sunceko29 je napisao/la:ma moja svekrva je super, vrijedna žena i super se brine za L kada ja radim no mi živimo u istoj kući (istina, odvojeni ulazi, stanovi, bla, bla). Ne petlja nam se u život i sve to ok funkcionira no u zadnje vrijeme se zakači s nama i kada ja dođem s posla - trči za L da bude ga ona obrisala, dala mu čašu vode ili tak nešto. Mene preokrenulo i pop....... stvarno malo vremena provodim s njim u tjednu jer dolazim s posla u 17h (on spava već iza 20h) i to malo vremena želim provesti na miru i igrajući se s njim kvalitetno bez nje i točka.
malo je poludila,al ja sam užasno osjetljiva i sam bi se svadila
tako sam i ja kad sam radila dođem u 5 po njega a on već oko pola 9 ide nina nana,i kad bi došla nebi znala što bi prije,večeru,veš,čiščenje ili kaj.sad sam već mj dana doma i kako se sad ovo vrijeme malo primirilo napokon nešto mogu napravit,jer su me mučile mučnine za poludit

svaka cast!!!!

Meni tako fali da legnemo sci zajedno, ali moji vise ne zele, oni su sad, jelte, veliki
Tako da se budim u zagrljaju samo sa Bornom, koji ujutro dodje k meni kad tata ode pofo
ti same šampione doma skrivaš!
ja sam se vec lagano pocela otvoreno sukobiti sa svojom sveki jer vise nemrem slusati kako i gdje i sta i zasto i kako je najpametnije i kako ne smijem itd itd itd.
zna