Bok curke!
Azzul penjačica ti je preslatka

.
Biljkas, baš je lijepo čitati kako si opuštena i mirna, to je upravo ono što ti u ovim trenucima treba i uživaj u svakom trenutku! Mama je ipak mama i uvijek će to biti

. A bome i bravo za mjere, pravog momčića imaš

!
Gaga presladak ti je dječak, tako sam i ja svoje od malena učila o važnosti vjere i molitve u našim životima.
Sunceko, željno iščekujem tvoj povratak i povrdu, a onda se bacamo na čestitarenje

. Što god da bude, važno da bude živo i zdravo, pa makar i žensko

.
Sokica, baš je Latica pogodila za dadilju, ali sigurna sam da ćete se već uhodati, ak niš drugo bar ćeš ti imati sa kim popričati

. Sretno sa selidbom, znam da je tlaka, ali kad se jednom smjestite nema ljepšeg osjećaja. A ti bome još sitno brojiš i super sve hendlaš, drži se!
Mariachi, od srca me nasmija tvoj Ivek, ma on je čista pozitiva, baš je drag dečec

!
Tinica, bravo za mjere

!
Latice 
iskrene čestitke na novom radnom mjestu, dobiti posao (u struci ili bar približno) u današnje vrijeme, pogotovo majci dvoje djece, ravno je zgoditku na lotu! Od srca ti želim da ti novi posao ispuni sva očekivanja i da u njemu uživaš!
Moje obje cure nemaju probušene uši, nisu nikada niti tražile, a iskreno nije mi lijepo vidjeti probušene uši na malim bebama.
Inače ja sam vam curke zadnjih dana na medenom mjesecu sa dragim. Cure su sa bakom i tetom zapalile u južnije krajeve, meni i MM-u se nije dalo, Ivan je ostao sa nama, ja si uzela slobodno na poslu, napunili si bazen, obilazili po danu parkiće, po noći slastičarnice, ma niti brige niti pameti! I mogu vam reći da su neke stvari kao vožnja biciklom, nikada se ne zaborave

. A i curama je bilo super, Linda je u hotelu našla Petroffov klavir, svirala je od ABBE par pjesmica, od Stonesa She's a rainbow, a turisti se okupili oko nje, pljeskali, divota! Baš su uživale, ali ipak je par suzica palo na rastanku, makar su već "velike" cure, stalno smo se čuli, slali porukice, MMS-ove, baš su jako vezane za nas, a zbog toga mi je neizmjerno drago. Po svemu sudeći one će opet za vikend na kupanac, tako da nemojte zamjeriti ako opet par dana budem odsutna! Velike pozdrave svim mamicama i bebicama šaljem!!!