Sada je: 01 svi 2026, 11:38.

Generacija 2013. - drugi dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013. - drugi dio

PostPostao/la latica » 08 lip 2015, 11:33

tinice, ne cica više uopće, ali stvarno uopće. evo, zadnjih dana se ni ne pozdravlja s cicama navečer ;)
a pelenu ima noćne gaćice,iako su evo već par dana suhe, tako da kad potrošimo ovaj paket, prestajemo i s tim.
ona zove kad treba piškit ili se sama skine ako je vani. kod popodnevnog spavanja se upiškila samo dva puta. na putovanjima, a autu i sl - nijednom, da je sad ne ureknem. kaže da mora pikit, mi stanemo i ona piški kraj auta. to je jednom bilo,inače ni ne traži u putu.
ovako se nekad malo popiški kad smo doma, nekad par dana nijednom, a onda jedan dan par puta, ali to je meni sve ok. dosta teško kaka i obično pokaka u gaćice prvi dio, ali ni to nije problem - tak tvrdo pokaka da samo papirom bacimo u WC, a gaćice promijenimo iako ih ne moram ni isprat do pranja - nema ništa na njima, ako me kužiš ... meni je bitno da ona hože svuda piškit i da i drugima ako nije samnom može reći da treba na WCi tak. ja sam prezadovoljna. kažem, nekad joj malo pobjegne koja kap i nekad se više onak s namjerom upiški jer joj se ne ide na WC, ali to je rijetko. kad nekamo idemo, nosimojedne rezervne gaćice i tajice i to je to.

držim vam fige s odvikavanjem ;)

mamamana, sretna godišnjica :zivili
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 08 lip 2015, 11:40

Latice - nadam se da će i kod nas biti to ovako glatko kao i kod vas ;)
Mamamana - sretna godišnjica braka :drink
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la mamamana » 08 lip 2015, 11:50

Latice, bravo za Martu!!! Prava velika cura, nema šta :luv
Hvala na lijepim željama! :kiss
mamamana
Žena FANATIKA Abbe i majka princa Georga

PostPostao/la Diana001 » 08 lip 2015, 12:10

Kolko ste se raspisale u par dana dok nas nije bilo...
Mm je bio na godišnjem pa smo išli kod sveki i sredit malo kuću za turiste, farbali, čistili i tako to. Za 10-ak dana dolaze prvi turisti. U petak smo bili ja i mm u Splitu, vruće al smo se malo nauživali, prošetali, popili kavicu u miru. Počeli smo se kupati, evo već 3-4 puta smo bili i super nam je. Karlo hoće malo u dublje, još mu je možda malo hladno i nije se skroz opustio ali već je jučer bolje bilo, stavio je prvi put rukavice. Al obožava biti u plićaku i bacati kamenčiće, pravit bazene.
sunčeko baš mi je žao što se nismo uspjeli viditi dok ste bili tu, al baš nam je bila ludnica zadnja 2 tjedna :(
mamamana da, kao što vidiš na moru smo. Ja sam iz Vodica, udala se u Petrčane kod Zadra, tamo napravili kuću i evo zadnjih godinu i pol smo u Šibeniku jer su mm prebacili raditi tu. I najviše mi je krivo zbog dvorišta i vrta, i mi i sveki imamo veliko dvorište i super mu je tamo, a tu imamo samo terasu.

