Sada je: 01 svi 2026, 13:28.

Generacija 2009. - 3. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2009. - 3. dio

PostPostao/la Sreca najveca » 23 srp 2015, 00:44

Samo cu brzinski jer smo doslovno maloprije dosli doma. Paoli je dosla frendica iz razreda s mamom na druzenje pa smo prvo bili na plazi pa na cugi, paralelno cure na predstavi i kasnije u parkicu. I onda smo njezinu mamu otpratili, a mala je ostala spavat kod nas. Paola je van sebe od srece, a da ne spominjem koliko joj godi nakon vise od mjesec dana druzenja s dvije petogodisnjakinje drustvo njezine dobi.
Sutra nakon dorucka vracamo frendicu doma pa cemo se malo druzit u njihovom mjestu. A popodne je na nasoj plazi prava pjena party. Ivona je toliko uzbudjena, ne moze docekat :hahaha Vec si je odabrala koji ce badic obuc :hahaha partijanerica mamina :faca

Ana, neka si se malo oslobodila obaveza, vjerujem da ti nije lako po ovim vrucinama.

Latice, sretan veliki sesti Mati :rodj sta kaze slavljenik, kako mu je prosao njegov dan?
Sto se tice nutelle, sram me rec, ali Ivoni je Nutella drugo ime koliko je vec pojela :drink

Sanika, drago mi je vidjeti te ovdje, slobodno ti pisi, dobro ce nam doci friska iskustva prvasica :zivili
P 07.02.2007. :luv
I 27.11.2009. :luv
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la Bellatrix » 23 srp 2015, 10:23

Mati sretan rođendan :rodj .
Latice jel tvoja mama znači još uvijek u Zaprešiću? . Naime, tamo mijenjaju cijevi pa je stalno neka zgrada bez tople vode. :roll

Srećo vidim da bi se Ivona jaaako složila s Vitom. Ona je još uz sve modni guru.
Šta da kažem, kad sam joj dala nekakav časopis iz mullera, stalno ga pregledava, haljinice, lakove, parfeme... a uz sve i ona obožava tulume i unaprijed govori šta će obući.

Ja sam bila u baš velikoj predgodišnjoj gužvi. Sad sam na GO pa će biti malo lakše.

liv već si me davno pitala gdje smo bili,al ti nisam odgovorila. Tj. jesam ali sam nešto s moba sprtljala pa nije otišlo. U Novom Vinodolskom smo bili :lol . Ne smijem se mjestu nego svom zakašnjelom odgovoru.

A u pon. idemo u Opatiju na 3 dana :joy :joy

Inače, i mi se besramno klimatiziramo :p
"Boji se manje, nadaj se više, jedi manje, žvači više, tuži se manje, diši više, govori manje, reci više, voli više, i sve će dobre stvari biti tvoje." slika
stara Švedska poslovica
Bellatrix
Crveni lav s krilima

PostPostao/la Liv Tyler » 23 srp 2015, 15:41

Sretan rodjendan Mato i ovdje!!
Latice ne budi sjetna, iskoristi još koji dan soliranja.

E sad da vas ne nabrajam poimenično, vidim da je svima više manje ok. Osim što je vruće.
Brzo će nam proći, a onda opet ona duga i dosadna zimulja.

J završio tečaj plivanja. Sad bi na treninge koji će se isto održavati izjutra.
MOram još malo razmisliti. :lol
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la Sreca najveca » 23 srp 2015, 17:05

Pozdrav s pjena party-a :lol

slika
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la Ana2010 » 23 srp 2015, 19:13

Koja cool partijanerica :le!
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nevenera » 23 srp 2015, 20:16

partijanerica je genijalna

mi smo bili na plaži ali se odjednom digao vjetar, valovi počeli. tin zapaničario - oluja je ljudi, spasite se. i cijela se plaža razbježala
sumnjam da je zbog njegovog dramatičnog nastupa ali skoro pa da ispada tako :hahaha
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la enabacko » 24 srp 2015, 08:02

