Sada je: 02 kol 2026, 19:12.

Generacija 2013.- 7. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013.- 7. dio

PostPostao/la Diana001 » 07 ruj 2015, 12:07

Evo nas sa izvještajem...kao što sam i rekla, pun pogodak. Ostao je odmah ujutro, ja sam se samo okrenula i otišla, nakon sat i pol-dva sam došla jer nam je tako rekla teta da dođemo, on se igra, kaže teta ni suze nije pustio, kad me vidio je skoro zaplakao jer su oko njega kolektivno plakali al ipak nije. Pa sam ga pustila da se još igra, kad sam ga pitala oćemo doma kaže on meni: 'ajde ti mama da se ja mogu u miru igrati' :lol što reći i na kraju sam ga jedva odvukla doma, svi su otišli, jedini on ostao pa smo izašli vani igrati se. Eto ja prezadovoljna, nadam se da će tako biti i sljedećih dana. A vrtić je stvarno lijep, super je uređeno, veliko dvoriše imaju ma sve 5.
Evo možete pogledati kako to kod nas izgleda:
http://www.sibenik.in/foto/otvoren-vrti ... jaku-/3562

tinice najs...i ja bi neko takvo iznenađenje :p lijepo se zabavite ;)
sunčeko ma neće to biti ništa strašno. Samo ti obavi pregled i javi što je bilo. Luka ima baš veliku nogicu, Karlo je tek na 24 sad. Ima dvoje tanjih tenisica još dok je toplo vrijeme al morat ću mu otići uzeti neke deblje zimske. Al napokon sam mu našla đilet/prsluk onaj deblji zimski, nigdje broja kod nas, sve se rasprodalo, i u Zadru i u Šibeniku, i nađem na kraju u Zari i kupim odmah dva, jedan za K drugi prijatelju za rođendan.
latice a hrabrica naša mala :luv

Mi otkad smo prošle godine bili na onoj kao gimnastici za mame i bebe odtad nonstop radi kolut maprijed di god da stigne, samo gledam kako će se polomiti negdje :lol
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Tinica » 07 ruj 2015, 12:19

Ajme Diana ovo izgleda pre pre prekrasno :luv :luv :luv
Naročito mi se sviđa ovo vani :luv :luv jako jako lijepo sigurno će mladi gospodin uživati :luv :luv :luv
Ja isto obožavam te prsluke ;) Super stvar svake godine kupujem i njoj i njemu po jedan. Mislim da će ove godine iznositi onaj od prošle jer joj nije na knap.
To mi je super i uvijek ga držim u autu. http://pngbabyshop.cachefly.net/images/ ... xlarge.jpg
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 07 ruj 2015, 13:11

stvarno diana prekrasno izgleda i super za prvo dan, samo hrabro dalje!! dakle pomalo svi ostaju? koliko sam skužila kod nas je većina ostala cijeli dan ili skoro cijeli, ali svi su ranije jedan-dva dana išli s mamama malo bit u vrtiću. ali od 1.9. idu onak za ozbiljno od početka.

zaboravila sam napisat kak mi se sinoć kćerkica umiljkavala za kindericu. pojela je jednu i ja slažem neke legiće sa starijim, a ona: jel bi mogla ja jos jednu kindericu? mama, je bi mogla ja jos jednu kindericu? a ja ništa ne odgovaram jer s ovim pričam, a ona dođe i sjedne kraj mene i malo me rukom dotakne i kaže: onda sta kazes? mislim na kindericu? jel bi mogla ja jos jednu? :hahaha stvarno kad vam kažem, nekad ima konstrukcije rečenica takve da ko da pričam s odraslom osobom :le

sunčeko, ne bini za štitnjaču, ako nešto i bude to se danas bez problema regulira terapijom ;)
tinice, idemo danas na probni sat tenisa - sa starijim, bacila si mi bubu u uho i ja pogledala, imaju besplatnih prva 2 tjedna da klinci probaju, tatica ga fura danas popodne da malo bace oko ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 07 ruj 2015, 13:48

Ajde javi mi baš kako je prošlo...ako zagrize onda draga moja znaš kaj te čeka :hahaha :hahaha :hahaha
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Diana001 » 07 ruj 2015, 15:47

Latice kod nas cijeli ovaj tjedan mogu biti max do 12 h jer je jedna teta na bolovanju a ovoj je smjena tako negdi do 12. Sljedeci tjedan mozda budu mogli ostat na spavanju. Sutra ga ostavljam do podne kad vidim da zeli i uziva, on se naljutio kad sam ja rekla da idemo.

