Sada je: 03 lis 2026, 23:36.

stariji malo bira, ali sve vise i raznolikije jede, napokon
zbog njega sam se i bacila na raznorazno pravljenje kolaca i torti, trazila sam recepte di se stvalja mrka, svjezi sir, vrhnje i sve sto inace nije jeo i malo po malo zavolio je dosta toga
Solea je napisao/la:Ja već godinama jedino tako pečem carsko, dugo na niskoj temp pa na kraju na visokoj. masnoće se otope, meso bude ko putar a korica hrskava![]()
http://cookam.blogspot.hr/2012/10/carsk ... cnice.html
Zadnjih dana
mesna štruca s jajima
caponata
krempita...

s vinom i povrćem)
jel može ? baka mi je napravila od domaćeg brašna i jaja tonu rezanaca....ima viška barem jedna kutija
Mislim to šogorica za zajednički ručak u nedjelju traži pa ne znam još kako će to ona smisliti i već mi je stres (mislim da bi najbolje bilo da si to sama radi, ali ajde, to je neka druga zamorna priča).

Adorabla je napisao/la:ma da morat će biti punjena ali ne ko rolada nego mislim da će biti s rebrima baš. Ne znam još ni tko će to kupiti ni kako moram napravitiMislim to šogorica za zajednički ručak u nedjelju traži pa ne znam još kako će to ona smisliti i već mi je stres (mislim da bi najbolje bilo da si to sama radi, ali ajde, to je neka druga zamorna priča).
Da i meni to kao nešto da bi bilo najbolje zapeči pa onda pod folijom ali razmišljam da se i svinjska rebra peku u foliji pa se onda zapeku. Pa mi se to čini isto.
Moram surfati malo i tražiti kak da to izvedem a da ne upropastim meso.

juniorka je izvan kuće...kuhinja je kjuzo. ostaci juhe, kuhanog, knedli sa šljivama....sendviči svih vrsta...sir i vrhnje..špek i luk, paradajz

), matovilac. 
.Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.