što reći i na kraju sam ga jedva odvukla doma, svi su otišli, jedini on ostao pa smo izašli vani igrati se. Eto ja prezadovoljna, nadam se da će tako biti i sljedećih dana. A vrtić je stvarno lijep, super je uređeno, veliko dvoriše imaju ma sve 5. Evo možete pogledati kako to kod nas izgleda:
http://www.sibenik.in/foto/otvoren-vrti ... jaku-/3562
tinice najs...i ja bi neko takvo iznenađenje
lijepo se zabavite
sunčeko ma neće to biti ništa strašno. Samo ti obavi pregled i javi što je bilo. Luka ima baš veliku nogicu, Karlo je tek na 24 sad. Ima dvoje tanjih tenisica još dok je toplo vrijeme al morat ću mu otići uzeti neke deblje zimske. Al napokon sam mu našla đilet/prsluk onaj deblji zimski, nigdje broja kod nas, sve se rasprodalo, i u Zadru i u Šibeniku, i nađem na kraju u Zari i kupim odmah dva, jedan za K drugi prijatelju za rođendan.
latice a hrabrica naša mala
Mi otkad smo prošle godine bili na onoj kao gimnastici za mame i bebe odtad nonstop radi kolut maprijed di god da stigne, samo gledam kako će se polomiti negdje

stvarno kad vam kažem, nekad ima konstrukcije rečenica takve da ko da pričam s odraslom osobom
)
. A za štitnjaču vjerujem da će sve biti ok
i lijep provod večeras vam želim!!!

bravo bravo

pa sad tražim neke ideje sa teniskim igralištem i reketima i lopticama 

On je više maza starijih seka. 

i istrgam mu papir iz bilježnice i počnem vikati da jel on normalan da mi šara i crta neke likove po školskim bilježnicama a on