enabacko je napisao/la:Ja sam od ovog tjedna počela raditi od 8-4 i dan mi je prekratak. Da se mene pita ja bi cijelu godinu radila od 7-3 a ne samo ljetni period.
.
Ja bih i od 6-14 da mogu
Ali sam većinom od 13 - 20
Sada je: 18 tra 2026, 14:26.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
enabacko je napisao/la:Ja sam od ovog tjedna počela raditi od 8-4 i dan mi je prekratak. Da se mene pita ja bi cijelu godinu radila od 7-3 a ne samo ljetni period.
.

ljuta sam ko pas. ali eto
. HB da mm moze vozit D i J u vrtic. Ovaj tj je na GO pa ih vozi oko 8:15, ali od pon radi 7-15 tako da ce se morat dizati u 6. Morat cemo ranije u krevet. Dobro da su kraci dani pa ce to bit lakse. Valjda. 
Ana2010 je napisao/la:Kako to da si imala taj monitor?
ali ovako vidiš na kraju da si spržila 500-600-1100
kcal i onda si cijeli poletan.
nadam se uskrsnuću
Ana2010 je napisao/la: Morat cemo ranije u krevet.

Sreca najveca je napisao/la:znaci, imaju dobrih devet sati spavanja.
moji imaju oko 11h sna u danu.

. Do 39,1 se dize. Mm je spavao u njihovoj sobi i brinuo se za nju, a ja s bebom...
nikako nemoj uzet dvosjed i trosjed, ja to imam i sad ih moram bacit. ok, naši su se pokazali jako loše kvalitete, ali isto tako - od naše velike dnevne sobe, nemaš di izvalit se ko čovjek
ja sad planiram uzet takvu kutnu u U i jako sam se namučila tražeći, ali mislim da mi je sjela jedna u Lesnini. 
sad kuham ručak, zimnicu, perem veš, sušim veš i čekam da sveki zvrcne da su se probdili 
kako je sad? što koristiš za skidanje? jeste se mjerili nedavno? da nije kiaža kriva?
. Dobre su doze po kilazi... Dajem Panadol, a kad ispucamo 4 x u 24 h, ubacimo Dalsy.
svima!

Uvela sam mu portalak sad ga samo treba nagovorit da ide na wc. Sve si mislim da to njega hvata strah od predskole pa se ovim nacinom izrazava.
Sad sam u potrazi za privatnim logopedom 
. Muko moja. Isao je mm s njom u Rijeku, na djecju hitnu. Vadili odmah krv.

prekopali su mi dvorište, još je jedan susjed mali kojeg ni ne poznamo nego iz prolaza dok se vozimo biciklima, čuo da je kod nas graja i pozvonio i pitao jel se može on igrat kod nas
nisi znao za njih, udubili se u kopanje, pravili korniju kuću, ma ludnica! seka je isto sudjelovala ko velika!
s obzirom da je i tata bio tu, vozili smo po cesti, inače vozimo do biciklističke staze po nogostupu jer ja se bojim s njim sama po cesti - ne mogu ga ostavit iza sebe, a ne mogu ga pustit prvog da mi se zaleti kroz neko križanje jer ov vjetra i tako, nekad me stvarno ne čuje ako sam iza. ovako po nogostupu on ide ispred mene i odmah vidi kad je zebra pa stane na vrijeme i tako. a i nemamo puno ceste, blizu nam počinje biciklistička i onda uz Dravu pičimo 
.

Sreca najveca je napisao/la:Neve, to vam škola plaća? Svake godine idete?
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.