Srećo prava je partijanerica.
Kod nas jutros nema sunca i nekako se lakše diše. Sinoć smo čak prošli bez paljenja klime.
Popodne smo bili na kupanju i odjednom se dignuo vjetar i naravno odmah se plaža ispraznila. U isto vrijeme se pojavio i požar tako da je to bilo gledati sablasno. Crni dim uz vjetar pokrio more , scena kao iz horora.
Na putu do kuće pratio nas dim i crni oblak požara i kanader. Roko bio oduševljen, uzbuđen i sad mu je želja biti vatrogasac jer oni rade tako dobar posao, spašavaju šumu, kuće i ljude od vatre.
Evo se i on već dignuo i već je spreman za akciju. Idemo smišljati što za ručak danas.
Ena 31.10.2004.
Roko 20.06.2009.
enabacko
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la gaga0305 » 24 srp 2015, 09:42

Kod nas nije nista zahladilo, samo mi je naskodila promjena vremena, bas sam se lose osjecala, kao da se gusim :ajme Ali danas ko nova, iako izgledam ko zombi jer sam do 3 sjedila na balkonu. Bila bih i duze da me komarac nije nanjusio
Partijanerica je odlicna :luv
neve dobro je da su poslusali Tina, on mozda bude oglasivac uzbune ;)
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la latica » 24 srp 2015, 12:42

e to je partijanerica :luv

ja uskoro ode na bus, godišnjiiiiii počinjeeee :joy :joy naravno da imam i torbu papira, nadam se da će ona ostat u zagrebu, tj. da ću tamo zavšit još što mi je ostalo sitno, da ne vučem na more!!

bella, da moji su u Zaprešiću, danas i ja stižem! jednom prilikom ćemo se dogovorit da se i vidimo i upoznamo ako hoćeš, mi dođemo uvijek kad su neki blagdani i tako ;) dosta često dođemo na koji dan...

neve, ajmo koje ubuđenje na plaži :)

kod nas se sinoć malo raspuhalo i ništa - ni kapi. tresla se brda, rodio se miš :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 24 srp 2015, 13:29

nikša ima temp a tin skakao pred zgradom, pao i slomio prednju trajnu jedinicu. odlomio je trećinu
pa kud baš trajni zub :lebdi
koji dan, majko mila
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Sreca najveca » 24 srp 2015, 14:16

I kod nas bilo oblacno jutro pa nismo zurili na plazu. Sad se proljepsalo. More i dalje ugodnooo.

Latice, uzivaj sad malo s klincima u Zg. Nadam se da ces uspjeti rijesiti sav posao prije mora.

Neve, ajmeee. Bas mi je zao. Grlim :hug
Znam da nije neka utjeha, ali imaju zubari danas nacina za rijesit to. Dva klinca iz P razreda su isto lomili trajne zube i znam da se to uspjesno rijesilo.
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la tanjabb » 24 srp 2015, 14:41

Imaju. Da. Zaljepe ti taj dio zuba (nadam se da ga imate).

Sreco, partijanerica je zakon!!

Mi jos kod mojih. Jucer se kupali u prirodi, danas opet bazen. Srela sam frenda, profesor tjelesnog, koji me nagovarao da Leona upisem na plivanje. Rekoh mozda do godine ako sagrade bazen na Sveticama. Iako bi za njega vaterpolo bio onaj pravi sport, a za to ima jos vremena.
Lukas je trenirao plivanje 4 godine i muka mi je jos danas od navazanja na drugi kraj grada i cekanja po sat i pol na 100% vlage.

