Sada je: 02 kol 2026, 17:18.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

. moji twinsi su već veliki (12), pa najnovije informacije nemam, ali dojila sam ih dugo (uz dohranu kad nisam više mogla, ali dojili su do 2,5 godine ako se dobro sjećam
). U početku ih nisam mogla dojiti zajedno, ali ima cura koje jesu i vjerujem da je to izvrsno za malo se odmoriti
. Ako nemaš nije loše nabaviti jastuk za dojenje, pa ih lakše namjestiš.
), a a kasnije su i tako bili uglavnom kod nas u krevetu (uvijek bi zaspali u svom i po noći bi se kad bi dojili preselili). I izdajala sam se kad bi stigla, pa bi im to MM u nekom trenu pred jutro dao. Uglavnom razne kombinacije što se hranjenja tiče - sve im je bilo dobro
. S negdje mjesec dana njihovih kad je valjda njima bio skok veliki u rastu sam bila u velikoj krizi s dojenjem i umorom, pala sam na vrlo malo dojenja, ali smo se vratili.
, sjećam se da sam im stalno pjevala da ih zabavim (nisam ih mogla oboje nosati
).
!
i rasli su munjevito. Ja mislim da smo mi koristili te najmanje pampersice ....
eto, nema pravila...
kimora23 je napisao/la:Ja mislim da u mene ne stanu 2 bebe od 3 kg:D
Najveca mi je zelja dojiti ih, malca sam uspjela samo 3 mjeseca dojiti i tanan se navikli kad on poceo odbijati dojku,vristati i tako mjesec dana borbe dok nisam zaradila 2 mastitisa od njegovog brljanja i mog izdajanja..pedica rekla da se po krvi vidi da je dijete gladno..joj kad se sjetim. Long story short..tada sam si obecala da cu iduce dijete dojiti ivne slusati nikoga vise.. e onda su se desili twinsi i opet me je strah da ja to necu moci:(
)ili ne u krajnjoj liniji, nemoj se opterečivati unaprijed).
Mogu ti dat neke friske savjete
kimora23 je napisao/la:Imate pravo, bit ce kako bude,moram se opustiti.. ja sam inace control freak i sve bi htjela organizirati i prije nego sto dodu malci:)
Dajte neki savjet kako ste ih najlakse "natjerali u red" u smislu da skupa papaju, spavaju
).
. Doktorica mi je govorila da smanjiim nešto, a oni su stalno htjeli jesti i to doista bilo sto. Jedino dušu nisu htjeli ni pogledati
.
. Prvo sam isto ovako dojenje plus bočica, moji su stvarno jeli sve i to puno.

.
.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.