Sada je: 08 kol 2026, 16:20.

meni se baš sviđa ta tema i mislim da bi puno ljudi igralo. I stvarno je tako da svatko od nas ima neke svoje specijalitete koji mu nenadmašno uspjevaju tipa lasagne, kiflice sa sirom, moja susjeda radi plačinke punjene sirom najbolje na svijetu, moja mama je radila najbolji špinat, španjolske ptice i princes krafne, moja šogorica najbolje fritule, a moja teta najbolje uštipke i to je ono s čime su uvijek dočekivale goste 
ali takvih tema smo stvarno imali (brzinska kuhinja, brzi obroci za školarce itd) tak da ne vjerujem da bi se nekaj dobrih recepata tu našlo.

Adorabla je napisao/la:moram priznati da ja nisam vidjela da je topic otvoren pa sam mislila da ne bumo ni igrali
Mozda stvarno treba odomor

ali ovo uopće nije prvi put da je tako 

mrs. eastwood je napisao/la:ili neka drugačija igra?

Solea je napisao/la:mrs. eastwood je napisao/la:ili neka drugačija igra?
imaš neku konkretnu ideju? piši
meni je žao što su neke odlične teme prošle sa samo par prijava, pa čak i nakon produžetaka. forma zadovoljena, tema ispucana ali koja korist i kome od takve igre

Meni je problem dok ja pofotkam, pa tu fotku prebacim s fotića na komp, uploadam negdje, složim recept, pošaljem PP - prođe me volja ako to nisam napravila isti dan
mrs. eastwood je napisao/la:Možda da igra bude lišena teme? Fotkamo recimo ručak, dodamo samo od kojih je namirnica skuhan, a pobjednica nas počasti s receptom? Lupam.

Mirci je napisao/la:al vam zato svaka cast
i cestitke Tanji

dunja je napisao/la:hm
možda je stvar u tome što svi mogu glasati ali nisu obavezni sudjelovati
lako je tako![]()
što ide i mene, of kors![]()
možda da imamo glasanje javno, ali i da se onda zna, 12 cura je glasalo za neku temu, njih 12 mora posalti i prijavu a svi ostali su dobrodošli, naravno opet bi samo moderatorice znale tko je što skuhao, ali bi znale i tko je obavezan nešto pridonijeti natječaju, kad je već znao glasati![]()

) ili ne određujeo pobjednicu nego nekako biramo novis recept 
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.