Ajme, neve - ma, u ovoj dobi su uvijek nekako "najposebniji", ali tek tvoj damjan

Gustaj u njemu!
Ma, ne pada mi na pamet jos vratit nicnu pelenu. A ovo "jos" zadrzavam samo zbog onog "nikad ne reci nikad"

Jer, nisam je ni zadnji put imala namjeru vratit, ali kad se zaredalo para noci za redom presvlacenje i njega i posteljine (uz moje resovito dizanje na wc, a mislim da su me tada jos tamanalcice izludjivale i gljivice) i onda za kraj jedna noc u kojoj su bila 2 presvlacenja posteljine i njega i vise gotovo nisam imala sta mu obuc - e, tad sam ipak pukla i stavila mu odmah po noci pelenu.
Ali osim zbunjivanja nr bih je viljela vratiti ni zato sto ljetu njemu gotovo odmah izbaci osip na ledjima od pelene. Tako da mi je to bas zadnja-zadnja opcija.
Evo i nocas se popisio, ali kao sto mi je i sam odmah rekao "nisam popisio krevet, nego samo gace". Ocito se popisio na izlasku iz krevetica.
I vec sam mu obukla laganu pidjamicu dugih rukava, a donji dio cak i ne bas najtanji. Pa jos povremeno stavi i carape i rukavice, a jos i s ovim promjenjivim vremenom (i s time da on i spava malo u kreveticu, a malo na laminatu

) tako da nikad ne mogu bas tocno procijenit je li mu hladno ili vruce.
(A jos je otezano i time sto sam toplokrvna pa jos i trudna

- evo, ja sam se i nocas prilikom svakog ustajanja mocila cijela hladnom vodom lako bih lakse i brze nastavila spavat. I onda stvarno u trenu zaspem).
Ali da se vratimo na A. Ovaj moj pricalica mi je tako komican, pogotovo sto je po tome toliko razlicit od starijih. Npr jutros ga nesto zezam (i to jos sapcuci jer ostali spavaju) u stilu "jesi li ti moj bebulinac?", a on prvo par puta: "sto?" "molim?", a onda "ja tebe nisam nista cuo!"
A krenuo je i sa "zasto?"
Mama, zasto mala djeca imaju noge?
Zasto imamo dinju za papanje?
Zasto mala djeca imaju bradu?
Zasto imamo zube? Zasto, zasto?