Sada je: 14 ruj 2026, 21:47.
Moderator/ica: Diami

i na depilaciju..

dobila sam po njihovoj vagi 3kg i SAD sam u bedu
tlak mi je dosta niži 105/70 sutra moram zvat sv duh da me naruče za uzv.inače je sve OK.baš sam danas vledala trudničku s Ivanom i u ovo vrijeme sam već bila na +9kg ,i bas Velim dr i ona me spota da bzvz SAD panicarim da je ovo ovako savršeno.za ono probadanje mi je rekla da uzmem magnezij,al niša. Kupila u ljekarni već u dmu za nekih 16kn i odmA preuzela paket za trudnice.jeste uzele to

marijask je napisao/la:i ja sam prije trudnoće trebala skinuti oko 10kg, ali se nisam zamarala jer sam znala da me opet čeka trudnoća!
Plan mi je smršaviti i vježbati nakon ove, naravno kada dođem sebi i beba poraste!
Nema smisla 2 puta se mučiti, bolje jednom![]()
Iako bi ja voljela i treće dijete, no to neću ovako brzo, barem mislim
meni je mg super i kad nisam trudna znam da sam ga pila i nakon poroda.nemre nam naškoditi.
koliko su miligrama te granule ,jel jesu oko 100kn 30komsunceko29 je napisao/la:e super da si me podsjetila za poklon u DM-u, nisam ga još uzela... Ja se mažem s njihovom kremom za trudnice - ima maslinovo ulje, bademovo ulje i shea butter i super mi je - 50kn i duugo traje jer je poveća boca na pumpicu.
Btw. to su ti super kile - ja imam feeling da sam dobila oko 4kg do sada, tako sam i sa L.
Mg sam ja uzimala za zglobove u prvoj trudnoći koji su mi se kasnije počeli ko kočiti pa za opuštanje - uzimala sam onaj Mg direkt granule i bile su mi super.

Najbitnije da ste bebica i ti dobro!

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.