Sada je: 04 kol 2026, 06:02.

Generacija 2013. - 4. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013. - 4. dio

PostPostao/la Azzul » 01 srp 2015, 09:59

po danu radin (obožavan svoj posao) il skakućen sa zvirima, a po noći spavan prema kokošjem voznom redu
ne znan kad ću vas iti pročitat, možda kad krene vrtić na jesen :lebdi
al sve vas :kiss :kiss :drink da mi ne otkažete članstvo :hahaha
slikaslika Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
We're sharing one eternity, living in two minds, linked by an endless thread impossible to break
Azzul
rozo-ljubičasti po ebay-u

PostPostao/la sunceko29 » 01 srp 2015, 10:01

šok ja ti tugujem za centrom jer sam cijeli život provela u centru i kada sam se udala preselila u Gračane. Dugo se nisam mogla naviknuti na taj koncept - iskreno nisam ni sada do kraja, samo se pomirila da sam tu di jesam :lol Ima sve svojih prednosti i mana. Bravo za pregled, ja sam bila kod Kosa na 4D-u jednom, super mi je on! I super ti je ideja za dadilju, držim fige da nađeš neku super!
gaga uf za zubiće! :ajme glavno da je on dobro čim je klopao slatkač! Joj da, oni lidlovi muffini su prefini! Ma daj lidl mene sve više i više oduševljava...
latice svaka čast za tortu od kartona koju sama radiš - ti si fakat naša vrijedna kreativka! :kiss
tinice joj kada se sjetim one fotke Ančice kako prekriva uši :hahaha :srca MM se uskoro nada jednoj curici :)
L danas ide kod mojih i otkad se probudio ponavlja da ide baki, dedi i uji :luv
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Tinica » 01 srp 2015, 10:24

Sunčeko mi mi se skupa sa njim nadamo jednoj prinčipesi :luv da da sječaš se one 3D fotke :luv :luv
Evo dala sam si truda i našla u arhivi točno na moj rođendan sam saznala da ćemo dobiti curku a i fotka je još uvijek tamo :luv :luv :luv
viewtopic.php?f=84&t=72180&start=150
Meni je jedini uvjet da odem iz svog starog kvarta bio da se preselim u susjedni gdje mogu i pješice za par minuta biti kod mojih roditelja :luv
Joj Latice i ja ti se divim :kiss ja sam to sve naručila preko neta samo sam si dala oduška u biranju i stavljanju slatkiša unutra.
mamanana ako nisi kao naša Latica kreativka evo tu ti ima prekrasnih tortica od kartona a ako Ivan krene u vrtić onda će ti sigurno trebati
https://www.facebook.com/ViK.kreativna. ... e_internal
E da Latice pitala si me za FB ja sam Franu dala svoj stari mobitel pa je na njemu ostalo moje ime i on ga je naravno promijenio u svoje tako da ćete sad sigurno imati najnovije obavijesti sa svjetskih grand slamova :lol
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la sunceko29 » 01 srp 2015, 10:52

joj kak je to bio veseli dan kad si saznala da je curica :srca :zivili Tenks za ove torte, i ja ih lajkala jer iduće godine i L kreće u vrtić pa će mi trebati ;) ... btw. tenks za lijepe želje i nadanje ;)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la mamamana » 01 srp 2015, 12:42

Latice, ma svaka ti čast na kreativnosti. I ona stranica Tinica je lijepa, zbilja si nemrem zamisliti da meni pođe za rukom sklepati tako nešto... Ako bude prilike, Latice, stavi slikicu svoje tortice da se malo divimo ;) .
Gaga, žao mi je zbog zubića, hrabro je on to podnio, ali dobro, mliječni su, pa će narasti novi. :luv
Azzull :kiss veliki, samo se ti ubaci kad stigneš!
Sunceko, od srca vam želim da vam se želje ostvare :luv . Ma nije važan spol, važno je samo da je dijete živo i zdravo, a mi roditelji smo ipak ljudi od krvi i mesa pa naravno da možemo maštati i željeti. Nakon dvije curice, naravno da sam željela dječaka, što se i ostvarilo, ali zbilja mi je prvo i osnovno bilo da sve prođe u redu.
Tinice ova slika je preeeeeeslatkaaa!!! :le
Meni je MM kad nam se rodio Ivan često na gitari znao svirati onu od Rolling Stonesa
http://www.azlyrics.com/lyrics/rollings ... ithme.html, pa se znamo zezati da je to baš naša pjesma, samo nam još jedan muškić fali :lol Nikad ne reci nikad ;)
Joj, popodne ću izgleda morati opet do King Crossa, u Bubamari sam mu našla tako lijepih bokserica, žao mi je da nisam odmah uzela više, idem se zaletit, možda još ima.
mamamana
Žena FANATIKA Abbe i majka princa Georga

