) uz to paradajz na salatu. Mislila da ih cure neće htjeti al im je bilo fino. Za danas bolonjez, špagete i friški krastavci na salatu.
Sada je: 29 tra 2026, 09:54.
) uz to paradajz na salatu. Mislila da ih cure neće htjeti al im je bilo fino. thalia je napisao/la:mi smo inćune na tavi, ali su se više skuhali nego spekli. i brokulu na lešo. maslinovo, češnjak, peršin.
sutra ću i ja mahune. smrznute. s pilećim prsima ili nešto.
Danas jedemo burek
), pire od krumpira i matovilac (domaći
).
i kozicama sa rikolom i matovilcem.
lara72 je napisao/la:Pašta sa šparogamai kozicama sa rikolom i matovilcem.

thalia je napisao/la:ja napravim brokulu na blitvu, isto je odlično uz to
thalia je napisao/la:ja napravim brokulu na blitvu, isto je odlično uz to
ja bih radila pohane bukovače, ali mi se ne da pohati u ulju pa bih u pećnici. jel bi to išlo illi će biti presuhe?
latica je napisao/la:thalia je napisao/la:ja napravim brokulu na blitvu, isto je odlično uz to
kak to bude - zajedno brokula i blitva?
).
i sve je jednako super 
Mirci je napisao/la:to je onda brokula na lešo
meni blitva dosadi pa tako radim osim brokule i mladi kelj, špinat, tikvice, prokulice, mišanciju, ili bilo koju kombinaciju navedenog povrćai sve je jednako super

pileću juhu s rezancima, pire, pečeno pile, kis. paprika 
)

kad dođem doma samo palentu napravim s parmezanom i zelenu salaticu!
?

latica je napisao/la:ja ovako pravim španjolski gulaš, mislim da sam to već pisala jednom: http://www.coolinarika.com/recept/spanjolski-gulas/
meni je to prefino, posebno uz palentu!

bome i ja

i ja kažem šteta šerija, pa stavim maaaaalo manje. usotalom, i djeca jedu pa iako alkohol ispari i to sve, ... ma šteta šerija ukratko, lako za djecu!
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.