Dragi Luka od srca ti želimo sretno, veselo i bezbrižno djetinjstvo! Velika pusa od Ančice

Sada je: 01 svi 2026, 13:29.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

da budeš veseo i razigran i dobar i pametan i zdrav i sve ko i do sada
bili smo na sladoledu u gradu, išla je dva puta piškit u slastičarni ali nije mogla - ne želi u novi WC,a i meni su ti javni WCi koma pa ne dam da sjedne, a ona ne može ako je držim, treba se još naviknut. onda je kasnije piškila na travicu kad smo izašli, ali nije se uopće upiškila, trpila je dok nij eizašla van

ali tako mi je lakše držat je, iako ni ona nije neka težina, ali ipak.
Ujutro je baš bio uzbuđen, dobio jedan dio poklona od mm-a i mene. Ostatak će dobiti kad se vratimo s posla. Dolaze nam bake i dede na tortu. Prava slavlja su za vikend (u subotu s klincima, a nedjelja roštilj za veću ekipu plus najbliže klince)...
Po pričama svih mama prva godina je obično uf što se tiče bolesti no trebaju i to proći...
drž se

gaga0305 je napisao/la:Mariachi, sretno.
Ja sam zrela za krevet, Borna i ja na nogama od pola 6, a sad ga smirujem, place za tatom. Imam osjecaj da ce mi danas trebat nesto jace od kave

da upadne kod nas. Imamo 5 minuta pješke do vrtića.Tinica je napisao/la:http://store.nike.com/us/en_us/pd/sunray-protect-sandal/pid-10202742/pgid-1506708
Ni sekunde ne razmišljaj![]()
Kupuj dok ti se ne rasproda

Moramo razgovarati kad dođe iz vrtića.
za mjesto . tako sam i ja svoju seku prevrnula,i te batine pamtim i dan danas
Drzi se i ti, a malenom
da sto prije prodju ozljede
ali nakon 2 min i po tepihu
bice toga jos, o da da
. A kada bi silom na vrt, koji nije pokošen i pun je svakakvih kukaca, da bi ga splašili kažemo da je tigar gore. Sjedi on danas u sobi i priča samom sebi "Nije tigar na vrtu, niti puma niti gepard, nije, to je samo mica..." 
mamamana je napisao/la:Sjedi on danas u sobi i priča samom sebi "Nije tigar na vrtu, niti puma niti gepard, nije, to je samo mica..."
Tepih se opere, glavno da oni skuže princip. A ja kao imam prakse
.... L prolazi kraj tute i kaže kaka i tu priča s tutom staje. Tu i tamo sjedne na nju no obučen, ne da skinuti pelenu i sjesti. Neću ga forsirati, pričekati ću još malo...

ili su samo moji zmotani 

mamamana je napisao/la:A kada bi silom na vrt, koji nije pokošen i pun je svakakvih kukaca, da bi ga splašili kažemo da je tigar gore. Sjedi on danas u sobi i priča samom sebi "Nije tigar na vrtu, niti puma niti gepard, nije, to je samo mica..."
a to poštar stano nešto donosi jer ja stalno nešto naručujem preko neta i ona jadna konta da joj poštar kupuje stvari

latica je napisao/la:a kaže M: a onda je valda postar! kaže teta, niš ne kuži: kak misliš poštar ti je kupio? a kaže M: pa znas, kad stajno nesto donesea to poštar stano nešto donosi jer ja stalno nešto naručujem preko neta i ona jadna konta da joj poštar kupuje stvari
![]()
Torta je bila preeeefina i baš smo uživali! Nastavak slijedi za vikend.
I da, tresnuo jučer preko balona i imao popriličnu čvrgu na čelu. stavili maslaca (savjet svekrve) i danas mi se čini da neće promijeniti baš sve dugine boje.

) ličeko mu je puno bolje nego jučer
nisam još čula to za maslac.

. Jednom kada krenu sa brbljanjem, nema više stajanja
. Ajme, kada vidim količinu djece u tvom potpisu - RESPECT
. Lijep pozdrav i svim ostalim mamama i bebama na topicu, nadam se da ćete pisati češće!! 
Tata ih je odveo na sportske terene tu prek puta, nek trče.mamamana je napisao/la: Skužila sam da su naši dečki imenjaci, samo moj nema Pavao

I to sa punim pravom! Ajme, pa ja sa ovo svoje troje nekad ne znam gdje mi je glava, a kamoli PET
. Moj mali zvrk je naučio brojati
. E sad, kod njega to ide ovako - Jedan, dva, tri, četiri, pet, sedam, deset, trinaest, sedamnaest, dvadeset, pa ne znam jel se to broji kao do 5 ili do 20
. Dječje pjesmice Ententini, Išo medo u dućan i sl. je odavno svladao, pa ga je sada mlađa seka naučila pjevati od Taylor Swift "Shake it off", smiješan je za poludit.
.Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.