Sada je: 01 svi 2026, 13:31.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

al nisam imala pravo glasa...pčelica_maja_23 je napisao/la:Ko ja??![]()
To sam ti inace sumnjiva il zbog ovog suptilnog pitanja marijaci?
onda se bio onaj error pa su nestali postovi, a ja sam u gužvi i nisam stigla komentirat, ali pratim te
dakle?
latica je napisao/la:pčelica_maja_23 je napisao/la:Ko ja??![]()
To sam ti inace sumnjiva il zbog ovog suptilnog pitanja marijaci?
još od kad si na topicu o pelenama napisala da imaš dobar razlog skinut ga iz pelenaonda se bio onaj error pa su nestali postovi, a ja sam u gužvi i nisam stigla komentirat, ali pratim te
dakle?
Imaš nam nešto za prijaviti?
za pelene i skidanje sa cice!

Pa nema još niti dvije godine, zar ne??
O pa mislim da je krajnje vrijeme da se i mi primimo posla. Ali Ivan je baš u fazi NEĆU, NE, pa se sve nešto psihički pripremam
.
.

mamamana je napisao/la:Kupim ja danas malom sladoled, a on baš neki lijepi šareni. Ja skinem omot, a on će "Isuse Boze, kak je lepi sladoled".
odličan je!

mamamana je napisao/la:Kupim ja danas malom sladoled, a on baš neki lijepi šareni. Ja skinem omot, a on će "Isuse Boze, kak je lepi sladoled".
super je!

latica je napisao/la:pčelice sumnjiva si mi, da nisi trudna?
),a preko noći mu stavim pelenu,ali ni ne forsiram....
A mi svi

i napravila cheesecake za danas, službeno se onesvijestila oko 1 ujutro. Na poslu sam i jedva gledam. 

morala sam joj objašnajvat da ona ide samo vidjet da ne ide odmah u vrtić pa sad ona dadilji objašnjava: idem na upozavanje
jučer je bebu stavljala na wc da kaka i kaže: jebemu misa, ne ide
puhala je svjećice valjda 100 puta
djeca su tako iskrena
a jučer je napokon i kakala u WC, do sad joj je to teže išlo pa bi završilo u gaćama, ali evo polako se opustila i jučer je sama sjedala na Wc tri puta i kakala,pa pusti vodu naravno pa opere ruke i onda ajmo jovo nanovo
pčelica_maja_23 je napisao/la:niš još službeno ne objavljujem![]()
Daj malo te baby prašine i po meni pa da se opet družimo na trudničkom topicu 

sunceko29 je napisao/la:pčelica_maja_23 je napisao/la:niš još službeno ne objavljujem![]()
onda ću te neslužbeno![]()
![]()

pčelica_maja_23 je napisao/la:sunceko29 je napisao/la:pčelica_maja_23 je napisao/la:niš još službeno ne objavljujem![]()
onda ću te neslužbeno![]()
![]()
joj pazi kaj si želiš!!!!ali evo ti: pljus pljus![]()

jučer je bebu stavljala na wc da kaka i kaže: jebemu misa, ne ide
Joj, Latice, ne mogu da ne navratim na ovaj topic ponajviše zbog tvoje neodoljive Bigulice...
. Ajme, pa vi ste znači uskoro gotovi sa pelenama
, a mi još nismo niti počeli...
. Ja uvijek kažem, u mojoj se kući vidi da tu žive DJECA, a kome smeta taj naš "kreativan nered" ne mora doći...
.
mamamana je napisao/la:Ah, o pranju veša i peglanju mogla bih štošta reći, ali ne zamaram se. Dok je lijepog vremena grehota je da djeca čame u kući dok mama pegla. Uvijek se nađe nešto čistog veša dok se ja ne primim posla. Ja uvijek kažem, u mojoj se kući vidi da tu žive DJECA, a kome smeta taj naš "kreativan nered" ne mora doći...
.

.
. Zapravo sam i dobro prošla, kada ga neko drugi naljuti kaže mu "Daj idi vit (vrit)"
...

pa se bojimo da njoj ne bude šok i nova beba i vrtić...a i te vrtičke boleštine da nam ne donese maloj bebici doma.. al vidjet ćemo još kako će se situacija odigravati.
a ostale "nove" curke, ful mi je drago da su nas spojili... zanimljivo je čuti šta ima i kod malo starijih/mlađih
kad se sjetim kak je bila sitna kad je bila beba, nikako kile natuč, stalno na cici, a nikako udebljat je, a sad bome ima noge ko stupove, guza isto tako
poslije je cijelu večer pričala o "vuticu" i kako Mato "ide caki dan, a ja kad najatem" - braco ide svaki dan, a ona kad naraste

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.