PostPostao/la Tinica » 01 srp 2015, 12:50

Ti si mlada pa stigneš još... :kiss
Moj nažalost ne zna ništa svirati a iskreno i bolje mu je da ne pjeva :hahaha
Kupit ćeš mu bokserice za plažu ili bokserice gačice? Jel bila koja nezgoda?
Ja si isto ne mogu zamisliti da radim takve stvari u kućnoj radinosti :lol zato Latice draga svaka čast.
Upravo izašla friška lista i konačno Fran dočekao svojih 5 minuta da i službeno bude prvi :srca
http://www.hts.hr/rang-liste/m12
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la sunceko29 » 01 srp 2015, 13:20

mamamana je napisao/la:Sunceko, od srca vam želim da vam se želje ostvare :luv . Ma nije važan spol, važno je samo da je dijete živo i zdravo, a mi roditelji smo ipak ljudi od krvi i mesa pa naravno da možemo maštati i željeti. Nakon dvije curice, naravno da sam željela dječaka, što se i ostvarilo, ali zbilja mi je prvo i osnovno bilo da sve prođe u redu.

slažem se u potpunosti! Hvaala ti :kiss
tinice braaaavooo Fran, svaka čast!! :joy
azzul :kiss
mi moramo ovih dana ići kupiti poklon za rođendan kaj idemo za vikend pa ću nas opskrbiti gaćicama za godišnji kada ćemo probati maknuti pelene. Kupaćih gaćica ima 6, jel to dosta ili da još uzmem? Di ima kupiti presvlaka za krevet po noći (na moru mislim da će spavati s nama pa bi trebala one za veliki krevet)?
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la biljkas » 01 srp 2015, 13:22

Čitam, smijem se,dijelim hugove vama s boljkama i problemima i čestitke novopečenim vrticancima, prvima na listi, slavljenicima itd. Ja sam leteća, jedva stižem sve obaviti. Jedva čekam da donekele privedemo radove kraju oa da mogu k svojima na par dana da se dobro odmorim. Mi nažalost koji smo dalje od zg smo zakinuti za puno sadržaja tako da ne možemo ni na plivanje ni u igraonice nikamo. Imamo jedno jadno igralište i to je to. Kupila sam ani novi bazen i sad se već neko vrijeme kupa i uživa. Baca si vodu po glavi i viče Kiša, kiša. Zove mene da se kupam a ja joj kažem da nemam kupaće gaće i sad dijete već 15 min viče iz bazena Nema mama gaće! Pucam od smijeha
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Tinica » 01 srp 2015, 13:26

Sunčeko ma dosta ti je ne brini. Mi smo ih imali osam ali sam kombinirala recimo kad je bila u pješčaniku na plaži stavila sam joj obične pamučne jer se sjećam da Franu nikada sa jednih bokserica nisam mogla maknuti taj pijesak. A ona je se svako malo presvlačila jer joj smeta kad je mokra, pa čim bi sijela uz rub bazena odmah je trčala do ležaljke po nove :lol a ove si je išla isprati u bazen i staviti sušiti :hahaha Joj odlična mi je bila :luv
Ja sam to uzela u King Crossu veliki paket a za sada mi još niti jedna nije bila iskorištena :joy
Biljkas ma ajde i to će proći a onda ćeš uživati u svojoj oazi. Gdje si ti?
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la mamamana » 01 srp 2015, 13:36

Obične bokserice, za more ima čvrste kupaće, da nebi nešto izletjelo :lol . Nemamo nezgoda kuc-kuc, da se ne ureknem, nemrem k sebi doć da je to tak glatko prošlo. Glavna zanimacija mu je sada "zalijevati baki cvijeće" :lol . Čestitke teniskom virtuozu :joy :joy !
Tih navlaka ima u King Crossu, ali i u skoro svakom baby dućanu gdje sam se ja sjetila zavirit ;) .
Biljkas draga samo ti "upadaj", ja uvijek volim pročitati što ima novog i kako su dječica, pa tko bi nas lajave upratio :lol .
biljkas je napisao/la: Zove mene da se kupam a ja joj kažem da nemam kupaće gaće i sad dijete već 15 min viče iz bazena Nema mama gaće! Pucam od smijeha

