U današnje vrijeme "in" je imati tetovažu.
Ako se izjasniš da ti to nije nimalo
riskiraš etiketu.Sada je: 30 tra 2026, 06:43.
Moderator/ica: medo14
riskiraš etiketu.
...i in je, slažem se. mene, recimo, niije nikad privlačilo pretjerano, ako bih se tetovirala to bi trebalo imati dublje značenje, ne samo estetsko, a i vjerojatno bi bila neka mega tetovaža, nisu mi nešto te male na zglobovima nogu i sl. i danas su dosta te subkulturne grupe ili barem njihova obilježja prilično izmiješana. pa je dosta 'cajki' tetovirano, što je prije bilo prilično nezamislivo. i taj sidecut, to se nosilo kao alternativna frizura kad sam ja išla prvi srednje. ali tada se nije na to blagonaklono gledalo. frendica je bila tako ošišana, stalno ju je netko pilao zbog toga, uključujući i neke profesore. i bikerske i vojničke čizme - nekad van struje, trebao si se dosta namučiti da ih nabaviš, danas obavezni outfit svake moderne majke. kad se sjetim kak su se marte naručivale iz Londona ili si čekao da u Stuff dođe tvoj broj...
pa tako ni one 'alternativne' ne ocjenjujem odmah kao jako posebne, inteligentnije, kreativnije. ima i među njima hrpa povodljivih koji će se izbušiti i ofarbati jer je to napravila frendica ili dečko. a ispod svega plićina i pustinja....

Post 21,6
... U nikakvom obliku niti pod razno nebih ih voljela vidjeti na svojoj djeci... Svašta mogu podnijeti, ali tetovaže su ipak trajne, pa bih tu svakako uvela "veto" svojim klincima danas-sutra... Da se razumijemo, nisam tip koji ljude stavlja u "kalupe", osobno sam se već nekoliko puta uvjerila u onu "Odjeća ne čini čovjeka", ali zaista zaista bih voljela da na svom djetetu ne vidim tetovažu, čak niti nacrtanu 

Margot je napisao/la:Na forum.hr su spomenuli lika koji je istetovirao portret svog pokojnog brata?oca? na torzo, (čini mi se da se radilo o nekom fuzbaleru), uz komentar: "zamisli seks s takvim tipom, a ćaća te prijekorno gleda cijelo vrijeme".![]()

Adorabla je napisao/la:tetovaža može biti neukusna kao što može biti i odjeća. Iskreno više bih voljela da mi kćer ima zanimiljivo istetoviranu ruku nego da ju u 6 ujutro vidim da izlazi iz bijelog mercedesa s klase obučena u rozu haljinicu na bretela, dopičnjak naravno totalni i uz to platformice sandalice roze šljašteće. Plava zblajhana ispeglana kosa je samo šlag.
Svako ima svoj ukus međutim iz tog ukusa nažalost vrlo često stoji i nekakav stav te osobe.
ja sam od svih njih to napravila prva i na kraju i jedina.

, prekrila sam staru, ne jer mi se nije svidjala nego jer je bila lose napravljena). moja kcer (14) koluta ocima nad mojim starim slikama, i nad mojoj tetovazom
.Margot je napisao/la:A propos uniformiranosti ili ukalupljenosti - i u otkačenosti i buntovništvu postoji pomodarska uniformiranost.
U današnje vrijeme "in" je imati tetovažu.
Ako se izjasniš da ti to nije nimaloriskiraš etiketu.
). Uglavnom, sve može što nije trajno (tetovaža ili piercing), dok je pod mojim krovom 
Post 21,6
Beppa Joseph je napisao/la:Uglavnom, sve može što nije trajno (tetovaža ili piercing), dok je pod mojim krovom

)

Crazy Daisy je napisao/la:no ako će im to otežati i ovako nestabilne adolescentske godine radije pristajem na mainstream.

). Ali ja sam možda na sve naviknuta, starci su mi bajkeri s tetovažama, mm i ja isto (ali zasad bez tetovaža), mlađa sestra ima najosebujniji stil oblačenja koji sam vidjela kod nekog (većina robe joj je s ebaya iz nekih specijalnih trgovina, tako da rijetko tko ima isti odjevni predmet). Tako da meni je sve to ok.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.