pa sad ti budi pametan

skupi kozmetički preparati nisu garancija da će sve biti dobro i na čistoći lica treba raditi i iznutra
Sada je: 30 tra 2026, 02:31.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

palunkica je napisao/la:Klindamicin je antibiotik i ide samo na aknu - štapićem. Jako isušuje.

pa to je katastrofalno jako. Zato se i dešava da si klinci sami unište kožu 
Sapun je ok ako ne isušuje. Cijela Cliniqueova 1-2-3 osnova čišćenja se sastoji od sapuna
viki je napisao/la:- pisala sam da ne koristi niš, al se stanje pogoršalo pa je počeo koristiti tonik sa salicilnom kiselinom
kad akne krenu 
I jednom tjedno pilling npr na bazi soca od kave idealno.

Ina66 je napisao/la:I jednom tjedno pilling npr na bazi soca od kave idealno.
ovo je vidila mene da radim pa počela i ona

Šalim se (malo
). Obzirom da moja tinejdjerka ima neurodermitis onda sam joj kupila Mustelin (ali sad ima svoje pare pa kupuje katastrofa stvari tipa 3u1 ili 8u1 itd). Zapravo je počela s La Roche Posayom i nekakvom njihovom pjenom za čišćenje ali je tvrdila da je to bezveze.
možeš početi sa tzv sindetima tipa Eucerina ili Avene ili kajjaznam. To je sve nekako tvoja preferencija. Ono kaj ti misliš da je baš najbolji sapun za bebe. S čim pereš mališu

) itd onda uzmeš fino vaticu staviš alkohol (ali samo jednom da pokažeš vizualno kako to loše radi
) i pređeš lice da vidi koliko je to puno prljavštine.
)sindeti su, kako kažu, dobra stvar. pojednostavljeno, to bi bili sapuni bez sapuna
ali dobro 
S čim pereš mališu
Jel se kuži kako uopće nemam dobro iskustvo? 
meni je preporuceno lice prati samo sa vodom nikakvi derivati nisu potrebni , na akne treba directno staviti Tea Tree Oil ( ulje cajevaca) I to je to . Meni se koza od tada preporodila. Prakticiram stavljati masku od zele gline , a jako dobar ucinak ima I ananas I papaya lice samo s tim dobro natrljati I ostaviti 20 min . 
.
, ona svinjsku koristi kao bazu.
TanjaMT je napisao/la:Kod moje mame svinjska mast
Ali nekako prociscena, to se kaze "preprana", uopce nema miris.
Mozda neko radi i sa necim profinjenijim, ona svinjsku koristi kao bazu.
uvijek ide podloga od svinjske masti. kad sam ja to pričala prije par godina svi su me ispljuvali ...da kakva svinjska mast

) TanjuTM za nevenovu mast - hvala, Tanja, na savjetu

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.