Dva dana mi je trebalo da vas sve iščitam i sad sam sve zaboravila što ste pisali.
Karlo je ozdravio, sad pokušavam dobit pedicu za cijepljenje jer moramo to obaviti zbog upisa u vrtić. Kad smobili kod sveki jadnog su ga toliko izgrizli komarci a on ima jaku alergijsku reakciju na ubode tako da je bio cijeli otečen, pili smo rinolan i vidim jutros da su ga opet izgrizli na 3-4 mjesta, poludit ću :gaah idem mu naručiti neki biljni preparat protiv uboda.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mamamana » 08 lip 2015, 12:15

Diana lijepo od tebe da si se javila! :) Žao mi je zbog malenog, ti komarci su zbilja grozni, prošle godine su nas ubili u pojam, a čini se da niti ova nebu ništa bolja... Mom isto mjesto uboda dosta natekne i baš "miriši" komarcima, al na sreću nismo još imali potrebu za lijekovima... A nema kaj ne koristim protiv njih, šogorica mi ima vlastitu ljekarnu, nema kaj mi ne naruči, ali te beštije uvijek nađu put da bocnu... Uživajte u morskim radostima, Zadar i Vodice su mi uvijek bili prvi na listi ljetnih odredišta :luv .
mamamana

PostPostao/la gaga0305 » 08 lip 2015, 12:20

latice :yess za odlican vikend. Bas vam je bilo fino. Mislim da bi se i moj uvalio kod zmija, njih obozava. Ujutro na terasi on, zmija i ja pijemo kavicu :hahaha Bez zmije :bigno Jos on nju i hrani, i samo cekam kad ce mi neko pokucati misleci da imamo pravu zmiju :lol
diana super da je K ozdravio, uzivate bome i vi na moru. Tako i treba, iskoristiti maksimalno
mamamana :rodj cestitam, i zelim vam jos puno, puno lijepih zajednickih godinica :dada

Ja odustala od odvikavanja, jos nije spreman, cak ni neskuzi da piski :ajme Dugo je ljeto, valjda cemo i to odraditi :nokti

evo mamamana me pretekla pa dok nisam stisnula da je potpisem u vezi Zadra i okolice :le Tamo smo vec par puta ljetovali, od Zatona, Biograda koji nam je u posebnom sjecanju. Tamo smo bili na medenom sa prvorodjencem u pupi :luv
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la sunceko29 » 08 lip 2015, 13:00

evo i nas...
mamamana ceestitke i od nas! :joy
gaga0305 je napisao/la:Ja odustala od odvikavanja, jos nije spreman, cak ni neskuzi da piski :ajme Dugo je ljeto, valjda cemo i to odraditi :nokti

tak i ja.... baš tako, dugo je ljeto... latice baš zavidim kako ste to brzopotezno i super izveli! naš datum znaš, 13.05.2013.
diana stižemo mi opet za mjesec dana pa ćemo se uhvatiti! Pusa velika K i iš, iš komarcima!
Mi se vratili u svakodnevnicu. Jučer ujutro krenuli tako da smo stigli na ručak kod jedne bake i dede i predvečer posjetili još i drugu baku i dedu, zaželili su ga se.
Ja milijun na sat, dočekalo me puno posla no još sam pod dojmom valova i kamenčića, baš nekako smirena....
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la mamamana » 08 lip 2015, 13:30

Sunceko dobrodošla natrag!! ;) Kada ideš opet na godišnji? Ovo je bila samo uvertira u ono pravo jel ;)
mamamana

PostPostao/la biljkas » 08 lip 2015, 13:44

Latice evo tu pišem datum i ime za sljedeći dio, 1.10.2013 Ana Ja se nadam da ćemo uskoro krenuti s odvikavanjem od pelena jer sad i za maloga kupujem pa mi to malo previše. Stalno joj govorim da ak mora kakati neka kaže da hoće tutu. Jer zna reći kaka tuta dok već obavi. Ja sam joj znala govoriti da cucne da joj bude lakše kakati i sad ona cucne nasred boravka i stišće a ja ju pitam Trebaš kaakati idemo na tutu? a ona meni Neće Ana kakati i pokaka se. Par put sam ju tak prekinula i stavila na tutu i onda više neće ili ne može obavit jer sam ju prekinula. A kaj ak joj skinem pelenu i ostavim je u gaćicama jel bi tak bolje bilo? Ili je još premala? E pupak kod maloga je danas super. Napravile se krastice,došla sestra i skinula ih i sad je super. Ponekad zbilja bolje ostaviti da to tijelo samo riješi
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mamamana » 08 lip 2015, 13:51

