Sada je: 01 svi 2026, 11:37.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

. zaspao je relativno brzo i nije se bunio. i lijepo se naspavao. vidjet cemo kako ce dalje ici. ali mislim da je to to, ako je prva noc prosla (i popodnevno spavanja jucer, makar za to nisam sigurna da je uopce spavao
) da ne bi smjelo vise biti problema.
kak ću to tek riješit!?
). Dobro je zdrav 

, ali ja sam se smrzla.
obožava je, grli i ljubi i sve to skupa... ali je i ljubomoran... mogla bi sad štorije o tome pisati, ali ne stignem
), a on se sam zabavlja ispod tuša svaki dan...
. kod nas jos traje.... o dvoje velikih pricam...
. kod vas to jos nije dijagnoza, mala je jos i tek ste makli pelenu, ali mozda se savjeti koje sam ja dobila za svog srednjeg sina mogu primjeniti i kod vas: 2-3 sata prije spavanja ne jesti ni piti ni kakao ili cokoladu, ni cedevitu i slicno, to dodatno potice na praznjenje mjehura. mi smo pazili da svakih sat vremena popije bar 1 dec vode (i vise ako zeli i kada zeli, ali to je minimum). i da obavezno svaka 2 sata ide na wc, piskilo mu se ili ne. prije spavanja obavezno, naravno.
. desi se i da mu pobjegne, prvu noc bez dude je puno vise pio (ima casu s kljunom s vodom u krevetu) pa mu je malo i pobjeglo, ali vec je bio na putu prema wcu.
.
A tako se trudimo da se on ne osjeća zapostavljen, pazimo da ja budem nasamo s njim bar malo svaki dan, i tata isto... da ga uključimo u sve oko seke (koliko on želi), da skoro svaki dan ide na plažu i/ili u šetnju... pričamo, mazimo ga, grlimo, ljubimo... on je obožava, dok se mala oglasi on viče mama, šta je bebiju? Daj joj cicu!
već sam bila sva luda od toga i onda jedan dan mu samo kliknilo i sve pet!
. pa sam na plazi morala paziti da ne bude gol jer bi gadjao razne rupice
. jednom je u kaficu, na krcanoj terasi dok se igrao na nekom zidicu zakljucio da bi bilo bas super kad bi sa zidica piskio na travu, jedva sam ga zaustavila. isti dan mi je u sekundi nestao, a nasla sam ga u muskom wcu kako kaki
.

).vise nije htio skakat al nihe ni kolo trazio. Al zato je trcao daleko od nas po plaži i mulu pa smo ga hvatali. Taj mali se ne boji niceg a nama nakon dvoje mirne dice šok sto god da napravi 
fibra divljala pa ga vodili popodne kod zamjene... Dobija antibiotik jer je izgleda riječ o gnojnoj upali grla, oborilo ga je vrhunski
nikad ga nisam vidila ovakvog pod fibrom - sad mu je pala (na Nurofen, tuširanje i hladne obloge) - samo da više ne bude onako strašno rasla i da se krene pomalo smirivati...

poludela bum!
.
.
Za ljubomoru mogu samo
i trebas ostati sto vise
Kako bude rasla bit ce je samo jos vise

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.