Iva15 je napisao/la:Putnice pa ti brojiš sitno

Mi smo mu porod objasnili kako je beba "isp dolje...pljuk

i njemu to bilo ok, on stalno pokazivao pljuk i beba je vani. Nije još u fazi tisuću zašto tisuću zato.
Jučer zakurio sa febrom

nadam se da je samo neka jednodnevna viroza

Ja odmah serviram std pricu kako mame imaju osim rupice di pise i rupice di kake izmedju jos jednu rupicu kroz koju izlazi beba. I uglavnom im to bude ok.
Da, sitno - vec me ludo zabavlja reci kako mi se ne zuri - pa imam jos 3 dana do termina.
A stvarno se super osjecam i trbuh mi nije puno velik, nista mi ne smeta... Evo, danas je A bas iznimno na misi trazio gotovo svaki put kad smo stajali da ga dignem - i stvarno mi ni to nosenje nije bio problem (samo sam malo bila mokra od znoja koji se slijevao niz lice, ali tako je bilo svima).
Inace, on se taman danas prije polaska na misu sjetio i cijelu misu na rukama imao - zimske rukavice!

Ali bar smo se ujutro iskupali u moru.

Kod nas je veceras palo 3 kapi kise (valjda ih je samo donijelo preko brda), ali je vec ugodnija vecer/noc. A bas se veselim zahladjenju.
Iako je jedina mana sto ce se posteljina sporije susit,a ddanas se opet popisio 2 puta na popodnevnom spavanju.

Sto se tice spavanja - kako zaspe navecer izmedju 10 i 11 (cesce i blize 11), a digne se oko 7 - definitivno mu jos treba popodnevno spavanje i to obicno odspava 2, cesce zapravo 3 sata.
I to ce mi skroz dobro doc i kad stigne M - bilo da uspijem i sama bar kratko odspavat bilo da uspijem stagod obavit.