Biljkas :joy super za pupak! Koliko vidim tvoja Ana nema još niti dvije godine, pa ti svaka čast na želji da kreneš sa odvikavanjem, a bome i njoj jer ipak kuži ponešto o tome. Nije rano, ako skužiš da joj to baš predstavlja veliki problem, pauzirat ćete pa krenuti kasnije. Ja sam svojim curicama skinula pelenu, oboružala se nepropusnim gaćicama i nudila stalno tutu. Pelenu sam se trudila stavljat što rjeđe jer me bilo strah da im se ne pomota zakaj ju nekad imaju, a nekad ne. Starija je ušla u štos kroz tjedan-dva, manjoj je trebalo malo više, a kako bude sa malim vidjeti ćemo :znoj ...
mamamana

PostPostao/la gaga0305 » 08 lip 2015, 14:13

Ja plavusa zaboravila napisat datum
22.06.2013. Borna
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la Mariachi » 08 lip 2015, 14:19

Ivan Pavao 24.10.2013.

:kiss svima, javim se čim čopim tren, ludo mi je i nezaboravno :lol
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la mamamana » 08 lip 2015, 14:30

Plava sam i ja :plavusa pa evo datuma - Ivan 02.04.2013.
mamamana

PostPostao/la sunceko29 » 08 lip 2015, 14:41

mamamana je napisao/la:Sunceko dobrodošla natrag!! ;) Kada ideš opet na godišnji? Ovo je bila samo uvertira u ono pravo jel ;)

hvala ti! idemo 10.07. opet na 2 tjedna, plus nadam se uhvatiti još jedan tjedan u 9. mjesecu kada prođu gužve i bude najljepše... ;)
biljkas super za pupak! :joy Nemam ti što pametno reć za tutu kad mi još nismo krenuli s tim projektom. Nepropusne gaćice?? Curke pomagajte mi sa savjetima kako krenuti? :vi
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Tinica » 08 lip 2015, 15:05

Ana Marija 08.04.2013. :luv
Joj ja isto ne mogu dočekati godišnji odmor još 9 dana :joy
Makar, mislim da kad malcu završi škola da moj godišnji počinje od ovog petka :lebdi
Ja ću (nadam se) dobiti 3 tjedna u 8. mjesecu s tim da ćemo prva dva tjedna provesti u Vodicama (isključivo iz razloga što Franov trener dolje ima apartman) pa mi moramo ljetovati u hotelu i zakupimo svakodnevno 4 sata terena da ne bi ispao iz forme :ajme inače, zasigurno se ne bi gužvala u tom djelu Dalmacije. Inače, obožavam Biograd i cijeli taj dio Šibenske rivijere jer smo svake godine znali ići na jedrenje no svake godine odemo par dana na Kornate :luv
Nakon toga selimo na Makarsku rivijeru, Brela i okolicu :luv
Ovo nam je ustvari prva godina u zadnjih 15 godina da nismo išli na ljetovanje izvan Hrvatske :basnecu - a razlog tome je naravno moj sin koji ne može tjedan dana biti bez treninga :gaah
Ali zato sam bukirala na jesen Dubai :srca to je dano obećanje Franu kao poklon za državno prvenstvo :1
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la ŠokNaŠok » 08 lip 2015, 15:19

cure, super za lijepe vikende :dada
i nas je bio lijep, osim sto je mm bio lud zbog majstora pa je bio sav nepricljiv i zivcan.. no proci ce i to... jos malo
:lebdi

latice, hvala ti sto si me podsjetila da je stvar u kriterijima, a ne u brizi. nemrem se ne brinuti (kad to pokusavam, jos sam nervoznija :D ) ali se mogu opustati i podsjecati da ce i to proci i nista ne mora biti spektakularno i savrseno..
e i uvrsti i nas na popis: carice je 19.6.2013.

