tanja, tako nekako i nama radije uzmu starijeg, a malu su tek sad moji uzeli zajedno s njim. ok, ona je još mala, dugo je i dojila, ali isto je nekako uvriježeno da je ona zahtjevnija, iako sad kako je veća, stvarno nije...
Sada je: 01 svi 2026, 13:26.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

Sreca najveca je napisao/la:Neve, vidjet cu kad cemo ici u Zd pa ti javim.

čak je i mm malo pogođen što su nas klinci nogirali
ako to nije ljubav, ne znam šta je! 

kupali se do osam i odmah u zivot 

.
, nis ga ne smeta. Jutros idemo na bazen.
Uzivajte, a onda ce te biti svi skupa na moru

i govorim mu da idemo doma ali ništa, ponavlja on i dalje

.
i uglavnom ljenčarila.
. idemo uglavnom na jednu plažu do koje se vozimo 15 min (većinom po neasfaltiranom), ali se isplati itekako - puno je ljepše i čišće nego na najbližoj plaži, a ima i manje ljudi.
. s perajama je doduše sigurnija, ali ide joj i bez. i otkrila je ronjenje - ona i mm bi stalno imali glavu ispod vode, s maskom.

ali budem probala detaljnije.

baš mi je žao, dvoje je to veće djece pa bi trebalo bit time lakšeSanika je napisao/la:Ovih dana kuha se s nama u Zg jer baka na moru želi čuvati samo seku Paulu (12), dvoje joj je previše

zvala sam sinčinu, spava, jedva čekam da mu čestitam rođendan i iskreno, baš sam jadna što nismo zajedno, ono baš jadna. prvi put od kad se rodio nismo skupa za rođendan i prvi put da nismo za rođendan na moru, ali je prvi put za rođendan u svom rodnom gradu 

latica je napisao/la:neve, super da jeput dobro prošao, ali nisi ništa napisala šta su vam tamo rekli?
sretan rođendan i mami - nemoj biti tužna, pa to je čovjek. i ima svoj život
bila sam jučer u babinju bebi od tjedan dana, sva sam se rastopila, čak je i mm rekao da se malo sjetno osjeća
ali nisam sigurna da ćemo mi još jednom tim putem, ali šta znaš, možda se i predomislimo za koju godinu - taman imamo još par za razmišljanje, kasnije bi mi bilo prekasno...
ono u stilu: mi nismo ni znali da se to može
eto, još su mi jednu glupost sad napravili 
dobrodosla, samo ti nama dodji u drustvance, kao sto latica rece, svi smo padobranci
išao je jučer u west gate u shopping pa si je izabrao neki brod od legića i slagao do neko doba, neće se do podne probudit...
paranoidan je šta da kažem! još imamo mrežu na vratima, ne bi da će neka zvijer ući u kući, ali zraka bi ušlo...
!!
. MM i ja smo absolutno prestari, imamo troje (muske) djece, ne bi vise, hvala lijepa.
! Vjerujem da bi radije bila s njim, ali vec cete vi proslaviti skupa kad se nadjete
.
. sutra ce ih mm pokupiti poslije posla. A ja se sad lijepo izlezavam
.
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.