Sada je: 30 tra 2026, 03:32.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
autan ili off, naravno bodu i kroz majice pa se ili moraš nasaftat cijeli ili pošpricat odjeću malo.
palunkica je napisao/la:Napasni su ove godine nevjerojatno

Mi stavimo aparat ali sa onom bezmirisnom tekućinom u susjednu prostoriju, najčešće hodnik, a u sobe gdje spavamo ne. Za male bebe postoje one mrežice protiv komaraca koje se stave na dječji krevetić. Nekad se spominjao i Chiccov aparat protiv komaraca koji je namijenjen baš bebama i nije škodljiv, ali ja ga nisam nikad imala
. Postoje i flasteri protiv komaraca koji se zalijepe za odjeću, postoje i narukvice koje se nose oko ruke, ali iskreno nama je sve to slabo pomagalo...
.

crna ofca je napisao/la:Upoznala sam par komaraca dok su se odmarali na tim chicco aparaticima

skup je ko zlato, ali je super, super!
a mozda vrijedi probati jos koji puta.
ili ne, vazno je kolik ima postotak dietiltoluamida. Najdjelotovorinji su oni sa postotkom iznad 35%, nije vazno kojeg su proizvođača. Samo je problem što ih je teško naći.
, al definitivno nije za djecu.
zbilja je ne mislim mazati ničim, njega prvih pola godine nisam ni kupala u kupkama nego svakodnevno u čistoj vodi s par kapi domaćeg kantarionovog ulja pa nije red da sad nju odma našpricam repelentima 

skup je ko zlato, ali je super, super!
Ja ga stavim u hodnik ili neku drugu prostoriju u kojoj ne boravimo i baš me muž jučer pita jesam li primjetila kak imamo manje komaraca u kući, čak da njega niti jedan nije ugrizao već par dana. A ja njega pitam "Jesi vidio ovaj uređaj uštekan u struju"
?
silki je napisao/la:kozmo ima 25% na sve proizvode protiv komaraca. jučer, danas i sutra mislim.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.