sto se tute tice, mi smo u cca 4.mj bili super - kakala je i piskila na wc i tako tjedan dana.. i onda je stalo, ja nisam forsala jer je jos bilo hladno za hodati gola i od tada nece piskiti niti kakati na wc. cak vise niti ne kaze kad je kakala sto je govorila tada.
ne znqm kad cemo krenuti skinuti pelenu.... jesam prije par tjedana pa se 2x popiskila i 4x pokakala po malo na raznim mjestima po kuci i dvoristu :p

cekam da se probudi pa cemo do vrtica saznati jel upala ;)
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la ŠokNaŠok » 08 lip 2015, 15:24

tinice, putovanja.... eh... zavidim..... nisam se makla iz Hr od 2008.-e ://
...ne brojim sloveniju, bosnu i austriju.. :)

ja bi opet na karibe....kuca na plazi, palme, ananas s drveta, izleti s ekipom... ma. ne smijem se niti sjetiti jer too zna kad cu se odvaziti na takvu destinaciju s djecom.. o lovi da i ne pricamo :D
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la mamamana » 08 lip 2015, 15:40

Sada sam vidjela ovaj podnick :hahaha :hahaha Ne vjerujem!!! Joooj, baš ste me nasmijale :hahaha . Ne kužim kak se to daje, taj podnick mislim? Ja sam se nadala "Mama bez mane" ;) al dobar mi je i ovaj :hahaha ! Ipak, maliiii isparavak ako može, MM je FANATIK Rolling Stonesa, ABBU također obožava, ali u mrvicuuu manjem omjeru ;) Tipkam na poslu i smijem se samoj sebi, a ljudi me gledaju :lol
Sok javi za vrtić, držim fige!!!
Tinica, pa koliko vama godišnjeg daju?! U šestom i osmom mjesecu? Svaka čast Franu na ustrajnosti :dada !
Ja baš nisam fan putovanja, volim pogledati sve dokumentarce o svim destinacijama, ali nedam se baš nagovorit na put... A o avionu da ne govorim :nesvist . Sreća pa i MM dijeli iste stavove, nema nama do Lijepe naše :luv
mamamana

PostPostao/la Tinica » 08 lip 2015, 15:40

ja bi opet na karibe
Daj šuti i ja bi tam :lol
Prošla sam sve i zapadne i južne...i opet bi opet :luv
Prošle godine smo bili tjedan dana u Turskoj i bilo nam je famozno :luv
Joj koji su to dolje resorti, luksuz na svakom koraku, tretiraju te kao kraljicu, ...neusporedivo sa našim a bome i cijene su neusporedive :hahaha
Više nego duplo jeftinije a ono što dobiješ se ne može mjeriti sa našim hotelima.
One godine kad sam ostala trudna 2012. smo bili na krstarenju i upravo sam na brodu saznala za plusić :luv Ma meni uopće nije problem putovati sa malom, bilo da se radi o par dana ili par tjedana :luv ma kad je ona zbilja dijete za poželjeti :luv
Ana Marija je već vidjela i Pariz i London, Beč, Švicarsku...ma gdje god idemo mi vodimo naravno i nju. :luv
A tak sam i Frana vodila i po Africi, Egiptu, Tunisu...i uvjerena sam da su ga upravo ta putovanja obogatila za cijeli život.
Geni su geni, to mi je profesionalna deformacija još od studentskih dana kad sam radila kao turistički vodić da si mogu platiti studij, pa spojila ugodno s korisnim :up
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Tinica » 08 lip 2015, 15:46