Latice znaci mozda jos jednog tenisaca dobijemo...mi popodne idemo na novo igraliste, sad nam je ovaj jedan dio vrtickog dvorista otvoren popodne pa nek se napokon izigraju u miru.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la cici » 07 ruj 2015, 16:45

Pozdrav svima

Da se i mi malo "ukažemo"- Valjda nas niste zaboravili :p

Diana vrtić vam je prekrasan. Ne sumnjam da će K uživati :luv I bravo za spavanje u svom krevetiću-nisam baš sigurna da ću skoro to doživjeti s D :mrgreen

Latice sretno s tenisom ;)
Moja je totalno nezainteresirana za bilo koji sport,a D još ne kuži ništa,ali mi je namjera slijedeće godine upisati ih na džudo. Meni je to jedan prekrasan sport. I sama sam ga trenirala jedno vrijeme kao dijete (kao i karate i rukomet i košarku :ajme )
I bravo za našu Martu. Nadam se da su muke po vrtiću(prilagodbi) sad iza vas. I super za šoping sandalica.
Što se tog tiče,ja se ne usudim kupovati unaprijed. Meni L već sad ima nogicu 30,a D malo kaska za njom,on je tek na 24,ali mislim da ću mu čizmice morati uzeti 25 (deblja čarapa,nogica možda naraste).

Sunčeko sretna godišnjica s malim zakašnjenjem :buket . A za štitnjaču vjerujem da će sve biti ok

Tinice čestitke Franu :joy i lijep provod večeras vam želim!!!

Biljkas preslatki su kad se tako maze i ljube :luv

Šok kako nam je carica danas? Nadam se da će beštija brzo nestati. :hug

Mariachisuper za IP i ostanak bez suza. Veliki je on dečko :kiss

Valjda sam sve iskomentirala kako treba,a ako i nisam nemojte zamjeriti (malo me muči godina proizvodnje...)
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Tinica » 08 ruj 2015, 08:45

Latice kako je bilo na tenisu :srca
Cici znači ti si sportašica :faca bravo bravo :srca
Ja sam jučer poslije posla pokupila maličku u vrtiću i drito otišla na frizuru. Nitko nije mogao vjerovati kako je ona bila dobra.
I jučer sam bila prezadovoljna sa frizurom a danas sam već ko da nisam vidla frizera.
Vratili smo se kasno sa koncerta bile su klape i bilo nam je baš krasno. Došli doma a ova dva moja hahara zaspala dolje na strunjačama :lol
Onda smo nju preselili u kinderbet i njega u svoju sobicu a mi smo još malo gledali US Open .
Škola je počela i danas sam obećala sama sebi da ću se maksimalno posvetiti Franu tijekom popodneva da sredimo te knjige i bilježnice :yess
Ančicu ću staviti u drugi plan :lebdi
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 08 ruj 2015, 09:35

tinice - bili jučer na tenisu, recimo da takav antitalent nisu skoro vidjeli :lol ali bilo mu je zabavno prvi dio, a onda je odustao jer je trenerica rekla neka pokušava reketom lopticu udarat o pod da vježba, a drugi su svi išli napucavat loptice. ali oni idu već neko vrijeme, on je došao tek vidjet. mislim da ćemo možda još jednom otić ako budde htio vježbat s lopticom doma do tad, ako ne - gimnastika se vraća :lol
super za tvoj provod i frizuru :luv

mi smo jučer počeli s engleskim, sad stalno pjevamo baby dragon, baš je jako lijepa ova nova serija - super su pjesmice!
poslije smo trčali vidjet bracu na tenisu pa ja još na jedan sastanak. ona je na tom tenisu bila dosadna ko uš: ja bi igala tenis, mama ja bi, tenericeeee tenericeee ja bi igala tenis, vidi me koliko sam narasla, mama kad narastem ja cu igat tenis i tako u nedogled :lol

mariachi,kako je vaša prilagodba?