Sad idemo na kuglanje, a predvecer ima neki happening u mom gradu pa cemo se prosetati.
Sutra idem po Lukasa i bas se veselim.
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la nevenera » 24 srp 2015, 15:36

nema taj dio.bacio ga je.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Bellatrix » 25 srp 2015, 18:18

JOj neve, šteta za zubić, Inače kod nas u ZG u Perkovčevoj su ako dobri za takve situacije. Mada vjerujem da će se i kod vas snaći sa situacijom.
Treba sad biti jako oprezan sa zubićem. Tamo negdje do 20e otp :mrgreen
Nisam te baš utješila, zam ali tada završava rast i razvoj kosti, čeljusti pa se može nešto konkretnije napraviti. Ali i do tada ima puno rješenja samo nisu toliko trajna baš zbog ubrzanog rasta pa ćete malo češće hodočastiti zubaru.
Prati da li ga boli i da li tamni.

latice, mogle bi nešto smisliti :cool

srećo , predobra je :le

Baš su vam grozni ti vaši opisi požara s primjesama oluje :strah

ena sigurno si se oduševila sa Rokovim odabirom zanimanja :mrgreen . U svakom slučaju je vođen plemenitom misli vodiljom.
"Boji se manje, nadaj se više, jedi manje, žvači više, tuži se manje, diši više, govori manje, reci više, voli više, i sve će dobre stvari biti tvoje." slika
stara Švedska poslovica
Bellatrix
Crveni lav s krilima

PostPostao/la nevenera » 25 srp 2015, 18:37

mm je otišao s dečkima na more. danas jest noćna, ali tek od 22
što je super jer su nakon samo dana u kući već nervozni i nikakvi
tin je nacrtao strip, dinosaur, indor, je odvojen od oca zbog lavine pa se traže. :lol
rješava vježbenice, piše, crta, boja
nije nešto uredan i ništa nije unutar crte, on to brzinski i površno ali bar se zabavi :lol
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 26 srp 2015, 07:15

hej cure, da se i ja malo javim.

neve žao mi je za zubić, ali valjda se to može kvalitetno riješit danas. jesi se naživcirala?
super za T da crta i piše!

joj ja sam napokon s klinčadijom :luv jučer smo po dogovoru išli u IKEAu. klinici su bili super. sve smo obišli, uživali su, gledali, obilazili, pokazivali nam, igrali se. onda ručak, sve fino obavili, sjeli i najeli se, pa daljnji obilazak, možete mislit kad smo i čaše uspjeli birat s njima, jako su bili pažljivi! i onda smo nakon cijelog dana tamo išli još u shopping centar kupit M crocksice i malo se još prošetali tamo, popili kavu i sve super. i dođemo doma, već je bilo 18.30, vadimo stavri iz auta i skužimo da su moja mama i teta zaboravile cijela jedna kolica s mojim stvarima nakon blagajne :ajme e tako smo bili svi jadni odjednom, M se sav uznemirio, on će zvat pomoć i šta ja znam. i ja nazovem tamo i oni odu tražit kolica, jako su bili ljubazni, nevjerojatno i onda su nazvali da su ih našli i ja lijepo ajmo jovo nanovo, sat i 20 minuta tamo i nazad po obilaznici. ali eto, riješili smo i to ;)

M je dobio tablet i uživa s njima. kaže: idem ja malo na svoj tablet. lijepi moj tablet :lol

jutros kišurina samo takva, a mi trebamo na vikendicu, bit će sigurno blatni do glave :ajme
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 26 srp 2015, 09:17

latica je napisao/la: kaže: idem ja malo na svoj tablet. lijepi moj tablet :lol

aaaa, srce malo :luv
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Bellatrix » 26 srp 2015, 16:53

Za nevjerovati.
Dva mjeseca sunca i vrućine. I sad predviđaju nekoliko dana kiše i zahlađenje. I mi baš tih para dana idemo na more :gaah

Inače se rijetko želim na vrućinu i baš sam se veselila toplom moru i ugodnim, toplim šetnjama a ono mogu se veseliti i kiši. :whew
Bitno da se malo svi maknemo i da djeca budu ma morskom zraku. Miha mi ima astmu i uvijek je puno bolje na moru.

A i Vita ima često šmrklje i nadam se da će biti bolje.