ha ha ha baš super podnick :luv :luv :luv
Ma ja imam puno godišnjeg jer mi je ostao još od prošle godine kad sam bila na porodiljnom pa ga nisam uopće koristila ;)
Novi još ne diram :lebdi njega čuvam za skijaču :liza
MM pak obožavala landrati...ustvari ja drugačije ne bi ni mogla funkcionirati...- a to je ustvari vrlo bitna stavka u braku :lol ne mogu zamisliti da je drugačije :lol
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la sunceko29 » 08 lip 2015, 15:55

mamamana preeesuper ti je podnick!! :hahaha
joj i ja sam freak kaj se tiče putovanja, stalno bi da mi guza vidi puta. Prije L (a bome i MM-a :lol ) sam vidjela svijeta - nekako sam i dalje najsretnija kad putujem. Sad kad još imam relativno malo dijete smo više na relaciji Zg - Dalmacija no već na zimu i proljeće planiramo svakakva putovanja - nekako bi voljela da i L putuje puno, upozna razne kulture, nauči poštovati i diviti se drugačijem od onoga što poznaje.
Ja sam svoj plusić ugledala na moru u ljeto 2012. Proljeće 2012. sam landrala i bila u Londonu i Munchenu ;)
šok nisi ti blesava, i ja bi na Karibe :lol
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la mamamana » 08 lip 2015, 21:54

Mm i ja smo živi primjer da se suprotnosti privlače. On je kad je bio mlađi išao zbilja posvuda i prošao svašta :znoj , moglo bi se reć da se čovjek "iživio" jelte, ali kako smo se mi upoznali, totalno se promjenio i "prilagodio" mojoj "neakcijskoj" malenkosti :mrgreen . Kasnije mi je priznao da je upravo ta "različitost" naših karaktera ono što ga je privuklo k meni i natjeralo ga da poželi zauvijek ostati samnom, i to onda kada je već pomislio da nikad neće pronaći ženu koja bi u njemu pobudila takve osjećaje... :luv Oprostite mi na patetičnosti, još sam pod dojmom godišnjice ;)
Čekam da se njegovo kraljevsko visočanstvo uspava :lebdi , danas je opet cijelo popodne bez pelene i nismo imali nezgoda :yess , al neću preveć hvalit da se ne ureknem ;)
Sunceko kreneš zapravo vrlo jednostavno- skineš mu pelenu, staviš tutu na vidljivo mjesto, objasniš nekoliko puta što se u nju radi i - čekaš... A nepropusne gaćice su super kada idete izvan kuće, da izbjegneš nezgode jelte... Možda bi mogli i njegove omiljene igračkice (medeke i sl.) staviti na tutu i pričati što rade... Sva su sredstva dopuštena u svrhu ostvarenja cilja :lol
mamamana

PostPostao/la Azzul » 08 lip 2015, 22:27

:shock omajgod nisan navikla na ovaj tempo ažurnog tipkaranja
a sad i još manje stignem sve pratit jer san napokon međ radnim narodom, dok prolaskom kroz kućna vrata, baka servis mi instant predaje štafetu, dok mi se ekipica viša oko vrata, za majicu, za kosu, ljube me, tuku i prate u milimetar dok ne odu na spavanjac - zvirčice moje male nisu se navikli da mame nema pola dana jer je na poslu

ljubac svima :kiss
i sad vas iden laganini čitat ako me san ne obori prije
slikaslika Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
We're sharing one eternity, living in two minds, linked by an endless thread impossible to break
Azzul
rozo-ljubičasti po ebay-u

