Neve - super su mi tvoje nepedagoske metode

I A voli bacat kamencice u more, a kako je nekidan vani bilo ugodno mogli smo jedno vrijeme mirno sjest uz more i bacat ih. E, on je opet na malo drugaciji nacin naucio da treba bit oprezan s bacanjem kamencica - kako bas i ne bira najmanje imam jos uvijek ranu na potkoljenici od njegovog kamena.
Jos mi zna reci tokom dana, iz cista mira - ja sam tebe slucajno pogodio kamenom. To je bilo slucajno!
U sri i jucer nije bio u jaslicama, a jucer je preskocio popodnevno spavanje (na kraju je odspavao oko sat vremena u autu za vrijeme R treninga). A navecer je opet zaspao kasno i rano se digao tako da se bojim kakav ce danas bit. Mislim, ok je uglavnom, ali onda krenu faze kao jutros kad se tek digao - ne znam koliko puta je ponovio onako kenjkavo: "ja nisam bio u zahodu!" (Izbocena donja usna, spustena glava, prekrizene ruke). I onda na pitanje hoce li ic u zahod samo jos spusti glavu i ponovi "ja nisam bio u zahodu!"

I cisto da znate - proslo je vise od sat vremena otkako se digao i to ponavljao, ali i dalje nije bio u zahodu. (Ali stvarno i nije)

(Sad je bar to samo jednom ponovio nakon duuuuge pauze)
A onda je krenulo i s nekom bananom da nece tu jer je sporka, pa je isao oprat, pa je kenjkavo zakljucio da se ne moze oprat, pa sam ja uzela tu, a on drugu i onda je kasnije dosao s kenjlavim pitanjem "ja bi tu bananu. Zasto si je pojela?"
Na svu srecu ipak izmedju postoji i nekenjkavo raudoblje pa se nadamo izdrzat normalno do spavanja. Vjerovatno cemo prosetat do mora.
Neve - A je znao samo iz kontre kad bih rekla da nesti nije lijepo ponoviti da to JE lijepo. Cisto da pokaze malo tvrdoglavosti i svoje volje.
Ali na svu srecu to je uglavnom kratkotrajno i s njim se u principu da bas lijepo sve dogovorit. 90% vremena je bas razuman.
Mi na svu srecu nemamo problem sa zakljucavanjem jer na vratima od kupatila i wc-a imamo iznutra umjesto kljuca samo onu "kvakicu" na okretanje koja se moze bez problema s npr nozem i izvana okrenuti i otkljucati.
A sto se pisenja tice - A me sjetio neve tvog D. Peoslu noc se vrtio 2-3x u kreveticu i onda izasao iz njega i legao na pod. Kad sam isla provjerit bio je mokar. A krevetic suh. Ocito je lijepo izasao iz krevetica jer mu se pisilo, a onda kako mu se spavalo, nastavio spavat na podu (i usput se popisio).
I nocas je opet oko 3 dosao u moj krevet - gacice mokre, a krevetic suh. Opet se samo popisio na izlasku. Ali to mi ne pada uopce tesko (kao mijenjanje cijele posteljine)
Ana - sad vidim. Super za fibru.

.

.

iako sam na dijeti morat ću probati