Hvala svima na lijepim željama

!
Latice, jel braci bolje? Martica je legendica, neustrašiva i predraga

! Joj, ja na Mladosti nisam bila od kad su moje cure išle u školu plivanja, a i onda nisam ulazila u bazen, samo podrška izvana.
Sunceko, ja sam Ivana samo prvi dan ostavljala golog, ali kak je on odmah skužio princip, kupila sam mu komotne bokserice koje može sam skinuti pa je uglavnom u njima. Iskreno vam želim da podarite vašem anđeleku malu bracu ili sekicu, vjerujem da će biti divan i nježan stariji brat.
Walter, od srca sam se nasmijala tvojoj Svilenki

. Mi imamo tri debele pufaste mačke koje moj Ivan stalno nateže, već ih vidim na kupancu! Baš mi je drago da si se opustila i nauživala!
Gaga i
Tinica 
.
Joj, vi ste sve aktivne na tim društvenim mrežama, ja za to nekak niti volje niti afiniteta nemam

. Ali ovo kaj se tiče curica, dečki, ljubavi, zbilja jesu ove današnje generacije sve naprednije, da vi vidite ove prijateljice od moje Linde

. To se već ljubi sa dečkima, na onim izletima u školu u prirodi dečki su im se po noći uvlačili u krevete, jedna mala se pod odmorom hvata sa dečkom koji će ove godine u osmi razred. A kako su samo napasne... Ja kažem nekad je vrijedilo "Bjež'te cure idu dečki", a sad je bome "Bjež'te dečki idu cure". Istina, bilo je toga i nekada, MM je kao mlađi uvijek imao čopor curica koje su ga pratile, pisale mu pisma i tak, al neke od njih nisu imale mjeru i od njih dan danas ima traume koliko su bile napasne, pratile ga u stopu, izmišljale da su zaručene za njega, same si kupovale cvijeće pa rekle da im je MM kupio, skakale noću u dvorište

... Kad vidi neke od njih i danas, redovito pređe na drugu stranu ulice... Vi još imate malu dječicu (izuzev Mariachi), pa ćete jako dobro shvatiti onu uzrečicu "Mala djeca mala briga, velika djeca velika briga"

.
Tinica je napisao/la: Sad mi je tek drago što je toliko angažiran u sportu pa nema baš puno vremena.
Slažem se skroz i smatram da je jako važno da djeca, pogotovo na pragu tih "nezgodnih" godina imaju neke hobije koji će ih, dao Bog, držati podalje od lošeg društva i loših namjera.
Tinica uživajte, ova spravica mi se baš čini zgodna! A
Gaga, nebudi si maćeha, bućni se i ti u bazenčić koji put. Ili bar kakvo noćno kupanje sa dragim

.