PostPostao/la biljkas » 08 lip 2015, 22:38

Azzul baš su mi falili tvoji postovi. Sigurno je grdo vratiti se na posao. Znam kako je meni bilo,ja sam se nakon 6 mjeseci vratila i poskrivecki svako malo gledala na laptopu Anine slike a od trenutka kad sam ušla u kuću do spavanja se više nismo odvajale. Ovaj put ću malo duže biti doma ali već strahujem kakav će to tempo biti. Što se tiče odvikavanja sad vidim da vaši klinci imaju ili će začas imati dvije godine i možda je još rano da počnem s odvikavanjem ali mislim si budući da će ljeto da će mi sad biti lakše pogotovo zato jer jurca samo u bodicu ili gaćicama a i već pomalo kuzi samo normalno ne može kontrolirati. Malo pomalo cemo krenuti i vidjeti. Moji danas ranije zaspali pa idem i ja dok nisi krenuli s buđenjem. Pozz
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Mariachi » 08 lip 2015, 22:56

ooo, Azzulčica nam se ukazala! :luv pa ti radiš! wow! bravo!!
moj malac upo u vrtić :joy :joy :joy :yess tako da ću u jesen tvojim stopama, Azzul!
Samo virim na tren, prije nego se hitim na pleća - taman sam htjela zijevnut da i moj liči na malog Georgea, kad ono već uvaliste titulu kembriđovske vojvotkinje mami bez mane! :hahaha odlično!
kak se ono na engleskom veli illustrissima domina?
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la ŠokNaŠok » 09 lip 2015, 00:15

tinice ti si ih sve prosla?? :basnecu
ja vidjela jednu drzavicu pa bi kufere sutra spakirala....
za klince sam mislila zbog nedajbozenestosedesi a ti tamo negdje u prip**ini.
frend je razrezao celo zadnji dan i isao je tamo u ambulantu na sivanje. recimo samo da nije mogao docekati da dodjemo natrag u zg i da ode u zaraznu na pretraage. s aerodroma u zaraznu nakon cijelog dana puta :D tak bi i ja vjerojatno panicarila :(

vrtic.. meeeh..nisam stigla vidjeti rezultate danas... zakasnila.
idem sutra ..
usput idem opet na dogovor s malerom u novi stan. nisu bas sve boje na zidu ispale kak sam si zamislila.. :plavusa

spavanje!! laku noc generacijo!!
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la walter » 09 lip 2015, 07:51

:mah
jako sam u gužvi, svratila sam samo mahnuti...
približava nam se druga godinica, rođoš je u četvrtak...a ja nematera ništa još organizirala nisam...ni približno ne znam kad ćemo okupit ekipu i proslaviti..

i naš datum je 11.06.2013.
slika

Švrćo 2010.
walter
sve ja to mogu

PostPostao/la Tinica » 09 lip 2015, 08:21

Mariachi bravo za vrtić :joy
Ja sam se sa Franom vratila sa 6 mjeseci na posao a sa njom sam ostala bome doma punu 1,5 godinu. :joy
Ajde barem neke koristi od njezine mršavosti :lol
I nikad nisam dvojila što se tiće vrtića, Frana sam isto sa godinu dana dala u jaslice kao i nju :up
Isto su svi bili uvijek pametniji od mene ali ipak sam ja mama i moja je zadnja :liza
Što se tiće putovanja najviše sam putovala tijekom faksa i naravno prije klinaca...ponekad se znalo desiti da sam se probudila i morala sabrati misli da se sjetim u kojem sam gradu i u kojem hotelu :lol Ali to su sve slatke brige :luv
I ta putovanja čovjeka obogate za cijeli život.
nekako bi voljela da i L putuje puno, upozna razne kulture, nauči poštovati i diviti se drugačijem od onoga što poznaje.
- to je i meni bio cilj i zato sam Frana vukla gotovo na sva putovanja :luv
A bila je neka zgoda Fran je imao nekih možda 4,5 godina i mi u Egiptu i sad vodič na kraju dana u autobusu priča dojmove, ukoliko netko od putnika ima još nešto za pitati, ukoliko nekoga još nešto zanima...a Franči moj digne ruku i pita onako ozbiljno "Striček, koliko deva ima zubi" :hahaha
Ne moram vam ni pričati da je znao apsolutno sve o Tutankamonu, Keopsovoj, Kefrenovoj i Mikerinovoj piramidi...prije svakog puta uvijek smo radili plan što ćemo posjetiti...što obavezno moramo vidjeti... Ma nema do učenja na putovanjima, možeš ti naštrebati u školi sve živo ali za dva dana se više ničeg nećeš sječati.
I upravo zbog tih putovanja stekao je to samopouzdanje u sebe i sa takvom lakoćom prolazi u školi
Šokica gdje si bila? Koja državica te tako dojmila? ;)
Jučer navečer su nam došli kumovi, meni se ništa nije dalo spremati pa sam naručila plate u Billi i zagrebačke kremšnite iz Vinceka
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 09 lip 2015, 08:45

