Evo da se i mi malo javimo nakon dugo vremena.
Bili smo na putu, uživali malo, vratili se u svakodnevicu teška srca.
Super za kupače
I mi smo konačno do mora pošli. S tek ove godine uživa kako spada, nikad nije ovako uletila u more na prvu, vrištala od sreće. Nespretna je pri plivanju,više to sliči hrvanju s morem al trudi se

Nema straha, nagrcala se mora al koprca se i fura dalje, to mi najbitnije.
Jedino nezgodna stvar je došla do izražaja a to su njene urtike na hladnoću, sva je u plikovima bila nakon nekog vremena

Baš sam se uplašila, pedica nam je dala sirup i sada dva tjedna ćemo ga uzimati pa vidjeti nakon nekog vremena jel se senzibilirala na razliku u temp, ako ne bude ne gine nam cijelo ljeto biti na aeriusu

Ne mogu ne ići na more kad nam je pred nosom i lišiti ih tih gušta, ne mogu ni ići a njoj ne dati u more, bezveze mi sve ovo.
Što se tiče izgovora ona slovo R govori jako dugo, više od godinu dana, ali ga ne koristi u svakodnevnom govoru, osim kad želi naglasiti, mada u zadnje vrijeme sve češće. Samo sada ga gura i gdje ne treba, npr. roleta izgovara loleta a ako hoće naglasiti to R reći će roreta

I kod nje se često pobjegne da slova SV kad su jedno do drugog u riječi izgovara kao F, nije svijet nego zvuči kao fijet. Dogodi se i ovo što Liv spominje mekano izgovaranje č i š. Bućkuriš uglavnom
Neke crijevne viroze su oko nas, nadam se da će nas preskočiti, ovaj vikend nam dolaze gosti pa će biti puna kuća