M je jutros bila Ok, i onda kad je braco rekao da bi on odmah išao gore, rasplakala se. ja nisam htjela njega nagovarat, ali njemu je bilo žao da je on sam odmah rekao da će ostat onda malo s njom i odmah je prestala!

cici :luv nisi nam ništa o vama napisala!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 08 ruj 2015, 10:07

Latice možda je upravo Marta nova zvijezda tenisa :luv Ma da odvedi ga još jednom ;)
Joj a umrla sam od smijeha jučer :hahaha U HNK je bila fešta ATJ LUČKO i sad su bile klape i pjevale "Mi smo prvaci" i ja snimku pošaljem Franu sa riječima "Mi smo prvaci, mi smo prvaci, sav ovaj sjaj i pobjeda i pehar nas znam da vrijedio je bola, mi smo prvaci..."
a on meni pošalje poruku "Ne kužim, Vi feštate a ja sam osvojio prvenstvo" :hahaha On je mislio da smo mi na fešti zato što su osovili momčadsko prvenstvo Hrvatske a on ostao doma :rolf
Naša prava fešta je u subotu u klubu, odojak i janko su naručeni, ja sam zadužena za tortu (naručiti, da se ne bi krivo shvatilo) :liza pa sad tražim neke ideje sa teniskim igralištem i reketima i lopticama :srca I onda Fran u nedjelju ide za Umag :lebdi
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Diana001 » 08 ruj 2015, 10:18

cici javi se javi se, piši malo kako ste vi
tinice super za provod i frizuru
latice preslatka mi je M, mogu je zamislit kako cijelo vrijeme govori da bi ona igrala :lol
K je zaluđen sa svim sportovima, on bi košarku, nogomet, tenis, sad smo mu uzeli koš mali i stavili u hodnik pa non stop pokušava ubaciti. Voli i gledati sportove na tv-u, navija s nama uredno. Zadnji put smo se smijali kako je vikao: 'Blanka, Blanka!' :lol
mariachi kako ste vi?
šok kako carica?

Jutros se mi probudili i trči Karlo iz kreveta u piđami, uzima torbu i stao kraj vrata i govori oćemo ići? On spreman za vrtić, jedva mi je dao da se obučemo i spremimo, on je cijelo vrijeme stajao kraj vrata i čekao kad ćemo krenuti i sav važan s nekim kao kuferićem na spidermana što mu je sveki uzela. Nadam se da će ovako dobro i ostati iako ne sumnjam, on voli društvo i uživa tamo.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Diana001 » 08 ruj 2015, 10:20

Tinica je napisao/la:ja sam zadužena za tortu (naručiti, da se ne bi krivo shvatilo) :liza pa sad tražim neke ideje sa teniskim igralištem i reketima i lopticama :srca

:hahaha
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Teona » 08 ruj 2015, 10:24

Mi cekamo da nas pozovu na Olimpice, nadam se da ce ga primiti iako je mali. Energiju ima na pretek, stalno je u pokretu i htjela bih da malo i vjezba buduci ja volim jako vjezbanje.
Jos uvijek ujutro place u vrticu, ali po max. 2 minute, dok ja odem.
Ali zato svaki dan trazi svoju curu u vrticu i u parku, koja je to ljubav, grle se, ljube kada se vide.
Traje nam prilagodba i na tetu cuvalicu, zaboravio ju je preko ljeta pa i s time idemo polako. Ali do cetvrtka se mora prilagoditi, idem gledati europsko u kosarci ;)
Teona
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la sunceko29 » 08 ruj 2015, 11:37

