Plusić

piši i ovdje, pliiiz, da nije moja mrcina jedina!
on se nije pretvorio u mrvicu (doduše, on je još u vrtiću, kod Dantea vjerojatno im i onih koji su skoro godinu stariji od njega), ali nije ni on više gorostas, baš je prosječan. deda mu stalno govori da je mršav, ali ja se nikako ne slažem. baš je ok građe, vjerojatno i zbog sporta, dosta je žilav. ali, da ga pustim duže bez treninga, a uz onu količinu slatkiša koju bi on mogao u sebe strpati, bilo bi njega. pa sam aždaja i branim. tj ograničavam.
vidim da su neki već obavili završnu. naša je sutra. trebala je biti vani, pod šatorom, tj tendom, uz graničara i ostale igre s roditeljima, čašćenje i sl. ali, prognoza je očajna. i sad sve to treba smjestit unutr. bez graničara, naravno. izradili su si majice da budu kao maturanti, svatko je nešto naslikao, na kraju će se jedni drugima potpisivati; naučili neke pjesmice i vidjet ćemo sutra kako će ispasti. malo sam razočarana nekim roditeljima, mnogi nisu htjeli sudjelovati u poklonu za tete, da im je to bezveze....a fakat su tete ove godine puno radile s njima, spremale ih za fašnik na kojem su bili drugi, vodale po izložbama....
jučer su odradili zadnji izlet, u Krapini su bili, u muzeju, na ručku...
sve je bliže kraj...i na plivanju uskoro ima pokazno natjecanje, na judu polaganje. a u subotu ga bodrimo na prvom međuklupskom natjecanju u Samoboru

do sada je sve bilo uutar kluba. vodimo i seku bebu da ga gleda, sav si je ponosan. ne znam samo kako ćemo sve te aktivnosti ugurati u raspored kad krene škola. Plusić, kako vi hendlate?
Diami, super da se oslobodio straha. lomovi su koma, još kod tako mlaih....