:hahaha
mamamana

PostPostao/la Diana001 » 01 srp 2015, 14:02

Prave ste brbljavice :lol dok sve proćitam zaboravim što sam htjela napisati :p

sunčeko mi isto s vama iščekujemo malu seku. Mi se kao malo pazimo malo ne pazimo al još nismo službeno krenuli u pravljenje seke karlu :lol S Karlom sam ostala trudna prvi mjesec pa nekako računam da možda tako bude i drugi put :p
Tih navlaka imaš svuda kupiti stvarno.
tinice čestitke Franu :joy a ova slikica..ajoj koja je to sreća bila :luv
latice ti si naša majka kraljica, prava kreativka. Daj nabaci neki link kako praviš tortu. I ja bi se okušala za sljedeći rođendan. Nekako volim kad ja to napravim, slađe mi.
gaga uf zubići, al ajde narast će novi, nadam se da ga više ne boli :hug

Mi živimo u Šibeniku sad i u kvartu stvarno sve imamo, što god zatreba samo što je park za djecu u derutnom stanju a tako je lijepo u šumi pod borovima, hladovina ma milina. Planiraju ga sređivati al tko zna kad će to. Al zato kraj kuće nam se otvara novi vrtić u kojeg će K na jesen i napravit će jedno odvojeno igralište za svu djecu iz kvarta da se i popodne mogu igrati tako da me to baš veseli.

mamamana pitala si jel se kupamo..nismo bili ovao zadnje vrijeme kako je bilo hladno, planiramo ovih dana lagano krenuti jer je dosad more bilo hladno a K nebi nikad izlazio iz mora pa onda nismo išli da se ne razboli. Al sad je počelo grijati pa krećemo. Mislili smo popodne al zvala me prijateljica hoćemo ih voditi večeras na Crvenkapicu u kazalište pa neznam još što ćemo. Bili smo i sinoć na predstavi na Ljetnoj pozornici, Maca Papučarica je bila i baš je lijepo bilo. Osim što su ljudi nekulturni, nonstop su se dizali, prošetavali, odlazili i buku stvarali tako da su djeci prekidali koncentraciju i to je bilo skroz bezveze.

Jučer sam napokon kupila veći bazen i jutros smo ga napunili, sad će biti uživancije na balkonu kad nismo na plaži.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la latica » 01 srp 2015, 14:21

ali cure ta torta je super jednostavna za napravit! isprintaš šablonu i izrežeš i samo savijaš, a jednu stranu zalijepiš. ukrašavaš po ukusu. ja uvijek uzmem tri boje papira, na jednom tom papiru mi stane velikih 4 sheme, dakle po 4 kriške. i uzmem neke fora naljepnice i gotovo. evo tu imate cijeli topik i našu od prošle godine:
http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=59&t=50699&p=3425394&hilit=torta+od+kartona#p3425394

a tu imate i shemu i postupak:
http://www.djecji-rodendani.com/clanci/torta-od-kartona-uradi-sam

mi ne pravimo krišku za svako dijete i ne nose doma, nego ovako napunimo slatkišima, pa im tete otvore i onda oni nešto malo toga pojedu, podijele si i tak i to bude umjesto prijepodnevne užine!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la mamamana » 01 srp 2015, 15:04

Diana, Karlo nam je prava morska beba :le . Sada najavljuju paklene vrućine pa ćete doći na svoje. Baš me veseli da tako uživate, Šibenik je prekrasan grad i uvijek ga se rado sjetim.
Latice, moj naklon, prekrasna torta!!! Nije ni čudo da su ti ju tete u vrtiću popalile :lol . Baš ti hvala na linku sa uputama, baš mi se čini fora za probati. A onda opet, to meni uvijek izgleda fora i jednostavno dok ne krenem, ona bude :znoj ...
Voljela bih da se Mariachi javi, baš me zanima što su riješili po pitanju vrtića.
Joj, baš sam pročitala da se Ben Affleck i Jennifer Garner razvode :shock . Nisam neki fan, ali tak su mi uvijek djelovali kao skladan par, troje dječice, bez skandala. Baš mi je žao. A i inače mi se čini da ima sve više razvoda, baš mi i frendica prolazi turbulentno razdoblje, grozno...
mamamana

