Sada je: 01 svi 2026, 12:05.

Generacija 2013.

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013.

PostPostao/la mamamana » 27 svi 2015, 12:47

Je, moji su klinci super i baš su izvor zadovoljsta i ponosa , trud se isplatio.
[/quote]
Prekrasno rečeno i potpisujem u cijelosti!!! :luv
Pčelice, od srca ti čestitam! :buket !!! Želim ti ugodnu i što lakšu trudnoću! Ovog Božića dobiti ćete najljepši dar kojeg si čovjek može zaželjeti. Jooj, jest da ih imam troje, ali kada čitam ovakve lijepe vijesti, dobijem i ja volju za još jednim mirišljavim zamotuljkom. Mariachi, idem ja tvojim stopama :lol.

[quote="latica"]pčelice, ja sam im neki dan upalila crtić i laptop - svakom jedno i peglala, osjećala sam se grooooozno, ali taj veš mi je stajao 2 tjedna, a kiša je padala i nisu mogli bit u dvorištu di ih inače pustim dok tako nešto obavim
Latice, nemaš se zbog čega grozno osjećati, mislim da nema mame koja nije posegnula za tako nečim. Osim toga, tvoja Bigulica je toliko samostalna već sada da će za par mjeseci bez problema pripomoć u kući ;) .

Tinica čestitke vrijednom sportašu!

Meni je isto poveća razlika između djece, tako da je odgajati najmlađeg Pis of kejk :lol . Cure uvijek uskoče, zabave ga, on ih obožava, ma milina! Njih dvije su pak bile razlika od dvije godine, ali one su zaista toliko draga i dobra dječica da ja nekad imam osjećaj kao da i nemam djecu.
Starija se bavi pjevanjem, ima iza sebe već nekoliko nastupa, uz to svira klavir, pa sada kada krene u peti razred razmišljamo da krene u glazbenu školu, redovno.
Mlađa također prekrasno pjeva, svira gitaru, pa planiramo i nju upisati u glazbenu školu.
Trebalo je to sve krenuti i ranije, ali se meni od karcinoma razbolio tata, što je bio veliki šok za našu obitelj, djevojčice pogotovo. Borba sa bolešću potpuno nas je okupirala i preokrenula nam život i prioritete, a kada je tata na kraju izgubio bitku, nisam imala snage a niti volje prebirati po vanškolskim aktivnostima i ponudama...
Međutim, suprug ima izrazit smisao za glazbu, pa on pomalo uči djecu note, akorde, tako da kada krenu u glazbenu školu biti će to samo da utvrde gradivo ;) .
A junior je već drugu godinu za redom član NK Dinamo (tatina davna želja :lol ), pa ćemo vidjeti za par godina...Oprostite na podužem postu, danas sam baš neka brbljava :lol
mamamana
Žena FANATIKA Abbe i majka princa Georga

PostPostao/la gaga0305 » 27 svi 2015, 12:51

pcelice :joy cestitam ti, i zelim ti skolsku trudnocu i porod
tinice :joy cestitam i tebi a tvom Franu na prvom mjestu
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la mamamana » 27 svi 2015, 13:22

Offtopic, jel se to meni čini ili je ovo najbrbljavija grupa na forumu :lol
mamamana
Žena FANATIKA Abbe i majka princa Georga

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 27 svi 2015, 13:51

uuuu Tince čestitam Franu!
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la latica » 27 svi 2015, 14:01

mamamana je napisao/la:Offtopic, jel se to meni čini ili je ovo najbrbljavija grupa na forumu :lol

izgleda da je, jer vrijeme nam je i da pređemo u novi dio ;)

cure ključam nas i otvaram novi topic:

http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=49&t=78262
slika Moja 3M
latica
Bigul

Prethodna

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.