jutro cure!
moj sinko je Ok, i da budem iskrena, nisam mu dala uopće taj antibiotik

nekako, ma mislim, svakako mu je bolje. nije imao temperaturu od srijede u noći, danas je petak, jede normalno, ja to crveno grlo ne kužim iako sam gledala, Ok - vjerojatno je crveno, ali nema ni čepića ni ništa. on je ovako Ok, ne kašlje i ne šmrca, ništa se ne žali, pričekat ćemo još danas, ali glupo mi je da pije dvije boce sirupa 8 dana, a očito mu ide na bolje i bez toga...
tanja, mi smo cijelu zimu pili zeleni shake ujutro - špinat ili blitva - 2-3 šake, jedna jabuka ili kruška, banana, kivi, sok od jabuke/naranče ili badeomovo mlijeko, agavin sirup i spirulina, i naravno šta nam je još od voća pri ruci, imala sam smrznutih jagoda domaćih, ili trešanja i tak. i počeo je bit onak 0.3 malu čašicu i pomalo smo došli do 2 dcl. i evo cijelu zimu nije bio bolestan. danas sam opet naprvila i vraćamo se starim navikama
inače baš mi super zvuči taj montesori vrtić

i bravo za malog šefa
kod nas nema dežurstava i premještanja - to je mali vrtić sa samo jednom iješanom skupinom, samo ih ljeti bude manje pa po jedna teta fali dok su na godišnjem i to je to. sve je dakle po starom. ali on ne ide barem mjesec i pol kad se zbroji moj godišnji i još ga malo baka pričuva jer ima praznike u školi...
neve, ovi danasšnji mladi su nemogući - navodno je tako tvrdio i SOkrat