Sada je: 01 svi 2026, 11:38.

Generacija 2013. - 3. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013. - 3. dio

PostPostao/la Tinica » 18 lip 2015, 14:46

Znači još i to moram kupiti :ajme što to niste napisale neki dan :gaah
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Mariachi » 18 lip 2015, 15:03

Diami, sretno! :hug
Nije to zapravo, ništa strašno. Samo pazi da jede kašasto dok se ne oporavi.
Nama su savjetovali sladoled, ili onaj šlag u čašici, bitno da nema dodataka tipa tvrde čokolade, komadića lješnjaka i sl. Pudinge može, čokolino, pire krumpir, miksano meso, juhu smije i tak... moja se već nabrusila na pire i špinat, to voli :dada
bit će to dobro...

Za 9 dana je Brigitina fešta doma, pa gledam kakvu tortu ću... zapravo, iskombinirat ću si biskvit koji mi je provjereno fin, mekan, i čokoladnu kremu iz neke druge kombinacije... a druga torta bi bila beze, voćna krema, vanilija krema... onak, od oka mislim da bu to prefino :p :lol
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la Tinica » 18 lip 2015, 15:11

Mariachi u tu uopće ne sumnjam ;) ...samo ovo što si nabrojila zvuči fino a pogotovo kad se poveže u tortu :liza
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la biljkas » 18 lip 2015, 17:27

Mariachi Znaš da te se ja često sjetim dok mi bude teško i dok se počnem žaliti. Iskreno se divim ženama kao što si ti koje uspijevaju sve same,brinuti o djeci,kući, vesu itd. Meni je velika pomoć već to što mi svekrva pegla ves jer da moram još i to onda stvarno ne bi ni spavala. I hvala Bogu pa ni MM ni Ana ne gnjave puno oko jela pa ne moram izmišljati svaki dan što će jesti. Ja jedem sve i ne brinem oko kila. Nakon prve trudnoće izgubila sam sav višak u prvih par mjeseci nakon poroda kombinacijom dojenja,pijenjem litara vode dnevno i čestim šetanjem pa se nadam da ću tako uspjeti i sada
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 18 lip 2015, 18:26

Curene stignem vas citat! Nadoknadit cu!
Dosla sam se pohvalit da sam obranila temu doktorata.i da su zapeli da doktoriram do poroda!! Dakle do kraja godine!!

Puse!!
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la Mariachi » 18 lip 2015, 18:52

Sad mi je neugodnjak, jer ja baš i ne stignem sve...

Čeeestitam, pčelice! Ti i supermama!

slika
Mariachi

PostPostao/la mamamana » 18 lip 2015, 22:34

Ma Mariachi, ja sam ti već rekla ti si žena zmaj! I to u svakom pozitivnom mogućem smislu. A ovo sa tuckanjem oraha i curama ti bome i nije loša ideja, sad znam kako ću ja ispuniti vrijeme ovim mojima kad mi se požale da im je dosadno :lol Hvala Bogu da ti je maleni bolje, super je on to izgurao! Dijelom sigurno i zbog toga što je dobro uhranjena beba pa mu je organizam imao snage izboriti se! A tu koju izgubljenu kilicu brzo ćete nadoknaditi, pogotovo na feštici! Bravo i za Paulinu, baš je hrabra curica :luv
Pčelice :buket bravo!!!! Od srca ti čestitam, zbilja ti se divim, uz dvoje dječice i treće na putu ti još stigneš doktorat napisati!!! Bravo, bravo, bravo!!! :joy
Tinice, kupili smo sve, sad se samo mladi gospon čeka da krene. Čestitke tvom Franu, finale je zbilja velika stvar! Držim mu fige i za daljnje mečeve, neka dragi Bog bude uz njega i pomogne mu! Lijepo se provedite na moru i odmorite, nadam se da će vas vrijeme poslužiti i da ćete uživati!
Ajoj, Latice, znam da tebi nije bilo do smijeha, ali ja sam krepala :hahaha . Ja ju točno mogu zamisliti onakvu kulericu malu :luv . Držim fige da ti se smiluje po pitanju uspavljivanja. :hug
Sunceko, nadam se da ste se lijepo zabavili! Znači i vi krećete u misiju zvanu pelene.
Biljkas, uh ti grčevi, držim fige da prođu što lakše i bezbolnije. Sjeti se samo da je to sve prolazno i neće vječno trajati :hug
Mene ovih dana lovi neka tuga, 23.06.mi je tati četvrta godišnjica smrti, idemo na misu u našu crkvu, pa mi se stalno vrte ti stari filmovi u glavi, beskrajno mi fali i baš sam nekako depresivna u ovaj dio godine...
Majčice ljubite svoju dječicu, nadam se da ćete uspjeti pobjeći negdje za ovaj produljeni vikend što slijedi i dobro napuniti baterije! :kiss
mamamana
Žena FANATIKA Abbe i majka princa Georga

