puno pusa šaljemo malom braci, a čestitamo i starijem braci i naravno velikoj seki, tati i mami
ena, drži se

Sada je: 18 tra 2026, 15:01.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
puno pusa šaljemo malom braci, a čestitamo i starijem braci i naravno velikoj seki, tati i mami

Kako starija seka,jel vam bila u posjeti?
dobrodošlice
Naravno da žena nije kriva, ljuta sam na kronični manjak kadra. Javit će nam se čim se posloži, ali tko zna kad će to bit. Ne želim dramit previše, ali činjenica je da ćemo u školu za godinu dana. Ahhhhhhhh 

a bilo je tu u zadnjih par godina i prokišnjavanja silnih pa ostanemo bez struje pa opet ni grijanja ni svjetla ni ništa, ma kažem, jako loša gradnja ...

! Danas idemo doma. Jedva cekam da bude obitelj na okupu
! Djeca ne smiju doci u rodiliste u posjetu pa ce to biti prvi susret. Bas se veselim. 
zvali me sad iz czss. dobio je damjan odobrenje i stupanj teškoće (ubi me ako sam dobro skužila žensku što je dobio i što to znači) i može ići u tretman u vrtić za djecu s teškoćama i ne samo to, da je dobio neku lovu?!? i to kao sam trebala prije tražiti jer bi imao tu neku lovu već godinu dana
rekla sam joj da ja radim i da mm radi i da ne kužim koju lovu ona spominje. i da mi imamo onaj uvećan dječji ali reče ona da ovo nije to
znat ćemo više u četvrtak, kad moram doć do nje.
toliko sam u šoku da sam SVE zaboravila što je rekla.osim da dođemo u četvrtak
nitko nas nije zvao niti išta da dođemo na vještačenje.![]()
i opet. podvojeni osjećaji. sretna što je nešto dobio. tužna jer je nešto dobio.

Uživajte u maloj mrvici. latica je napisao/la:bella, nisam jučer napisala, svaka ti čast ako si onda spilju izdržala s takvim strahom!![]()
Liv Tyler je napisao/la:Super za šišmiše, jel bilo budnih i letećih po špilji? Ja bi riknula.![]()
ozdravite 

Bellatrix je napisao/la:

. J. je ful raznježena, stalno bi ga gledala i dragala. ona je već dovoljno velika da ga slučajno ne ozlijedi, baš mi već može pomoći oko njega, dok sam lagano u strahu kad mu se D. približi - da ga slučajno ne zvekne. jako pazimo na pranje ruku kad ga žele pomaziti, da ne diraju njegove gazice i sl.
. ponijela je u vrtić malo grickalica, da počasti prijetelje jer joj se rodio brat
.
.
uživajte svi zajedno u malenoj štruci.
Danas je opet išla, sutra neće, a od pon smo onda redoviti.
Nakon toga još na pizzi i cugi. Baš smo se lijepo provele 

uspjevaš li se odmoriti? imaš li pomoć?to je i tinu glavna stvarSreca najveca je napisao/la:Najvažnije od svega je da nisu morali spavati

svaka ti čast, na svims i frontovima i još krečiš po kući
. Ja sam 2 dana jela juhu, janjetinu leso i povrce iz juhe - donijela svekrva, a mm i djeca su rucali kod mojih koji zive u istoj ulici. Mm je doma do kraja drugog tjedna tako da on prakticki obavi sto treba. E, da, super dodje i kad netko izvede malo stariju djecu - neki dan su isli s obitelji mm-ove sestre na sladoled i voznju vlakicem, a jucer pak s drugom ekipom na plazu pa ostali i na palacinkama. I tako... 

Sreca najveca je napisao/la:Neve, kad idete u czss? Javi što je bilo. Svaka čast na krečenju!
dobro pa oni u ljekarni uvijek napišu 
Ali nedam se ja, nema odustajanja, moram skinuti 5 kg viska. Imam i pomoc, jadni dida i baka kad nas cetvero krenemo skakati 
gaga0305 je napisao/la:Kako sveki sa Niksom, jel se uspiju snaci njih dvoje?
Liv Tyler je napisao/la:Neve javi sto je bilo.

šta može bit tako loše? 
) i premaz kad dođe lova. plafoni. nemam pojma, pošto su plafoni bijel i premaz je bijel treba li nakon premaza bojati opet u bijelo. kad je već bijelood premaza. ak me kužite 
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.