Sada je: 17 tra 2026, 05:48.
Moderator/ica: Hajdi

Vicky & Mama je napisao/la:Eh da dodam techno xlr je nešto skuplja varijanta, ali kako će nam za curu ići od početka nije tako strašna cifraipak to već nisu kišobran kolica.

ja sam 167 pa su meni i spuštene ručke o.k.
moram stavit naša u prodaju pa koliko zaradimo, toliko ćemo tržit. 

Naravno da nisam ni znala za to kad sam kupovala, a sad bi sve dala. Naime ovaj postojeći krovičak sam po sebi ničemu ne služi a najmanje zakloni od sunca 
Ivy je napisao/la:Obični quest nema tu foru s kupolomNaravno da nisam ni znala za to kad sam kupovala, a sad bi sve dala. Naime ovaj postojeći krovičak sam po sebi ničemu ne služi a najmanje zakloni od sunca
![]()

Da, da, kako smo mogle zanemariti tako važan detalj 
inače su fakat mala kad se sklope i to je fora.
liči na graco evo i chiccov urban, koja su oboja neka srednja klasa a ok su!
mislim da je on nekakav prototip ovih traktorastih kolica. i užasno je preskup! kao i stokke... modni trend kojem ćemo se svi jednog dana lijepo nasmijati i otići po neka kišobran kolica s kojima naćemo biti tako zapaženi ko s tom instalacijom na kojoj guramo svoje prinčeve i princeze... ili će bit još i gore, tko zna? 

Ivy je napisao/la:Obični quest nema tu foru s kupolomNaravno da nisam ni znala za to kad sam kupovala, a sad bi sve dala. Naime ovaj postojeći krovičak sam po sebi ničemu ne služi a najmanje zakloni od sunca
![]()
Ali za sve ostalo na tim kolicima, kapa do poda!

Mariachi je napisao/la:Techno xt je zakon. Nama se hrpa kolica poraspadala, onda sam u jednom trenutku stisla zube, kad je sjela neka lova, i uzela njih. Kotači normalne veličine, produživ krović, mekano sjedalo, drndamo ih po plaži, vozimo torbetine, niš im nije, čak nit ne škripe!

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.