tinice baš si me nasmijala za tortu :lol Bravo za provod! Mi ćemo sutra najvjerojatnije do frendova na večeru, moram vidjeti jel moja mama ili svekrva mogu pričuvati L navečer.
latice baš tak, možda je M nova nada hrvatskog tenisa :srca Glavno da je tvoj veliki tajni agent probao!
diana navijač naš mali :luv L isto baš jako voli sport! Nabija loptu stalno i iskreno znam da je rano no mm se aktivno bavio rukometom i super mu je išlo (danas ga zezam da nije bio lijen da sam mogla biti žena rukometaša :lol ) i kužim da L ima stvarno jako i precizno baca loptu rukom, vidjeti ćemo s vremenom što će biti od toga. Drago mi je jako da K voli vrtić , neka tako i ostane ;)
teona držim fige za prilagodbu!
cici piši nam češće! :kiss
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Mariachi » 08 ruj 2015, 13:44

Evo me, tete, leteći ko i uvijek!
Dobro nam ide! Plaču svi, onda i on malo, zato jer drugi plaču. Ne bi on inače. Ali svaki put kad dođem, lijepo se igra! :up
Danas je i ručao. Tako da od danas na dalje idemo ovim tempom. Od 9 do ručka. Na spavanju ću ga ostaviti tek kroz mjesec-dva. Tad ću morati hodati na pretrage pred op.
Vidim da ste u raznim aktivnostima! Mi nismo. Tu kod nas nema ništa za tako male klince a voditi ga okolo jednostavno ne mogu. I sama organizacija oko vođenja u vrtić, ako ja moram npr. Vvadit krv ili k dr. mi je žongliranje. Ima dvorište i park - nek skače!
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la Tinica » 09 ruj 2015, 09:11

Mi smo jučer bili na engleskom i super mi je ovaj Didi & Sam :luv
Promijenili smo lokaciju jer nam je ova par ulica dalje od našeg stana ;)
Poslije sam se bavila sa Franom i njegovim knjigama, umatanjem i tako to...
Navečer je trebao ići na tekmu u Arenu ali propustio ju je radi Čilićevog meča.
Ajmeee 4 sata nadmudrivanja ajde hvala Bogu da je na kraju dobio :yess :yess :yess :yess
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 09 ruj 2015, 09:26

jutro i od nas!
mi smo jučer popodne bili doma, za promjenu :lol malo smo kuhali skupa, pa smo mm i ja otišli na brzinu vidjet neki kauč, bak aih pričuvala i onda smo kad sam ja došla malo spremali po kući, sastavili foteljicu iz ikee i tak. kaže moja M: hvala bogu da je mama došla :lol
jutros opet tuga kad je bratac rekao da bi išao gore, ali toliko mi je to divno kad je on onda zagrli i ona njega i on kaže: ajd dobro, malo ću ostat :srca sunčeko, to i tebe čeka, L će bit super stariji brat, već znam :luv
a kaže mi teta kak je jučer pokazala svoju narav kad je dreknula od ljutine jer je vidjela brata da ide s velikim u šetnju - jer oni prođu kraj njihovog prozora, kaže teta - koja je to sila bila :hahaha

mariachi, super za navikavanje :luv
tinice, ja sam se isto za tortu nasmijala! jesi izabrala nešto?
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 09 ruj 2015, 11:00

Ma prava je Marta nema šta :srca
Izabrali smo tortu :joy mislim Fran ju je crtao pa smo gledali fotke sa pinteresta i onda ideje stavljali na papir. Mislim da će biti prekrasna :luv
Ovo je baš divno ta ljubav između brata i seke :luv :luv :luv
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Mariachi » 09 ruj 2015, 11:10

E, jutros smo plakali...ali sam ga maksimalno pozitivno ostavila, rekla sam da idem doktorici po uputnicu, što je i istina i da ću doć kad se on naigra. On zapravo plače jer čuje druge da plaču. Inače ne bi. A ima klinaca koji vrište iz petnih žila, ko da je smak svijeta :loce :bidan
uglavnom, proći će i ta faza jednom... :jadnimi

