danas imamo nastup - folklor

i dalje vrijedi dogovor, iako se sutra ide kod zubara,a li on će samop okazat seki kak se sjedi i tak
joj samo da ne odustane, bilo bi mi prežao zbog njega da ne otpleše. cure idu na firzure danas, moramo doć ranije da obuku nošnje, jedva čekam!!!!!
jučer smo popodne išli kupovat nove papuče za vrtić. nisam htjela uzet one zatvorene jer onda mora imat čarapu inače ga nažulja pa smo milsili neke crocksice. dakle, poslije engleskog išle nas dvije po bracu i onda u shopping. nas troje. avantuuuuura

dva centra, ukupno 6 trgovina, u svakoj se gospođa dok sam ja ovom nešto pogledala, sama preobula po nekoliko puta. njoj se "sve svida" -"ooo kako su jepe"

obula štikle, gumene čizme broj 35, crocksice sa spidermanom u svim bojama, starke, ma neka šta nije obula. sjedne na pod ako ne može nać klupicu, izuje se i ide po trgovini i probava, ja sam krepala od smijeha. M je isto bio presmiješan, kaže: mama nikad nismo ovako divno lutali

ja sam već bila na kraju snaga, i na kad čovjek izgubi nadu nešto se pojavi. kupila sam mu riderove sandalice, gumene onako, zapravo za plažu kasnije jer mogu u vodu, a sad za vrtić, da može na bosu nogu. mekane su, baš su dobre, zadnji broj naravno, nosi 30. i bile su 69 kn! onda je i seka naravno ubola neke s macom, isto sandalice gumene ipanema za plažu, di bi ona izašla iz trgovine bez cipela!
za vikend planiramo na kupanje na Dravu, a možda i u kino, ja se isto veselim!!!
neve, uzmi svakako neki kamion, prikolicu ili bilo što plastično i u vodu, to će bit pun pogodak!