Sada je: 12 kol 2026, 06:25.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

skoro da bih ti svoj ponudila. ali, jos se nisam skroz odlucila prodati ga
, sentimentalno sam vezana 

palunkica je napisao/la:A jel netko ima iskustva s Hervisovim i Intersportovim biciklima?
X fact i Nakamura su marke

palunkica je napisao/la:A jel netko ima iskustva s Hervisovim i Intersportovim biciklima?
X fact i Nakamura su marke

.

medo14 je napisao/la:Mi smo u intersportu kupili nakamuru bicikl, ista dob klinca 12 god.
bio oko 2300 kn, bas je lijep i djeluje cvrsto. Hervis ima neki popust na bicike, dobila sam na sms poruku od njih
inace, nisam za ovu dob za kupovinu skupljih bicikla, oni su jos zrkasti, zaborave zakljucati, mislim da su premali za skuplji bicikl, ceste su krade bicikla
a inace se jezim bicikla s njuskala, stalno mislim kako je veliki postotak ukradenih bicikla na njuskalu![]()
Citaj:nama ukralo zakljucani bicikl u spremistu, nismo niti prvu ratu jos otplatili

Kao nekakav all round bajk recimo jer ima blatobrane ali i siroke gume. Sic je ko za specku.

- cijena s popustom je ispod 2000, a može i na rate ako se ne varam - meni je odličan - i ja se mogu voziti na njemu, baš je čvrst i kompaktan.
Kris2 je napisao/la:Pal mi I. kupili Authorov u Vlaškoj - TČT - mislim da je ovaj outset njegov model

jer ćemo uskoro u sličnu potragu. Moj je visok cca 165 cm i očekujem da će lako potegnuti preko 190 cm kad jednom počne rasti. Ja sam visoka 178 i on moj bajk normalno vozi tako da bi mu ipak neku "odraslu" veličinu kupila.
ali činio mi se dosta velik za njega
no on nije htio tu godinu novi bicikl nego se izdužio
do druge godine i onda smo ga kupili.
on je doslovce svaki dan na njemu, odlazi sa njim na treninge, navečer na engleski... i jako ga čuva. 
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.