Sada je: 27 srp 2026, 01:27.
Moderator/ica: Diami
Termin je 11.02.2016. Vec imam predivnog deckica koji svima prica kako ce biti "vejiki bjat"
Mucnine mi polako popuštaju i polako krece ono lijepo razdoblje trudnoce....

a ja bi cuju 

... tebi od srca želim curicu ako tako želiš!
)
za kojih 2 tjedna idem vaditi krv u Petrovu i na triple test...

.prošli pon sam bila na pregledu uvz je radila pola sata mjerila sve živo i ono je spavalo niakko ga probudit,na moment joj se učinilo da je pimpa al veli može bit i posteljica i prstić
što bude bit če

ja sam u prvoj trudnoći dobila 28kg
po porodu je otišlo 14,nakon mj dana i slušanja jedi masno pij puno mlijeka itd se ja opet vratila na +28.do danas sam maknula 14kn,sad kad rodim idem na rigoroznu dijetu,nemogu se više gledat,jadna sam si do bola.sad me ne vuće neka glad za junkom ,samo voće voda,paradajzi iz mog mini vrta,domaće kruške,lubenica,dinja.čokolada svaki 7dan,nemogu ni puno jest jer mi bude teško u trbuhu.

, ja cu ici tjedan kad napunim 16 tjedana... Nadam se da ti je kuma rodila i da je sve ok! 

Imam curicu od dvi godine i osam mjeseci, ali sada mi je termin jedan mjesec kasnije, 19.1. Želim nam svima bezbrižnu trudnoću i zdrave bebice! 

dobrodosla cure!!!

Kad se sjetim kako sam bila sretna i uzbuđena

... prolazim slično s prijateljicom koja je u postupcima tako da mogu misliti koliko si sretna i koliko je bebica željena!!
Otkuda si ti?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.