! Danas idemo doma. Jedva cekam da bude obitelj na okupu
! Ovih dana su D i J bili kod babe i deda, popodne dolaze doma. Vidjet cemo kad ce u vrtic...
Sada je: 18 tra 2026, 12:46.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
! Danas idemo doma. Jedva cekam da bude obitelj na okupu
! 
osim da dođemo u četvrtak

Bas me zanima kako ce brat i seka reagirat

al ok. prilagodit ćemo se. ludnica je i kod nas. sutra raspored dobijemo. još se ne zna kako i što. 
putnica je napisao/la:Neve - potpuno mi je jasno kako se osjecas, ali sjeti se da ce ti za njega sigurnp dobro doc ti novci, da ih nisi nikome matala, a s druge strane ne zaboravi gledati u njega i uzivati u svom zdravom djecacicu koji lijepo napreduje (i koji je dobio novce i trenutnu dijagnozu kako bi mu omogucila prave terapije koje su mu omogicile (i dalje ce mu omogucit) da se pravilno razvija i ostane udrav djecak.)

Po kvartovskim pricama i legendama, zapale su nas najbolje tete
crna ofca je napisao/la:Liv totalno zavidim na ovim rujanskim morskim radostima. Meni ce to bit moguce tek kad odem u mirovinu. Ili promjenim zanimanje
crna ofca je napisao/la:Neve, zaboravila da si i ti supatnica po profesiji. Ako uspijemo slozit raspored do kraja sljedeceg tjedna bit ce dobro.![]()
moraju je intervenirati ravnatelji.
s 4-5 paralelki smo pali na 3-4 
. J. je ful raznježena, stalno bi ga gledala i dragala. ona je već dovoljno velika da ga slučajno ne ozlijedi, baš mi već može pomoći oko njega, dok sam lagano u strahu kad mu se D. približi - da ga slučajno ne zvekne. jako pazimo na pranje ruku kad ga žele pomaziti, da ne diraju njegove gazice i sl.
. baš je sav pun :rolajz. osim toga, već možda 2 tj. ima 3 rastice na vlasištu iz kojih je isto neko vrijeme nešto curilo... sve u svemu, niš strašno valjda, ali ipak bih da dr to pogleda za svaki slučaj, nadam se da će ustanoviti da je to na ruci reakcija na neki ubod ili sl. samo da nije nešto zarazno - da može u vrtić, a najviše zbog bebice, naravno.
. čula sam da su nove tete super, a jedna mu je sad krajem 8. mj. bila kratko na zamjeni u jaslicama, pa je to olakotna okolnost. ne očekujem neke veće probleme s prilagodbom, nadam se da nisam u zabludi
.
imamo neku bravu na okretanje. do sad je okretao na krivu stranu

ne kuzim se u dijagnoze tak da nema nis pametno za recsnowwhite je napisao/la:crna ofca je napisao/la:Liv totalno zavidim na ovim rujanskim morskim radostima. Meni ce to bit moguce tek kad odem u mirovinu. Ili promjenim zanimanje
ajde ajde imaš ljetni GO duži od većine zaposlenih zato psssst
sutra do rucka. crna ofca je napisao/la:Mijenjam godišnji u 7 za godišnji u 9.
crna ofca je napisao/la:Na adaptaciji je bila sat vremena s tatom.
putnica je napisao/la:Znate da je M danas otpala "vrpcana pupčina" kako to A kaze.
ajme genijalan je

Liv Tyler je napisao/la:Skidam kapu svima koji rade s djecom..
ja radim sa brojkama (ekonomist) i to je taman za mene
ni ja se ne kužim baš u dijagnoze ali mi djeluje da D lijepo napreduje i da će bit sve ok
a pranje ruku -ponekad ih opere bez problema a ponekad drami ko da ga tražimo neznam šta. Definitivno ova beba ne živi u sterilnim uvjetima kao prva beba
sjedim za stolom i jedem kad odjednom skužim neku mačku koja se zadnjim mjesec dana zna motat tuda i vidim da se šulja i da nešto lovi. A ispred nje zečevi mirno papaju. I mislim si ja pa neće valjda zeca....i mislim si dal da otvorim vrata i splašim ih, al kao da se ne mješam u zakone prirode...a i zanimalo me dal ga je sposobna ulovit
i šćopila ga ona 
. 
. 
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.