Inače, moji su odvojeni od početka, i možda je i bolje tako, jer njega B baš ne šljivi pretjerano, ona ima svoje društvo i baš ju briga. :nata On je više maza starijih seka. :luv

Odoh po njega! :mah

slika
Mariachi

PostPostao/la Diana001 » 10 ruj 2015, 11:48

Moj Karlo želi biti glavni u vrtiću, parvi se važan, kaže teta da je ratoboran :ajme
U zadnje vrijeme zna biti takav kad mm dođe s posla, ne vidi ga cijeli dan, ovaj dođe kasno i onda se on pravi važan, sve moguće gluposti izvodi i sad je takav i u vrtiću, nadam se da će ga ubrzo proći ta faza kad se svi upoznaju malo.

Ja jučer bila na razgovoru za posao, sad me zvali da sam u zadnjem krugu i da dođem ujutro još jednom kod direktora. Mislim da ću dobiti taj posao, u toj sam firmi već radila prije nego sam se udala i odselila, samo je sad drugo radno mjesto, u knjigovodstvu. Kad sam odlazila direktor mi je rekao ako se ikad vratim u Šibenik da će me zaposliti opet a ja sam mislila da se to nikad neće dogoditi i evo me sad opet tu. Držite mi fige sutra ;)
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la sunceko29 » 10 ruj 2015, 12:06

diana držimo ti fige na rukama i nogama za posao!!! Ne brini, bude se Karlito smirio kad se svi adaptiraju...a iskreno koliko to grubo zvuči, bolje da je dijete koje se zna izboriti za sebe pa lako ga naučiš što ne smije i što nije lijepo i pristojno no da se zna obraniti...
mariachi jel bolje danas sa plakanjem?
latica je napisao/la:jutro i od nas!
jutros opet tuga kad je bratac rekao da bi išao gore, ali toliko mi je to divno kad je on onda zagrli i ona njega i on kaže: ajd dobro, malo ću ostat :srca sunčeko, to i tebe čeka, L će bit super stariji brat, već znam :luv

jooooj, rastopila sam se :srca L je dobrica i emotivko moj tako da mislim da će biti supe brat :luv
Jučer nam je bila moja kuma s malenim na igranju. L je sada u fazi rađenja kućica od stolaca, deka, jastuka. Tako se može igrati stvarno jako dugo. Smisli cijelu priču, kako je kod kuće, spava, izađe van pa dođe veeliki tigar pa trči nazad u "kuću" i smije se kako mu je pobjegao... :lol
Za vikend planiramo na Film food festival kaj će biti na Zrinjevcu - frend je chef u jednom restoranu pa ga idemo vidjeti plus klopati svašta (http://wall.hr/wine-and-dine/uskoro-poc ... coca-cola/) - i L i ja obožavamo Zrinjevac , u nedjelju ujutro smo na 1. rođendanu od malene od moje frendice...
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la latica » 10 ruj 2015, 13:01

mariachi, nadam se da će brzo bit i bez suza :luv
diana, vrtićka socijalizacija podrazumijeva i to da se dijete malo prilagodi drugima u smislu da se nauči ponašat u društvu, da modelira svoje ponašanje u društvu djece iste dobi, ne odraslih - mislim to i je poanta tog vrtićkog druženja, tak da se ti samo opusti, prati ga, podrži kad treba i gledaj ga kako se mijenja ;) nije on ni prvi ni zadnji koji se pravi važan, nek frajer uživa! osim toga i on je na adaptaciji, nema veze što on ne plače i što nije tužan, on se isto prilagođava novim okolnostima. ništa se ti ne brini, on će to sve sam odradit i super će mu bit!
sretno s poslooooom!!!
sunčeko, kak ti se sinek lijepo igra :luv

mi danas popodne kad ja dođem idemo u kazalište! sinoć M priča s mojim tatom na telefon i ja kažem - reci didi kud idemo sutra poslije vrtića, a ona jdana izvali: u kafić :hahaha eto sad se vidi di djecu češće vodim - po birtijama ili po kazalištima :ajme
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Mariachi » 10 ruj 2015, 14:00

Diana, sretno s poslom!

