pčelica_maja_23 je napisao/la:ma divni su!
oni se tako vole i maze da ne mogu vjerovati...
da li je to jer su drugi spol?
Predragi su... Mislim da nema veze sa spolom, bar nije kod nas bio takav slučaj. Jednostavno imaš dragu dječicu 
Sada je: 03 kol 2026, 21:31.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
pčelica_maja_23 je napisao/la:ma divni su!
oni se tako vole i maze da ne mogu vjerovati...
da li je to jer su drugi spol?
Predragi su... Mislim da nema veze sa spolom, bar nije kod nas bio takav slučaj. Jednostavno imaš dragu dječicu 

joj koja je uživancija s njom...nema stresa, natezanja, ajme idila
1001 pitanje sa moje strane pa ne može jadna ni odgovoriti kad je ja bombardiram sa pitanjima na koje sama dajem odgovor

. A ima li željica, u smislu dali bi više voljela dobiti bracu ili seku?

. U zadnje vrijeme sam primjetila da je počeo izgovarati i slovo L i slovo R. Ali kak je kada kakve volje... Pa je tako nekad Ivan, a nekad kaže da je Inan...
. Meni danas radna subota, ali Bogu hvala lijepo je vrijeme, pa je lijep vikend pred nama!
Eh, da, ovo što kažeš da su brat i seka pa se zato ne svađaju, podsjetilo me da je mojoj mami jednom palo na pamet da organizira borbu brata i mene (2 god.smo razlike), kak smo nekad znali biti kao pas i mačka
...

svima

ŠokNaŠok je napisao/la:sveki nam kaze da je to zato sto joj ne damo da gleda crtice. da su crtici ti koji uce djecu govoriti![]()
Joj, ne znam jel bi se smijala ili plakala... Ah ti svekiji, da ih nema trebalo bi ih izmisliti
. Možda imaju kakav recept za odvikavanje od pelena
! Ma kakve financije i logistika, sve ćete vi to rješavati u hodu! Da sam se vodila za time što ću, kako ću, nebih niti prvo dijete imala
. Ne sumnjam da se ti nećeš snaći, pogotovo kada ćeš sada imati i svoje malene vrijedne pomagače
. Jooj, baš se sva raznježim od tvojih postova, svakako se probaj javiti što češće!
!

a poslije toga mu je stavila čistu pelenu - isto naopako!
ja ga prematam i tražim čičak... i tražim... a čičak na leđima!

mamamana je napisao/la:ŠokNaŠok je napisao/la:sveki nam kaze da je to zato sto joj ne damo da gleda crtice. da su crtici ti koji uce djecu govoriti
Joj, ne znam jel bi se smijala ili plakala... Ah ti svekiji, da ih nema trebalo bi ih izmisliti
.
Latice,svakako bih voljela čitati više o toj temi!
Pčelice, Bogu dragom hvala da je sve dobro i neka samo tako ostane! Ma kakve financije i logistika, sve ćete vi to rješavati u hodu! Da sam se vodila za time što ću, kako ću, nebih niti prvo dijete imala
. Ne sumnjam da se ti nećeš snaći, pogotovo kada ćeš sada imati i svoje malene vrijedne pomagače
. Jooj, baš se sva raznježim od tvojih postova, svakako se probaj javiti što češće!
Tinica, nadam se da ste se lijepo proveli i rastrčali na utrci!
Mariachi!
Mamamana je to super sažela
,a usput malo čitam što je novo...
Mariachi je napisao/la:Ajoooooj slatkić!
Moja sveki je neki dan IPa vodila na wc i stavila onu dječju daskicu naopako, uopće ne znam kako je sjedio na tome![]()
a poslije toga mu je stavila čistu pelenu - isto naopako!
ja ga prematam i tražim čičak... i tražim... a čičak na leđima!
![]()
![]()
Spremam se u Katedralu, sama, malo odmora!
Bome smo se onda svi slatko smijali tome
i čestitam još jednom
To je valjda ta slavonska loza 
svu sreću ti želim, i u trudnoći i s bebom, ali vi ćete to svi skupa odradit ko profesionalci
izlet s bracinim vrtićem u subotu je bio genijalan, došli smo doma u 7 navečer, krepani. vozili smo se vlakićem, brodom, šetali po šumi, klinci su trčali na sve stane neprestano, vrijeme je bilo predivno - toplo, a mi u hladovini starih hrastova, pa malo do dvorca u Tikvešu, pa neki filmić, pa šetnja, ma predivno. Braco je bio super, a bome i seka. Ona je furala s klincima ko velika, igrala se, gurala se s njima, kasnije na livadi tračala za loptom, pa su joj dečki uzeli i igrali se s njom pijetlića, malo se ljutila, ali ona je strpljivo čekala, trčala za njima i otela im loptu na kraju, nije meni dolazila ništa žalit se. neumorni su bili, neumorni. samo da napomenem da se nije nijednom upiškila, presvukli smo se samojednom nakon sladoleda
pravo osječko dijete 

, pa nije niti čudo da joj se neda spavati. Tko zna što bi mogla propustiti dok spava
.
! Drago mi je da ste uživali, Opatija je zbilja predivna u bilo koje doba godine, a pogotovo ljeti. Kažeš da tvoj muž često ide sa Franom po turnirima, jeli i on sportaš? Fran je od njega pokupio ljubav prema tenisu? A malo mu koji put i zažmiri na njegove pubertetske mušice, zbilja je zaslužio
.
Neka, neka, uživajte sa svojom dječicom, a kada uhvatite vremena javite se malo i tu! 

. Sutra smo opet kod bake, jer vodim P na pretrage pred operaciju. 

Najveca fora mu je "u sumi " di igra mini golf, skuplja siske. Mm se zeza da je po tom pitanju na njega jer bi on valjda cijelo ljetovanje proveo u hladu za razliku od mene. Malac otkrio sladoled. Ma bas nam je predivno! Tu sam proslavila i moj rockas. Velika pusa svima!

. Uživajte i želim vam što više lijepih i sunčanih dana! I sretan ročkas sa malim zakašnjenjem, ali znaš kako kažu, za dobre želje nikad nije kasno! 

jedino tjesim se da cu sljedece ljeto otici na par mjeseci i sve nadoknaditi 

idemo na selo pa ćemo se osladit direktno iz vrta. prošle godine bi ja malu kad se probudi odmah u vrt i ona se za doručak najede malina - baš ovo što kažeš kak su super kad mirišu po voću onako musavi

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.