Tak da sutra krećemo :joy
stara Švedska poslovica
Bellatrix
Crveni lav s krilima

PostPostao/la nevenera » 27 srp 2015, 10:19

bella- more ti je extra toplo, nema veze što nema sunca, lijepo ćete se okupat

jučer su dečki prvi put gledali spidermana. kod tina oduševljenje i minimalni strah da će ga pauk ugristi. a kod damjana isključivo strah da će ga pauk ugristi. :hahaha
tin oduševljen, sve prepričava, ali kad je trebalo spavati vidim da se pokrio od glave do pete u plahtu. ko mumija
pitam što je, a on meni da ne želi da ga pauk ugrize. :znoj
kako neka dječja ideja može djeci bit posve drugkčija
navečer nisu išli spavati dugo, damjan tek oko 21.30 jer je mm dok smo mi bili obojao jedan zid u njihovoj sobi :roll :ajme a tin oko 22.
ujutro buđenje u 7,kao i inače :drink
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Sreca najveca » 27 srp 2015, 11:09

Bella, želim vam ugodan boravak na moru. Je kratko, al će sigurno biti slatko :)

Neve, jeste bili kod zubara?

Ja se jutros vratila s mora. Iz busa direkt u ured. U Zg cijeli dan pljušti, s jedne strane paše da nije onako vruće, a s druge sam pak navikla na lijepo vrijeme. No koliko posla imam, sigurno će kiša prestati dok ja krenem doma.
Već sam si isplanirala druženja svaku večer, a u petak opet via jug.

Micekica je sinoć bila tako mazna. Kaže ona meni kad smo legle: Mama, zamisli da postoji neka mama koja cijelu noć spava zagrljena sa svojom curicom :srca :luv Kažem ja njoj, pa možemo mi tako, a ona me brže bolje zagrli što je jače mogla i zaspe tako. Malo je reći da sam se rastopila.

Dok vam ovo pišem, dolazi mi poruka od Paole: Bok mama, jako nam nedostaješ. Uffff :srca :luv
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la nevenera » 27 srp 2015, 14:09

Sreca najveca je napisao/la:Neve, jeste bili kod zub

nismo, nitko se ne javlja na telefon. mislim da je godišnji u điru. treba se zaletit u grad a ne ide mi se s troje u gužvu.mm je sutra noćna pa bi mogao on s njim.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Bellatrix » 28 srp 2015, 07:37

Neve imala si pravo. More je jako ugodno.
Jučer smo proveli 2 sata u moru. Nakupali se, izludirali po valivima...
Moj sin je plimu " vračao" u more i govorio mu da će mu doći oseka pa će se vratiti :lol

A Vita se dugo igrala s nekom djevojčicom, al vidim ja da mala baš nešto ne odgovara, i dođem ja malo bliže, a ono sstranjkinja. I baš mi je bilo krasno gledati kako se igraju a jezik im nije prepreka :srca

I pitam poslije Vitu da li ta djevojčica govori neki drugi jezik, a ona će meni: " ne mama, pa nije crnkinja" :shock
:lol
stara Švedska poslovica
Bellatrix
Crveni lav s krilima

PostPostao/la latica » 28 srp 2015, 09:47

Bellatrix je napisao/la:: " ne mama, pa nije crnkinja" :shock
:lol

:hahaha :hahaha :hahaha
joj bella uživajte, super da je more toplo :luv tu već drugi dan kiša lije ko da je jesen!
mi sutra nadam se krećemo na more, sveki će doći po nas, jer mm neće moći do vikenda završit posao, a meni se ne čeka do vikenda. posebno s ovom jeseni tu, a kažu da je na moru super, da nema kiše i da je toplo!

sreco, mala ti je za na kruh namazat kak je mazna :le :le brzo ćeš ti natrag!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 28 srp 2015, 16:10

tin je jučer samoinicijativno sređivao puzzle, sve su se pomiješale. sredio je dio.
damjan mu pomaže a tin njemu: damjane, nismo tu da bi se igrali nego da bi radili
ako se nisam upišala :hahaha
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la nevenera » 29 srp 2015, 11:08

