Postao/la smile8 » 03 pro 2005, 19:59
Evo konacno da se i ja malo javim. Od kada si mi Daphne poslala kroj i ja sijem. I od jucer sam pocela i okrenuto spajati ( jer nemam endlericu ) pa fakat ljepse ispadne. Jedan dan napravim 5 pelena a onda cijeli tjedan nista, ulijenim se.<
>Uvijek si isplaniram tako da jedan dan mi je samo za krojenje ( od pelena, unutarnjih ulozaka do vanjskih ulozaka, gumica-i ja stavljam 7cm i jaaako nategnem, tako da mi je i jace nego kamarisove, i na ledja stavim nesto manje od 5cm, pa cickove iskrojim ), a sljedeci dan je sivanje, tako da sam neki dan napravila i 10 pelena za par sati. Kad slikam posaljem slikice, pa ce mi biti drago primiti bilokakve komentare za poboljsanje.<
>Daphne, kad sam kupila kamarisove, isla sam mjeriti tvoj kroj sa Kamarisovih, i tvoj kroj je dosta manji od orginalnih pelena.Jel to kad se Kamarisove smanje u susilici, jer sada sam si izvukla veci kroj i ispadnu velicinom Kamarisove. <
>Da li njih mogu stavljati na novorodjence zbog pupka i cine mi se jaaaaaaaaako velike, pa sam si mislila u sljedecim danima nasiti bar 15-tak manjih, jer koja je svrha da sijem svaki dan ko luda, a ono kad dodje beba ( by the way-za 16 dana) nista ne mogu iskoristiti jer je preveliko, vec moram cekati kad naraste.<
><
>Sto se tice drukera, sijem rucno jedan po jedan, i nije mi to neki bed, navecer se lijepo smjestim u krevetac ( tak i tak ne spavam po noci ), pustim neku finu muziku i sijem drukere. Bez obzira sto su na traci, ja nisam skuzila kako stopicu ( ili kak se vec kaze ) namjestiti da ti ne bjezi kad stavis druker.<
><
>Isprintala sam si kroj iz ottober design-i danas cu ga malo ispregledati.<
> <i></i>