off topic
...a možda i nije toliko off jer priča teče ovako nekako...
Nekada (davno

), i ja sam imala kosu kao i moja klinka sada, ali se nisam dala češljati (a htjela sam dugu kosu, jel'te) i nije bilo specijalnih četki, od regeneratora je bila Subrina, al' tko to normalan djeci kupuje

.
Onda sam se jedno jutro ustala, imala čvor do čvora (tzv. čvorasta kosa - toliko sklona tome da se zamrsi u čvorove), žurila sam u školu, nisam se dala češljati i zaključila da bi mi super stajalo da imam friz kao Lokice (ove dolje tete, na slici) i da se ne patim s češljanjem, uzmem škarice i mrtvoladno si odrežem čvoraste pramenove s obje strane uha, a ostatak kose (koji nije bio bitan je li počešljan ili ne kad ga na zrcalu ni ne vidim) je ostao dužine do pola leđa. Kad sam, ipak, postala svjesna da sam napravila s*anje, jer su mi ta dva pramena vijorila kao zastave, stavila sam rajf, a onda me mama odlučila počešljati da ne zakasnim u školu. Češlja i češlja (rana zora, još svi pospani), skuplja kosu u šaku za famoznu pletenicu

, a nikako je skupiti, ispadaju neki pramenovi...kad je skužila, dobro smo obje ostale na nogama

. Poslije škole su me ošišali na pravu Lokicu jer nije bilo druge

.