PostPostao/la Mariachi » 18 lip 2015, 22:49

Mamamana, :hug razumijem te za tatu i godišnicu, to su uvijek tužni trenuci, unatoč svijesti da su sad na nekom ljepšem mjestu.
Mom je ove godine bilo 33 godine što je otputovao u vječnost. Sjećam ga se u magli, kroz nekoliko slika koje su mi ostale urezane u pamćenje. Ono što me trenutno najviše boli je to da ne može uzeti unučiće za ruke i odvesti ih u park i na ribičiju, kao nekad mene.

Tinice, tvoj sin je genij! Čestitam na ulasku u finale! Odradio je golem posao za klinca njegove dobi! :buket

slika
Mariachi

PostPostao/la biljkas » 18 lip 2015, 23:07

Ja danas napokon odvela Anci na igralište da se malo skupa izdivljamo. Uživala je jer me napokon ima samo za sebe. Toliko smo se smijale i skakale da su nas gledali ljudi s ceste. E onda kad smo došle doma je počela izvoditi. Ne znam kako vaši klinci ali čini mi se da ona mene izaziva. Npr kad joj nešto branim zagleda se u mene s nekakvim polusmjeskom i radi to što ne smije i čeka reakciju. A tak mi bude smjesna kad samu sebe upozorava ili kad zna što ću joj reći pa kao da se sama uči da bude strpljiva i kaže si Ana, tekaj (čekaj) malo. Tani (stani). Sad zadnjih dana mi je počela govoriti da spustim bracu u kolijevku i da se mazim s njom pa kaže Bato pava,mazi Ana. Pa ga moram spustiti čak i ako ne spava jer joj ne mogu odoljeti
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ŠokNaŠok » 19 lip 2015, 00:17

jedva sam sve procitala!!
nema sanse da sve skomentiram pa necu niti zapocinjati..

mi danas dosli na more :yes
pobjegli iznenada i bas smo sretni :mrgreen
al ona kaslje vec treci dan i bojim se jer zvuci uzasno.. bio mm kod pedice, al veli da se nije spustilo. jos.
a meni pod rukom skripi :ajme
valjda ce joj more dobro doci...

idem spavati
vrti se non stop pored mene, valjda joj svjetlo moba dodatno uz kasalj smeta da mirno spava
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la Tinica » 19 lip 2015, 08:43

Mamamana - :hug razmišljaj samo na način da znaš da je tata gore i da sve nadgleda što se dešava u tvom životu :luv i daje upute anđelima kako da paze na njegovu unučad i dječicu :hug jer ti ćeš za njega zauvijek ostati njegova mezimica :luv
Znaš i sama da on ne bi želio da si ti tužna nego te želi vidjeti veselu i sretnu :kiss
Šokica gdje ste pobjegli?
Pčelice čestitam od srca :joy Bravo bravo...dakle vas droje ćete doktorirati :luv
A tko to ono danas ide na more :liza Sve je spremno samo da još pokupim mamu i drangulije i možemo krenuti put Istre :joy
Držim mu fige i za daljnje mečeve, neka dragi Bog bude uz njega i pomogne mu
Hvala draga :kiss
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 19 lip 2015, 09:10