mariachi super za vrtić!
mamamana, podnick ti netko predloži moderatoricama pa ga one stave - na temelju neke provale, ali ne buraš ga sama ;)

cure moje, mi samo jučer poslije engleskog išli po bracu i onda kupit mu nove papuče za vrtić. nas troje. avantuuuuura :lol dva centra, ukupno 6 trgovina, u svakoj se gospođa dok sam ja ovom starijem nešto pogledala, sama preobula po nekoliko puta. njoj se "sve svida" -"ooo kako su jepe" :lol obula štikle, gumene čizme broj 35, crocksice sa spidermanom u svim bojama, starke, ma neka šta nije obula. sjedne na pod ako ne može nać klupicu, izuje se i ide po trgovini i probava, ja sam krepala od smijeha. na kraju smo kupili braci kad sam već odustala, a on je isto bio presmiješan, kaže: mama nikad nismo ovako divno lutali :hahaha

kupila sam joj i rukavice za kupanje, jer mislimo za vikend krenut na Dravu pa da mi je voda ne odnese. i kupaći sam joj kupila u kiku jednodjelni. kad smo došli doma skinula se gola i obukla kupaći i govori tati: ovo mi je mama kupija za pivanje, za na moje! dobila je i sandalice za plažu, spremna je!

a autu mi kaže: mama boji me tu me ubio komajac :lol ma jučer se toliko isprovaljivala da sam ja umirala od smijeha!

ja volim putovati - jaaaaaako! i volim ići i s klinicma, iako moja mala nije baš tak dušu dala za putovanja - neće u kolica, ne spava popodne, misim da je to dovoljno. još se sama sebi čudim kak sam ih vodila u pol zime sa sobom u Brussels, ali ne mogu reći, super je bilo. naporno, ali lijepo. kasnije kad sam išla sama s mm-om i to još u proljeće, nisam mogla vjerovat da smo to sve s klincima prolazili :lol a mm nije mogao vjerovat da je on bi s njima sam cijeli dan u nepoznatom gradu i da je preživio ...

šok, javi danas za vrtić, držim fige. a o očekivanjima u pogledu majčinstva i odgoja bi ja mogla jednu knjigu napisat. enciklopediju ;)
azzul, uživaj s klincima!
sunčeko, mi smo imali od brace 5 komada gaćica za odvikavanje - kupila sam na ebayju neke jeftine. one imaju malo deblji sloj među nogicama i mislim da imaju možda i neki nepropusni sloj unutra u tom dijelu. ali fora su za van jer ako se popiški ne curi odmah sve uz nogu nego imaš vremena presvuć ih. ali zapravo ti to nije stvarno nužno, jer opet su to samo gaćice, moraš ih presvuć ...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 09 lip 2015, 09:01

Ma draga rekla sam ti ja da si ti bezveze brinula :lol
Znači sezona je kod vas otvorena :joy
Mi ćemo našu otvoriti drugi tjedan i to bez pelena :joy
I ne mislim kupovati ove gaćice, ne mislim je stavljati na tutu već drito odmah na onaj nastavak :up
Sve isto kao i sa malcem :lol i toplo se nadam da će i ona to brzo pohvatati....
Bit će mi malo čudno bez Frana u Istri ali on jednostavno ne želi ići :gigl
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.