PostPostao/la sunceko29 » 01 srp 2015, 15:16

Diana001 je napisao/la:sunčeko mi isto s vama iščekujemo malu seku. Mi se kao malo pazimo malo ne pazimo al još nismo službeno krenuli u pravljenje seke karlu :lol S Karlom sam ostala trudna prvi mjesec pa nekako računam da možda tako bude i drugi put :p

držimo vam figiceeee ;)! Skoro se vidimo - 10.7. i eto nas :)
latice svaka čast! I meni se to tak čini lagano dok ne krenem :lol
mamamana i meni bio šok kada sam pročitala, baš su mi se činili rijetki normalni od tih zvjezdica. Meni je frendica prošle godine imala jako gadan period po pitanju razvoda no sreća joj se nakon dugo vremena osmjehnula - pronašla ljubav, obožava njenu curicu kao da je njegova i sada čekaju drugo dijete :srca
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la mamamana » 01 srp 2015, 15:20

sunceko29 je napisao/la:Meni je frendica prošle godine imala jako gadan period po pitanju razvoda no sreća joj se nakon dugo vremena osmjehnula - pronašla ljubav, obožava njenu curicu kao da je njegova i sada čekaju drugo dijete :srca

Jooj, sva sam se naježila, divno, ja tako volim sretne završetke, baš sam prava horoskopska račica :srca .
mamamana

PostPostao/la sunceko29 » 01 srp 2015, 15:27

mamamana je napisao/la:
sunceko29 je napisao/la:Meni je frendica prošle godine imala jako gadan period po pitanju razvoda no sreća joj se nakon dugo vremena osmjehnula - pronašla ljubav, obožava njenu curicu kao da je njegova i sada čekaju drugo dijete :srca

Jooj, sva sam se naježila, divno, ja tako volim sretne završetke, baš sam prava horoskopska račica :srca .

baš je pravi happy end - svaki put kada je vidim se naježim i pustim suzu radosnicu od silne sreće zbog nje :luv
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Mariachi » 01 srp 2015, 16:15

Hej, evo nas! Pozdrav svima! :kiss
I ja vas, kao i biljkas i Azzul, jedva uspijem pročitati, kod mene je uvijek neka gungula :lol

Prošli vikend smo B i ja slavile rođendane (njoj bio u nedjelju, moj u pon.) Bili nam kumovi i frendice iz vrtića i bilo je baš lijepo! Tortu sam ja pravila i imala baš mukicu s njom, jer nisam uspjela staviti swiss buttercream na donju pa je fondant za preko otpao kao opcija. Na kraju sam "pologolu" tortu samo zalila čoksom i bilo je super! Stavit ću sliku kad stignem.

I onda za moj ročkas oriđiđi poklon-IPa su premjestili u naš vrtić! Jeeee :joy tak sam bila sretna da sam izljubila psihologicu i rasplakala se od sreće! :hahaha žena me samo gledala! :hahaha

Riješili smo se dude i naučili pit iz čaše. Pišanje nam još uvijek ode po podu, wc ništa, kahla ništa, stalno govori "piša tavu" ali ni to ne zna! :lol

Kopira sve živo od B! Sve gluposti je pobrao! Priča skoro sve, već je i gramatika počela!

Ima naviku vući me za uši, a i grize me, jesu to sad opet zubi ili zločestoća izlazi pomalo van?
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 01 srp 2015, 16:43

Nidam ti stigla reci kolko mi ne drago za vrtic!!! To je velka stvar marijachi!
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la Mariachi » 01 srp 2015, 17:20

Da, stvarno je! :klanja
Hvala ti, pčelice! Vjerujem da i ti jedva stižeš čitati forum kraj njih dvoje u speedu i s trbuščićem... :kiss

slika
Mariachi

PostPostao/la Mariachi » 01 srp 2015, 17:25

Sunčeko ti si bila baš ful u centru? Mislim, meni su i Gračani ko "centar" iz moje perspektive (ja sam prema Dugom Selu :lol) da sam u Gračanima osjećala bi se ko kraljica :lol sviđa mi se taj kraj. Mihaljevac blizu a time i sve drugo...

Sad mi je opet komp zauzet! :gaah idem probat nekaj iskemijat za sliku...

slika

slika
Mariachi

PostPostao/la mamamana » 01 srp 2015, 19:00

Bravo za Ivana Pavla i vrtić!!! :joy Joooj, tak si me sad razveselila da ti nemrem opisati!!! Stalno si mislim jeste kaj obavili, divno, divno! I bravo za pričanje, skužio je da ako se hoće izborit za svoje mjesto pod suncem mora brbljat onak za prav :lol !
Mariachi je napisao/la:Ima naviku vući me za uši, a i grize me, jesu to sad opet zubi ili zločestoća izlazi pomalo van?