juhuuuu pčelice čestitam na obrani teme :joy svaka ti čast! super kak to kod vas brzo ide - mislim na to da tako brzno nakon obrane teme možeš i doktorat predat. lijepo je kad su ljudi zainteresirani da te motiviraju da to brže odradiš. ja sam samo od predaje gotovog rada do toga da organiziraju datum obrane čekala preko 7 mjeseci :znoj i onda je taj dan takav snijeg zapadao da je to bilo strašno. a jedan član komisije dolazio iz rijeke, mislila sam da neće stić, kad evo njega - kaže ima on lance, nema beda :lol ja sam iz Slavonije isto jedva stigla po snježini. ali zato sam na promociju išla sa sekom u trbuhu :srca

šok, uživajte na moru i nemoj se stalno bedirat ako ne stigneš komentirat, mi volimo čitat šta ima kod vas, to nam piši. nadam se da je kašalj bolje :hug
tinice, uživaj na moru i javi se koji put da čujemo kak ide bespelenaštvo. držim fige i ne sumnjam u vas :luv
e da, išla sam jučer na pedikuru i stavila trjani lak, odličan je!
mamamana tebe ću samo zagrlit :hug
biljkas, super za ludiranje :joy

mi smo jučer odradili bracin ogledni sat na gimnastici, ja sam onda odjurila još odradit jednog klijenta i onda smo se još išli vozit biciklima, komarci su postali stvarno odvratno dosadni, ne možemo više van ko prije :roll za divno čudo, seka nije inzistirala da vježba s njima ko zadnji put, ali je poslije malo skakala i dala maskoti vjeverici peticu i tak.
po noći su se svi nešto budili - prvo veliki plače nešto je sanjao, pa mora piškit, ajde zaspao brzo. onda opet on, dolazi da mu je krv curila iz nosa i da mu je ruka krvava, ali već je bilo stalo i ok, zaspao. i samo što sam opet legle, evo seka isto nešto sanja, ide k meni u krevet i plače: donesi mi sedajicu (auto sjedalicu) :shock tko zna u kojem je ta filmu bila, ali eto, zaspala i ona. i onda ja ujutro zaspem jer mi je gospođica sinoć na mobitleu isključila alarm i upalila neki drugi. srećom, već se sama budim ujutro pa nismo ni kasnili...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la ŠokNaŠok » 19 lip 2015, 09:43

pusa iz novigrada kraj zadra :kava

mi isto ne spavamo, nju muci kasalj pa se stalno budi..
baka je tu s nama tako da sam sad pred kucom s nogama na podignutom :nokti
iskoristit cu do maximuma ovih par dana odmora :mrgreen

ne spominjite mi pedikuru! otisla sam sad prije mora na drugu u zivotu i zena mi je skinula cijeli sloj koze na peti i imam ogroman podljev i boli me uzasno!
nika vise :(
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la ŠokNaŠok » 19 lip 2015, 09:45

imas praf latice, ja cu ko padobranac ovako povremeno upadati bez isprike ;)
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la Tinica » 19 lip 2015, 09:47

Ajoj što se njima vrti po njihovim malenim glavicama :luv
Javit ću se obavezno nadam se sa dobrim vijestima :liza a ne sa onim "Nema šanse da ona skine pelenu..." :hahaha
Ajoj pa kako te mogla tako udesiti :roll nedaj da ti to pokvari odmor :hug
Latice jel i kod tebe osjećaj nakon pedikure kao da letiš po zraku :lol laganije su mi noge 10 kila ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 19 lip 2015, 10:15

tinice, ja sam bila sad možda treći-četvrti put u životu na pedikuri, ja to ne volim, jako me škaklja i neugodno mi je, ali mi je super naravno poslije :lol a sad sam išla jer sam htjela probat taj lak i zadovoljna sam, baš mi je fino napravila!

