Sada je: 18 tra 2026, 13:00.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

I to zato jer se nacicava cijelu noć.
Čak ni ne traži uvijek cicu, ali mora se barem baciti na mene i onda zaspi dok leži s glavom na meni. Obično ga prevrnem u kinderbet (spojen nam je s krevetom) ali omiljena pozicija mu je da su noge u kinderbetu a glava na našem krevetu. Ne moram objašnjavati da sam kao zombi. Preko tjedna se nekad sam probudi kad i mi a nekad ga budimo oko pola 7, kad idemo na posao. Vikendom ako imam sreće spavamo do 8, ako ne onda smo budni od pol 7.
I umjesto da ide na bolje kako raste, spavanje nam je sve gore. Navečer smo si uglavnom dobri pa zaspi bez obostranog mučenja.

I J. uglavnom pere zube u kadi prije tuširanja, meni je to najzgodnije. Mogu pljuvati i prolijevati vodu kud hoće.
Ja više ionako ne mogu svjesno odlučivati 

Ili samo faza, ali traje od kad se rodio (tu i tam mi omogući napola prospavanu noć da ne prošvikam)

ili prilika da ga se usmjeri - ovdje penjanje DA, ovdje NE. "Penjemo se na stepenicu" može koristiti umjesto 1000 drugih "ne amo" "ne tamo"...morena je napisao/la: tako da bi kupnja sprava za penjenje poput stepenica bila nepotreban poticaj

nikad bas nikad

suncica77 je napisao/la:Sta je to spavanje? Ja ne spavam 12 mj
Ma ni 3 h u komadu po noćinikad bas nikad
Sta ćeš tako mi grah pao
mrs. eastwood je napisao/la:ili prilika da ga se usmjeri - ovdje penjanje DA, ovdje NE. "Penjemo se na stepenicu" može koristiti umjesto 1000 drugih "ne amo" "ne tamo"...
ali da ne davim, nisam više moderatorica ovdje

Squatty Potty!
vidis, vidis

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.