Sada je: 01 svi 2026, 13:34.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

sad smo opet totalno solo tjedan dana, a posla i obaveza koliko hoćeš. samo da mi ga sveki sutra pričuva dok je seka na engleskom, a kasnije ćemo svi skupa na gimnastiku i nekako ćemo izgurat, ni prvi ni zadnji put

istina je da sad trenira plivanje ali ne bih ja nikakve akrobacije.

uhvatio se za mene ko ljepilom priljepljen i ni mrdac
a voli ići u vrtić, samo nevjerojatno da njemu čim malo ne ide, uvijek treba malo da nadođe kad krene?!?!

), jedva je cekao da ide u vrtic. On bi se stalno s nekim igrao, ili da netko dodje k nama ili on k nekome.
. Nacrtao mi je ljubicastu suknju (koju nemam
) i crvena usta (ne znam jel me dva puta vidio s crvenim ruzem, bit ce ga se dojmilo
). Straga je napisao Volim te mama
.
i onda još: "Hoćeš se za moj poklon još više iznenaditi nego za Paolin?". Guzica jedna 

Sreca najveca je napisao/la:Popriličan sam zagovornik 3P (potkošulja-papuče-propuh)![]()
to se meni desilo, samo je meni prošlo iznad pete, pa nije bilo potrebno operiratitanjabb je napisao/la:izvadili mu 3cm dugacak palmin spic iz tabana

stvarno su divni kad su mali pa nisu sa nicim optereceni. Mozda ti zeli porucit da ti ruz super stoji i da zeli da ga cesce nosis 

sinoć je zaspao kod mene u krevetu jer je htio bit samnom i sekom, a ova mala me onda dotukla, nakon cijelog dana, ona je preko dva sata mljela u krevetu - prvo sam se smijala jer je toliko slatka i toliko zanimljiva, ali onda ja bi spavalaaaa, a ona melje i melje i melje. uopće ne kužim kak je ovaj uspio zaspat. uglavnom, kasnije je svatko letio u svoj krevet, a ja sam se lijepo ispružila na svom king size krevetu, sama i uživala!gaga0305 je napisao/la:tanjabbstvarno su divni kad su mali pa nisu sa nicim optereceni. Mozda ti zeli porucit da ti ruz super stoji i da zeli da ga cesce nosis

u moju obranu, nisam dobila upute s hranilicom 
nevenera je napisao/la: ja sam ti mama nadasve začuđen.
iskreno, baš sam nedavno razmišljala kako zapravo neke stvari radim na svoj način i uvjerena sam kako je to jedino i ispravno jer ja to tako radim oduvijek i jedino tako znam, dok ne skužim da netko to radi skroz drugačije i da isto funkcionira
samo ti imaš i jedan između ta dva
kaže on -imaš i motor
prvo sam stalno govorila da nek me nacrta samu, jednu, veliku jer su takve sve slike u vrtiću na panou, a on je prvo nacrtao nas dvoje ispod stabla, nasmiješeni, stojimo, pa mene u toj barci i onda sam skužila da sam totalno glupa i da ukalupljujem dijete umjesto da ga pustim da bude kreativan po svom i nacrta mamu onako kako on želi, a ne kako bi mu tete u vrtiću rekle 
latica je napisao/la: kaže on -imaš i motor
Bar nemoras veslati, upalis motor i uzivas negdje na sred mora
plavusa po krvi, sta ces 

niti skužila da imaju nemoj mi ništa govoritSreca najveca je napisao/la:Neve, vec dohrana s Niksom. Kako vrijeme letiii...
kako lijepo priča. valjda da mi bude lakše uvijek spomene i tina i kako ima lijep i bogat rječnik
da će biti kao moj otac
koji se ženio 3x
a ja slušam i smijem se jer na sebi jutros imam kožne hlače
mm je naputu i tak. a kad dođem doma onda se bacamo na pečenje torte, jer imam dva biskvita ispeć za subotu, napokon slavimo sekin rođendan 
.
.
, svasta ga je zanimalo. Mozda ce biti zubar od njega
.
. Prilično tvrdoglava i svojeglava, ponekad vrlo "teško odgojiva", s nerijetkim histeričnim ispadima, a opet ranjiva, osjećajna, mudrica, pričljiva (mada često sramežljiva)... Prije pola godine je krenula na dječji zbor i na njemački (koji ja držim), na oboje rado ide. Najbolja prijateljica iz vrtića joj je ujedno i susjeda pa se popodne često druži s njom i njenom sestrom.
).
- 5 mjeseci sam trudna.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.