šok, molim te da noge spuštaš jedino u more :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 19 lip 2015, 10:23

Ma nogice odmah drugačije izgledaju čim izađeš iz salona ;) Ja pak uživam na pedikuri :liza joj mogla bi svaki dan da me netko masira... ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la gaga0305 » 19 lip 2015, 10:48

Evo me u prolazu da carici od sok cestitam rodjendan. Zekim joj puno ljubavi,zdravlja i srece. Neka nam brzo ozdravi. Neznam s moba stavit smajlic za parti :ajme
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la latica » 19 lip 2015, 11:18

:ajme
šok pa sretan rođendan carici :rodj :rodj uz isprike što nisam ranije skužila!!
živa i zdrava bila, vesela, aktivna i lakoodgojiva :luv :luv i tebi čestitke majko, ovo je ipak i tvoj dan :luv
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Mariachi » 19 lip 2015, 11:49

Curke, sorry, i ja ću samo tu i tamo kapnuti! :dunno

Od pedikera imam noćne more! :strah
Lani mi je izrezivala urasli nokat i ostavila mi 4 komadića unutra! To se tak upalilo i zagnojilo :ajme na kraju sam skupila hrabrost i unatoč užasnoj boli sve si to sama sredila. Strava! :strah ni-kad vi-še!!

Miconja mi zapajkio, idem po B u vrtić...

slika
Mariachi

PostPostao/la sunceko29 » 19 lip 2015, 12:17

ajme boliko brbljate!
Tinica je napisao/la:Mamamana - :hug razmišljaj samo na način da znaš da je tata gore i da sve nadgleda što se dešava u tvom životu :luv i daje upute anđelima kako da paze na njegovu unučad i dječicu :hug jer ti ćeš za njega zauvijek ostati njegova mezimica :luv
Znaš i sama da on ne bi želio da si ti tužna nego te želi vidjeti veselu i sretnu :kiss
Šokica gdje ste pobjegli?
Pčelice čestitam od srca :joy Bravo bravo...dakle vas droje ćete doktorirati :luv

potpisujem sve jer sam sve zaboravila dok sam pročitala!
šok želim vam super odmor! Ti vegetiraj, a maleckoj želimo sreeeeetaaan ročkas :rodj :joy i držimo fige da ostane sve samo na kašlju!
tinice woohoo, odo ti nama via Istra! Sreeetaan put!!!
Ja sam išla nekoliko puta na pedikuru - nije mi ugodno no kasnije super izgleda!
Uglavnom L je danas budam od 5:30 :ajme Jedva gledam na poslu.
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Mariachi » 19 lip 2015, 15:03

Kako me iznenadio IP sad :D
Brigi me nije htjela poslušati, i ja joj kažem: "Brigi, šta je mama rekla?" A IP odmah ponovi: Gigiiii! Mama jekaaaa!" :lol

a inače je sad u fazi ponavljanja, svaki dan nešto novo, presladak je!

Pjeva "Majijo o Majijo, jepa ji"
Iznad hranilice na zidu su mu slike njegovog Pape, Isusa i Gospe Guadalupske, svako jutro ih podraga " Isijus, Majijo, Papa" a danas je prvi put rekao Isus a ne Isijus :lol :up

Prije dok je bila škola je sve po rrdu nabrajao, pa sam morala reć gdje su. Sad su cure doma pa ne pita za njih. A "tata jadi".
Onda nekad idem s tetom, autom u dućan, to veli " pa-pa, tetom atom, ćan, brmbrm"

slika
Mariachi

PostPostao/la Diami » 19 lip 2015, 21:29

Joj moji su strašno teški u jelu i izbirljivi i ograničeni. Ne znam zakaj su se pretvorili u takve izbirljivce jer su sve jeli i mi i dalje sve jedemo, a oni sve manje... Karlo još nekako, al Maja ništa povrća neće više, a Ema isto sve manje.

Šok carici sve najbolje, a ti odmaraj sad i uživaj!

Mozak mi je kao sito, ne sjećam se što sam sve htjela komentirati, a preko mobitela nema onih poruka dolje da se mogu podsjetiti. I fale mi smajlići... Ufff...
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 20 lip 2015, 07:20

Sok zelim tvojoj curki sretan rockas!!