Sunči, baš super igra :lol i dobar vam provod! :)

Latice, :hahaha to je današnji lifestyle. Ili birc ili kazalište. Šta'š. Nekad smo se igrali u hrpi pijeska, sad imamo urbana dječja igrališta i pazimo da se ne uprljaju negdje... znaš onu pjesmu "kud ću s tobom osim u teatar" :hahaha šalim se malo. Al je činjenica da djetinjstva naše djece i naša nekad nemaju previše sličnosti! Kad se sjetim, tu gdje je sad prek puta moderno naselje, kad sam ja bila mala, bile su štale i krave su po cesti išle na pašu... da su te babice žive, kaj su krave po cesti terale, i da vidiju kakvi su to auti, bi na rit opale! :lol

Inače, jutros sam imala show samo takav! :ajme :lol
Brigita je uzela komadić plastelina i stavila u džep. Mteta to vidjela i rekla joj da to ostavi doma, da joj se ne zakelji u džepu. I ja podržala, uzmem joj plastelin i ostavim vani na stolu i kažem joj da će ju to tu čekati. I ova udri u plač. Vukla sam ju za ruku do vrtića, otimala se, stane onak ko magare i ne da se pomaknut s mjesta, ona, štrkljica od 18kg, skoro mene srušila. Koju ta snagu ima kad neš' neće!! :bidan
U vrtiću ju je teta uvukla u grupu. A IP je bio ok, dok se nisu vrata otvorila i čuo drečanje i počeo i on. :roll
A ja se žurila da stignem na bus, išla sam na Rebro.
Mteta ga je podigla iz vrtića i kaže da je poslije bilo sve ok. Da uopće nije plakao. Znači, ovo je scena za mamu. :dunno
Tako da se ne sekiram oko toga...
Ne mislim ga iduća 2 mj. ostavljati na spavanju, nije tamo predugo, od 9 do 11:30. Zbilja nema razloga da brinem. Malo se poigra, dok si ja nešto obavim, to mu je dobra priprema kad krenem negdje raditi, poslije operacije. Do Božića će se stabilizirati.

Di su nam druge cure?
Biljkas? Azzul? Mamamana? Falite!

slika
Mariachi

PostPostao/la Mariachi » 10 ruj 2015, 14:03

E, da! Otkad ide u vrtić, popodne mi odrapi po 3h spavanja! Svaki dan! Iscrpi se čovjek! :lol :lol

slika
Mariachi

PostPostao/la Tinica » 10 ruj 2015, 14:07

Osrce malo slatko :luv ona bi u kafić ha?
Curke želim da vam što prije prođe i što bezbolnije ovo vrijeme adaptacije :hug
Mi smo jučer došli doma i ja Franu idem pregledavati bilježnice naravno on odmah zalegao pred US Open i otvorim bilježnicu iz vjeronauka i na prvoj stranici neka glava sa smeđom kosom i ja podivljam :gaah i istrgam mu papir iz bilježnice i počnem vikati da jel on normalan da mi šara i crta neke likove po školskim bilježnicama a on :shock kad je vidio da sam mu strgala papir počne još više vikati "Mama, pa to je Isus u tridesetima" :ajme Počela sam se plakati neznam jel od smijeha, jel od sreće ili čega već... i onda smo se zagrlili i rekla sam mu da mi oprosti da sam mislila da šara čudovišta i da mu je dosadno pod satom a on meni ma nema veze ionako sam to imao za domaću zadaću ali sam nacrtao pod satom da ne moram doma...
Ajmeeeeeeeeeee danas imam roditeljski sastanak u 18:00 ;) Ančicu sam stavila sad u drugi plan jer njega pak nema drugi tjedan ide na Europsko prvenstvo u Umag pa ću onda biti samo njezina mamaaaaaa :luv