:kavica jutro
kako ste cure?

mi smo jučer bili do pedice popodne pa nismo bili na kupanju
tako da se veselim današnjem odlasku na plažu
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Ana2010 » 29 srp 2015, 13:14

Pozdrav!
Da vam :mah brzinski. Mi smo vam ovih dana malo u guzvi, seka nam je imala sinoć nastup sa zborom, a večeras ima opet (u emisiji Šušur ;) ). Sva je ponosna na nastupima :luv.
Malo prije ju je D jako ugrizao :(. Svako toliko se nešto natežu, a bome bude i fizičkih obračuna :ajme.
Od 1.7. ne idu u vrtić pa su se navikli duže spavati :yess - ponekad i do 10. U 8. mj sam ih mislila vratiti u vrtić da meni bude malo lakše i da sredim neke stvari prije poroda, ali to znači i ranije buđenje za sve. Vidjet ćemo, vjerojatno će biti kombinacija - malo vrtić, malo doma...
Ovo je prvo ljeto da mogu uživati u GO ljeti, inače ni mm ni ja nismo slobodni ljeti :/. Tako da baš uživamo u čestim (skoro svakodnevnim) odlascima na plažu... Jučer smo bili nakon par dana pauze i bome se more malo rashladilo...
Jučer i danas ona rola po terasi. Dobila je role još za Božić, u nekoliko navrata bi počela svaki dan vježbati pa onda duže vrijeme ne bi... Dosta je spretna madai dosta pada. Glavno da se diže i nastavlja ;).
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Sreca najveca » 29 srp 2015, 13:26

Bravo za malu rolericu!
Ivona je prošle zime proklizala tako da je na proljeće rolala kao luda čim je stala na role. Dvije muhe jednim udarcem :p
Ana, bome ti još malo i evo bebice, baš divno :luv

Latice, jeste otputovali?
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la enabacko » 29 srp 2015, 21:47

Cure ja redovito čitam ali ne stignem ništa. A na godišnjem sam! Moj godišnji je ubitačan tempo, jutro spremanje kuće, ručka i priprema za plažu. Mi na plažu idemo već oko 3 jer ima dosta hlada pa mi je žao biti doma kad djeca mogu uživati.
Roko gušta u svakom pogledu, kupa se, pliva, roni, skače...a kad izađe iz mora uzima Cvrčka (ono što je bilo uz jutarnji davno kao priprema za školu) i vježba. Baš sam zadovoljna s njim. Ima momenta kad je nemoguć ali izdrži se.
Neve nadam se da su tvoji dečki bolje.
Latice jesi nam ti stigla do mora?
Ana tebi se termin blizi.
Liv nam je opet nestala.
Srećo brzo će vikend i mazenje s curama.
Bella guštajte na moru.
Ako sam koga propustila oprostite.
Ena 31.10.2004.
Roko 20.06.2009.
enabacko
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la latica » 29 srp 2015, 22:19

Mi smo na moru :joy
Uzivamo i kupam se, a sad sam posebno happy, nakon predivnog dana moji pilici spavaju pokraj mene, oboje u velikom krevetu, vani cvrce cvrcci, izmazila sam ih beskrajno i beskrajno uzivam s njima :srca

Nosila sam u ponedjeljak stolicu sekinu na analizu zbog tih kakanja, stigao danas nalaz da je sve cisto :zivili piju i dalje probiotik, valjda ce se uskoro sve to regulirat do kraja ;)

Puse vam saljem, ne mogu vise s mobitela tipkat ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 31 srp 2015, 11:43

latice- super za analizu :yess

kod nas je pala kiša ali evo se čini da je opet ljeto spremno :lol
dečki se igraju plastelinom. morala sam slikat tinova djela :lol
nevenera
idejni kreator MUD-a

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda