislim da ti na zahtjev moraju dati

jadnanammajkasovimzdravstvomDuga je napisao/la: Svi budu ispraćeni s: Ne daju se više snimke...
carski, carski....mislim meni je smiješno jer se znam snać, ali siroti ovi stariji ljudi koji i ne znaju da se snimka stavlja na cd 
danas sam vodila dijete na rtg sinusa i odmah pitala za snimku

alexandra je napisao/la:Duga je napisao/la: Svi budu ispraćeni s: Ne daju se više snimke...
carski, carski....mislim meni je smiješno jer se znam snać, ali siroti ovi stariji ljudi koji i ne znaju da se snimka stavlja na cd
da nije za napisati javno..

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.