Latice, ne znam kak bu islo sa obranom i to al mora bit gotov do kraja godine, a onda nek protokol ide svojim tokom.
Tek u rtujnu mogu uoisati drugu godinu jer tadac su sjednice da sveuciliste prihvati temu. Zatim trecu i tek onda dogovaranje obrane tj fak vijeca i odbora. Al napoisati su zapeli
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 20 lip 2015, 07:20

Sok zelim tvojoj curki sretan rockas!!

Latice, ne znam kak bu islo sa obranom i to al mora bit gotov do kraja godine, a onda nek protokol ide svojim tokom.
Tek u rtujnu mogu uoisati drugu godinu jer tadac su sjednice da sveuciliste prihvati temu. Zatim trecu i tek onda dogovaranje obrane tj fak vijeca i odbora. Al napoisati su zapeli
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la walter » 20 lip 2015, 08:35

nikako ja da napišem koji redak....već sam i sebi dosadna sa pričom da ništ ne stižem, al je tako..
nikad ne bih rekla da ću čekat radnu subotu da iščitam sve zaostatke.
Dakle, moler mi je ovaj tjedan obojao hodnik i kuhinju, a idući tjedan je na redu boravak. Sretna sam jer su boje ispale baš onako kako sam si zamislila, nadam se da će i boravak tako ispasti.
Sutra nam je proslava Svilenkinog ročkasa...teta joj puno priča o tome, tako da sama već nabraja tko će joj doći i što će sve dobiti. Mamu sam zamolila da mi napravi tortu i iskreno se nadam da ću stići pospremiti kuću do sutra...iako, bit ćemo u dvorištu tako da ne mora sve biti besprijekorno, al bih voljela da bar sve vratim na svoje mjesto i sve prirediti prije no što gosti dođu.
11., kad joj je bio rođendan, bila je skroz uzbuđena i lepršava....stariji je imao priredbu u vrtiću pa smo svi išli tamo, a nakon toga na sladoled..sto puta je dotrčala do nas da joj damo pusu za rođendan, govorila kako je velika cura i kako je lijepa u haljini...ma zlato moje malo...obožavam ju...
kako vrijeme ide, sve mi je privrženija, nekad imam osjećaj kad me zagrli da bi se najradije uvukla u mene. Pogotovo kada radim poslijepodne...čim mi otvore vrata, oboje se bace na mene, i onda me grle,grle...puse padaju na sve strane.. :srca :srca

Šok, tvojoj curi šaljem puno pusa i želim sretan rođendan!!
slika

Švrćo 2010.
walter
sve ja to mogu

PostPostao/la mamamana » 20 lip 2015, 09:14

Šok sretan rođendan tvojoj djevojčici :rodj :rodj , želim joj obilje zdravlja, sreće i Božjeg blagoslova koji neka je prati cijeli njen život! Oprosti, čestitam sa malim zakašnjenjem, ali znaš kako kažu, za dobre želje nikad nije kasno ;). Uživaj u Novigradu, odmori se pošteno!!
Mariachi, bravo za našeg imenjaka ;) ! Joj, najslađi su kada usavršavaju vještine govora, ma čovjek bi ih pojeo od miline! :le
Biljkas, baš lijepo da ste uspjele odvojiti vremena za sebe, sigurna sam da je malena oduševljena!! A ovo kaj se izazivanja i "Baš neću" faze tiče, poznata mi je, o da... ;)
Diami, moj je isto počeo "štrajkati" oko jela, sve nešto bi nebi, ali kako je to momčić od skoro 16kg, ne brinem previše. Kada bude gladan - jesti će :dunno...
Water baš me veseli da radovi napreduju onako kako si željela! Lijepo se provedite i zabavite, a tvojoj malenoj želim punooo zdravlja, sreće i blagoslova!!!
mamamana

PostPostao/la Diana001 » 20 lip 2015, 13:26

šok sretan rođendan tvojoj curki :rodj
walter bravo za radove :joy lijepo se zabavite na proslavi rođendana.
pčelice stvarno si super mama, svaka čast :dada