A mislim da baš i nisu zubi u pitanju ;) .
Offtopic, sretan ti ročkas sa malim zakašnjenjem (ali za lijepe želje nikad nije kasno ;) )! Lijepa ti je torta, svaka čast na trudu!!!
mamamana

PostPostao/la Mariachi » 01 srp 2015, 19:08

Hvala ti! :kiss
Je je, malo je podivljao otkad je seka stalno doma, stalno neke meštrije u điru! Zvali su me van, gibam! :kiss

slika
Mariachi

PostPostao/la mamamana » 01 srp 2015, 22:24

Mi upravo došli izvana, gospon se uspavljuje, šapuće nešto svojim autekima. Opet smo jurili po vani sa biciklima, ispred kuće nam je autobusna stanica i baš je širok rinzol pa cure mogu jurcati bez straha da ih nekaj ne pokupi na cesti. Joj, Latice, jel mi vjeruješ da te se sjetim svaku noć kada stavljam Ivana spavati, iskreno ti želim da tvoja Bigulica prođe tu nesretnu fazu plakanja :hug .
Joj, kad smo kod razvoda i happy endova, u mom kvartu je bila ženica (odselila se sad) koja ima invalidnog sineka i trulog bivšeg muža sa kojim je brak bio sve samo ne brak (ljudi su pomislili da je samohrana majka koliko je taj muž mario za nju i njihovo bolesno dijete). Uglavnom, došla mi je u dućan neki dan sa malim zamotuljkom - upoznala je prekrasnog čovjeka koji je prihvatio njenog bolesnog sina, on ima iz prvog braka kćer koju je pak ona prihvatila kao svoju, a kao kruna sve patnje koju je prošla dobili su predivnu djevojčicu :srca . Suze su mi išle od sreće zbog nje, zbog njih dvoje što ih je dragi Bog spojio, za bivšeg muža je nisam ni pitala, čemu otvarati ružna sjećanja, ali vjerujem da postoji karma i da će mu vratiti svaku suzu koju je ta žena zbog njena prolila. Ljubim vas majčice i laku noć želim!!! :kiss
mamamana

PostPostao/la Diana001 » 01 srp 2015, 23:49

Joj mamamana sad sam ja pustila suzu. Kako mi je drago kad čujem za te pozitinpvne i lijepe završetke, kad nakon ružnih djelova života osvane sunce i sve sjedne na svoje mjesto.
sunči još malo i eto vas, družimo se onda, mogli bi i neki kupanjac dogovoriti.
mariachi barvo za vrtić, baš mi je drago :joy i sretan rođendan sa zakašnjenjem, torta ti je super, baš je fora ovako s čokoladom.

Mi bili u gradu, malo na predstavi, gledali Crvenkapicu, dječica se izigrala dok smo mi stariji pili piće, e koliko su se puta spustili niz tobogan. I uzeli im one kao klepetaljke što guraju ispred sebe al neke plastične i Karlo navalio na nekog leptira a on buči, nemožeš ga falit po gradu. Morat ću ga sakrit da po doma nas ne izludi :lol ma baš nam je lijepo bilo, toplo vani, puno djece i događanja po gradu, šteta što završava za koji dan i onda se više nažalost ništa ne događa.

Laku noć ženice drage odoh u vodoravni položaj :kiss
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la latica » 02 srp 2015, 08:52

mariachi super za vrtić :joy a torta mi je baš dobra i iskreno, djeluje totalno slasno!!! i sretan rođendan i tebi :luv
mamamana, da nas ne ureknem puj puj puj, ali već tri dana zaspe bez glasa, zagrli me, priča i zaspe. ne plače ona uvijek, zaista to budu faze, valjda e nešto poklopi ne znam ni sama što. ali sad je opet super, samo da potraje :mrgreen
diana, supe rmi je taj vaš festival, sigurnos te uživali u svemu! sad ćete na kupanje, neće vam falit događanja u gradu!