Ajme a mene muž danas iznenadio da sam skoro pala sa stolice... samo mi je poslao poruku da odem u salon preuzeti novi autić i da mi je to poklon za 4 banke :hahaha I evo upravo se vratila još se malo tresem jer mi je drugačiji i vozila sam sve u drugoj brzini... :lol
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 10 ruj 2015, 14:39

dakle tinice, muž ti je PRVA LIGA :luv :buket
a za Isusa, još se smijem :hahaha
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la ŠokNaŠok » 10 ruj 2015, 14:58

diana drzim fige za posao! :up

cure na adaptacijama, zavidim vam... ja sljedeci tjedan ostajem sama, mm krece raditi, dolazi dadilja na par dana po par sati na adaptaciju... vidjet cu ka ce to ici.
jel ja trebam sta raditi na adaptaciji s dadiljom? ili pustim? savjeti dobrodosli :)

ja sam ok, #2 stalno u rukama. przim meso u tavi, sve sprica, ona mi spava u rukama :ajme
mm i #1 su ko prst i nokat... sad je vec tri tjedna s njim stalno, kud on, tu i ona. bili su si bliski i prije, al sad brijem da ce joj biti sok kad krene mm rAditi sljedeci tjedan :(

jooj zrinjevac :le
mogli bi se i mi prikljuciti festivalu. samo da ustekam #2 u maramu po prvi put da vidim kak reagira. ak ce biti ok, mogu di ocu jer ona doji svakih 2,3 sata sto mi je super duper nakon #1 i njezinih 59min razmaka.. ni do ducana nisam stigla a da se ona nije pocela meskoljiti i traziti cicu :ajme kd se sjetim...

e i tinice, klonit cu se cesta dok ti se ruke ne prestanu tresti :P
(bravo za muza : pljescem: )
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la sunceko29 » 10 ruj 2015, 15:52

latica je napisao/la:dakle tinice, muž ti je PRVA LIGA :luv :buket

braaaaaaaaaaaaaavoooo za muža!!!!!! :joy I mene je Fran nasmijao :lol
šok držim fige za idući tjedan! Daaa, bebicu u maramu, malenu za ruku i pičite! Ja sam rekla da moja curka čim rodim ide u maramu - L sam probala u maramu tek s kojih 4, 5 mjeseci i tada nije bilo šanse.
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Diana001 » 10 ruj 2015, 21:11

latica je napisao/la:dakle tinice, muž ti je PRVA LIGA :luv :buket

Svaka čast mužu! Bravo, bravo! A za Frana :hahaha

šok bebu u maramu, curku za ruku i pičite svugdi.

Mene zvali opet jutros iz te firme da im se nešto zakompliciralo i da će me zvati ipak kroz 10. mj. :( a tako sam se nadala napokon početi raditi. 3 godine sam doma i stvarno više ne mogu, fali mi raditi i kontakt sa svijetom. Radim ja nešto od doma al nije to to, želim izaći raditi 8 sati van kuće :gaah
Ah, morala sam se malo pojadati.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la latica » 11 ruj 2015, 10:54

diana, bude to već sve sjelo, ne brini, doći će posao :hug

šok, s dadiljom ćete najbolje samiv idjet kako će ići. polako, ti si i tako tu s njima pa ćeš moći sve regulirat i prilagođavat!

mi smo jučer bili u dječjem kazalištu i pun pogodak! mala nije sat vremena trepnula, za razliku od kina di je nakon 10 minuta izašla. mislim da sutra idemo opet, ovaj tjedan je neka fora, karte su 10 kn!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 11 ruj 2015, 10:58

diana baš mi je jako žao :hug no brzo će 10. mjesec, znaš da ti držim fige na rukama i nogama!
latice ja planiram L odvesti uskoro u kazalište, u Maloj sceni su super predstave za tu dob i traju pola sata pa se nadam da će mu to biti super. A i kada prestanem raditi ćemo nas dvoje šalabajzati posvuda :)
Nama se vratio maleni bratić od L s mora pa su oduševljeni bili jučer obojica, grle se, skaču, trče, smiju se :srca
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.