Beppa Joseph je napisao/la: A ja tada malo likujem u sebi![]()
e kužim te totalnoSada je: 01 svi 2026, 13:09.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
Beppa Joseph je napisao/la: A ja tada malo likujem u sebi![]()
e kužim te totalno
(skupila od mene jer ja to uvik ponavljam pošto joj sve živo odvraća pozornost pa šetajuć ko muva bez glave poljubi zid/stup/tuđa koljena)
Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
a Toma mrtav hladan, ja neću pospremati. molim? Onda u kaznu. Neću? Uzmem ga i posjednem u kaznu. Idem ipak spremati veli on. i prevari me mali, krene pospremati, ja odem, veliki spremaju a mali opet razbacuje. Jooj kako poludim. Danas su me baš svi od reda razbjesnili uključujući i muža. Onda moram sjesti s njima u sobu i ja pospremati inače nikad kraja.
jučer je rekao da nema više boli ali vidm danas kao da je ogrebano i malo mu smeta dok hoda. NAdam se da se nije u jajce. Ne zna mi točno pokazati. Ali imao je pelenu eto da i od nje imamo koristiBeppa Joseph je napisao/la:crna ofca je napisao/la:M na hladjenju zavrsi skoro pa svaki dan. Kad ne zavrsi nama je tobas je u nekoj inatljivoj fazi. Jucer joj kupim sladoled i nakon tri liza zakljuci da bi onda lizalicu. Moram li reci da je nakon negativnog odgovora uslijedilo revanje i potoci suza. Nakon sto smo ju izignorirali smirila se i ko da nista nije bilo pojela sladoled do kraja
Kod nje bas vrijedi ona puno vike nizasto.
I dalje je problem odlazak u krevet. Te joj se pisa, te bi kakala, pa je zedna, i tako u krug
Ajme, i kod nas je tako u zadnje vrijeme. Imali smo čak i istu priču, samo s kinder pinguiem i lizalicom.

crna ofca je napisao/la:
Ima nešto u onom Nomen est omen
Kak je sad to mokro, a ona je sve napravila po peesu. Samo se zaboravila čučnuti
Post 21,6Beppa Joseph je napisao/la:i kod nas je sad popularno pišanje u prirodi.

Post 21,6Iva15 je napisao/la:Cure jel imate kakav savjet kako se ponašat na plaži, glede pišanja....wc nam baš nije blizu, lani ga je muž znao stavit u more u plićak da piški...e sad neznam kolko to drugima na plaži smeta....i šta kad kaže da mu se kaka...odradimo to u šumici pa pokupimo?
Mislim tako će vjerojatno bit...pa čisto da vidim kako vi sa klincima?

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. Azzul je napisao/la:
kako moja mama sa mnom tako i ja sa svojim zvirima - piš u more, a kakanje u kanticu (onu igračku) - staviš unutra onu mirlišljavu vrećicu za pelenu il nešto u čem procesuiraš dalje govance do smeća - kantica je više da imaju di sist, neće se šporkat - ja nisan od kupovanja ekstra điđa miđa ako se mogu snać s onim šta iman

ili na ručniku..... sve u kupaće

Premrla sam od brige bila ali hB sutradan ujutro se i popiškila i pokakila pa smo odahnuli i od tada uvijek tutu u vrećicu i sa sobom nosili i na plaži i na put, ma i na duži djir van grada, nisam htjela riskirati uopće.
Ako bi obavila na zahod ili u prirodu super, to bi uvijek prvo ponudila a ako ne bi mogla uvijek bi imali tutu za rezervu.
crna ofca je napisao/la:Pelene se riješila s dvije i pol godine, ali je nakon rođenja brata odlučila da je super zapišavati se u gaće. Sva sreća ta je faza iza nas.
Današnje pripreme za vrtić nisu tekle kako je ona zamislila (čitaj nije doručkovala kiki i lizalicu) te je odlučila pišati posvuda osim u wc.
I veli mi teta da je još sva ponosna pričala o tome kak je pišala u gaće. Ignoriranje te informacije upalilo je utoliko što se kasnije više nije zapišavala. erina je napisao/la:U nedjelju je popila zadnji atb zbog streptokoka i evo jutros u 7h se probudila i počela kašljati i ne staje cijeli dan, za ispaliti![]()

crna ofca je napisao/la:Jučer je u parkiću odlutala u pokušaju da se samostalno popiški. Ja ju nađem, a ona spuštenih i popišanih hlača i gaća raširila ruke i niš joj nije jasno. Kak je sad to mokro, a ona je sve napravila po peesu. Samo se zaboravila čučnuti

. Išli bi na plažu poslije posla/vrtića, ja bi potrpala u frižider kruha, koji namaz, sira, voća....i onda čim bi došli mali se primao frižidera, pa smo ga morali uvjeravat da se prvo idemo okupat pa ćemo onda jest. Sad je i meni u glavi da je više volio "plivat" kad je bio manji, lani smo ga morali uvjeravat i nagovarat da zapliva sa nama. A vidjet ćemo šta će bit ove godine.crna ofca je napisao/la:crna ofca je napisao/la:Pelene se riješila s dvije i pol godine, ali je nakon rođenja brata odlučila da je super zapišavati se u gaće. Sva sreća ta je faza iza nas.
Ili možda nije

.
Post 21,6
Negodovala je kad bi navlačili fredov pojas, ali nakon što bi joj objasnili kako se s njim ide kupati u more buna bi prestala. Nije jedino bila zadovoljna kad je temperatura mora bila preniska (meni taman), ali bi samo na pokušaj vađenja van iz mora zaurlala. A kupanje je trajalo kako kad. Nekad bi joj bila dosta par minuta, a nekad ne bi izašla ni nakon pola sata
Kak je išla na bazene navikla se na narukvice za plivanje i mislim da pojas više neće biti opcija, tako da će ga naslijediti brat.
Post 21,6Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.