mi smo jučer zgotovili tortu, napunili je slatkišima i sad čeka sutra. svi su pomagali, na svoj način :lol seka kad boja vodenima, kaže: mojam tavit patihic (partihlić) da se ne upujam, da me ne moja mama pesvacit :lol stavim sliku poslije kad nešto obavim.
išla sam s mm-om kupit mu nešto za obuć jer sutra ima neki važan događaj i nakon toga će se vjerojatno vratit obitelji, barem se nadamo :p pa sam kupila maloj dvoj ekupaće u Calzedoniji, tinice jesli ti rekla da su Ančici dvojka velike? jer ja sam uzela četvrotku, dvojka bi je stisnula ajme... možda su neki drugi model :dunno
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 02 srp 2015, 09:38

Mariachi evo vidiš kako je sve došlo na svoje! Ja uvijek kažem kad Bog na jednom mjestu zatvori vrata na drugom mjestu otvori prozor :luv
A bome i ja bi se osladila sa jednom kriškom tvoje torte :liza
Latice i ti svoju obavezno stavi ovdje da je vidimo!
a što se tiće kupaćih gačica :hahaha nisu nisu to drugačiji modeli to su identični ali njoj je dvojkica aman taman :lol
Mislim da će četvorku nositi prije škole :hahaha
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la sunceko29 » 02 srp 2015, 09:40

mamamana hb da se sreća i njoj osmjehnula, pustila i ja suzicu...
diana ofkors, budemo skupa na kupanac, baš se veselimo!
mariachi suuuuper za vrtić!!!! :joy :joy Sreeeetaan ročkas i malenoj i tebi s malim zakašnjenjem, torta mi je odlična!!! Ja sam ti odrasla i cijeli život živjela u Martićevoj ulici ;)
latice držimo fige da potraje lijepo uspavljivanje!
L jučer bio u gradu s mojima, ajme kako je uživao! Nema di ga nije bilo, ja došla do njih poslije posla. Obavezno njegov bicikl ide svuda s nama, baš ga je super naučio voziti. Šetali smo, pojeli sladoled, hladili se vodom u Manduševcu (to mu je bilo jako fora :lol ), na Zrinjevcu puuuno djece, ljuljao se u Ribnjaku. Joj kako mi fali moj centar .....
Spava mi se uuuuuužasno, najrađe bi se naslonila na tipkovnicu na poslu i zaspala!
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la gaga0305 » 02 srp 2015, 09:50

mariachi :joy :joy super za vrtic. :rodj a tebi i malenoj sretan rodjendan. Torta je mljac :liza Cak mi je lijepsa ovakva, fondat inace nevolim
latice i ja drzim fige za nastavak lijepog uspavljivanja :dada
mamamana bas mi je drago zbog tvoje prijateljice :le
Danas nam napokon idu spricati komarce. :joy Jedva cekam da i predvecer mozemo uzivati vani, djabe ona sredstva kad su vec otporni na njih :ajme
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la Mariachi » 02 srp 2015, 11:02

Hvala vam! :luv
Kak ti rođendani prolete! A i mi i djeca se pripremamo za nešto wow, i onda to prohuja za 2-3h! Šmrc!

Torta je bila i jako fina! Gornji dio se tako brzo pojeo da nisam stigla uslikati nijednu krišku :lol čokoladni biskvit, prefina mousse krema u kombinaciji sa šlagom. Još ova otopljena čokolada preko, ma, pun pogodak! Donja je bila s bijelim biskvitom, razne vrste crvenog bobičastog voća (višnje domaće iz vrta, kupine, maline, ribizli i borovnice) preko toga krema od bourbon vanilije. Zadovoljna sam kako je ispala, konstrukcija čvrsta, nije se ni raspala ni utonula. Moji isto ne vole fondant, ostave ga sa strane. Ali klinci su macu ipak popapali :lol

joj, ja tu dangubim! Klinci gledaju pocoya pa idem brzo pospremiti, rucak se kuha itd...

slika
Mariachi

PostPostao/la Diana001 » 02 srp 2015, 11:31

latice super za spavanje, držim fige da tako i ostane. Ma da, baš smo se nauživali, prošle godine je bio premali za sve to, al zato smo ove godine sve nadoknadili. I popodne nam je ispunjeno pa nećemo stići na kupanje, al za vikend sigurno uskačemo u more, jedva čekam.

mariachi mmmmm...zamišljam da je sad tu ispred mene. Mogla bi ja danas neki kolač ili tortu napraviti, onako ješto lagano ljetno. Idem tražiti recepte :)

sunčeko i Karlu je bicikla hit trenutno, napokon se ispraksirao i sad je non stop vozi, čak i po kući hoće :lol a slatki su mi kad ih voze skroz.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 31 gostiju.