Evo mi se odvikli od pelene, danas 5. dan, kako smo je skinuli više je nismo vraćali i ja sam preprezadovoljna. Stvarno nisam očekivala da će nam biti ovako jednostavno. Jučer je imao samo jednu nezgodu, pita uredno kad mu se piški, ma presretna sam. Al on je ustvari dijete koje brzo kopča, kad smo se odvikavali od dude to je bilo rješeno u dva dana, lijepo smo se dogovorili da ide u smeće i to je to. Samo je prvu noć teže zaspao jer mu je i služila samo za uspavljivanje. Nakon dva dana ko da je nikad nije ni imao. Tako i s pelenama, prvi dan je pitao pelene da mu stavim, a drugi treći dan je pitao tutu.
A presladak mi je zadnjih dana, stalno govori 'mama ja ću tebe čuvati' i 'ja ću tebe naučiti' a stalno bi se mazio, pa svako malo dođe do mene i kaže 'može jedna pusa' ili 'ajmo se malo zagrliti' a ja se rastopim svaki put :le
Al ne gasi se zadnjih dana nikako, samo dok spava. tinice tebe se sjetim puno puta u danu, koliko je super kad pričaju sve, ja bi da se nekad i ugasi :lol cijelo jutro ide za mnom 'mama, mama, mama, mama, mama di si ti?' A stojim kraj njega i non stop nešto zove i pita i ja stvarno imam volje s njim parlati i sve mu odgovarati i objašnjavati al nekad bi samo da barem 5 minuta ništa ne govori :lol

Idemo za vikend kod sveki, danas popodne imamo dječji rođendan, i baš se veslim druženju s prijateljima iz Zadra s kojima se ne viđamo toliko koliko bi htjeli. Zato ćemo iskoristiti ovaj vikend, nadam se da će nas poslužiti vrijeme.

tinice jel krenulo odvikavanje?
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la gaga0305 » 20 lip 2015, 14:02

mamamana je napisao/la:Pčelice :buket bravo!!!! Od srca ti čestitam, zbilja ti se divim, uz dvoje dječice i treće na putu ti još stigneš doktorat napisati!!! Bravo, bravo, bravo!!! :joy

Potpisujem.

diana bravo za odvikavanje. Ja jedva cekam svoga odviknuti, pocela sam mjenjat pelene kao da je novorodjence:ajme
Mm danas slobodan, sutra radi, pa od utorka na godisnjem. Vec se veselim, iako cemo ga provesti radno. Pravit cemo otvor za tavan, nismo kad smo pravili potkrovlje, a bas nam treba. Lijepo su nam vikali da napravimo, a mi nismo htjeli:ajme Pa krecenje, selidba klinaca u zajednicku sobu, pa bi mi u njihovu (ima izlaz na balkon). Vec sad cekam zavrsetak radova. Tako da te walter razumijem.
Odoh popit kavicu,pa cemo onda u zivot kad se malac probudi
:mah
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la mamamana » 20 lip 2015, 22:18

Bravo Diana za velikog dečka!!! Presladak je maleni, ipak ima nešto u tome što kažu da su djevojčice više tatine a dječaci mamini ;) . A ovo što kažeš za mamakanje i dozivanje, baš kao da o mom pričaš, nekad u šali znamo reći da nije možda slučajno progutao CD (iliti ploču), brblja kao navijen, ali tako važno i sve tumači i krili rukicama kao veliki... :le Čini mi se da tvoj Karlo ima prilično velik vokabular, zar ne? Ja više ovog svog niti ne pratim, mislim da smo odavno prešli rečenice od 10-15 riječi, u stanju je ispričati cijeli roman :ajme ... Lijep provod vam želim i nadam se da će vam biti lijepo vrijeme pa možda padne i koji kupanac!
Ajoj, Gaga, i mi smo prije par godina imali generalne radove, uh,kad se sjetim... Lijep je rezultat, pogotovo ako ispadne kako ste zamislili, ali što je naporno dok traje :nesvist ...
mamamana

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.