Već se pisalo negdje o tome, ali nikako ne mogu pronaći
. Dakle, zanima me u koji auto (komotno) stanu tri autosjedalice.Sada imamo 2 AS kategorije 2/3 (BritaxRömer) + Peg Perego jaje. Doduše, nismo još ni pokušali ugurati sve tri u auto (Renault Megane Grandtour), ali mislim da će stati budući da jaje zauzime manje mjesta dok je okrenuto prema iza. Ako baš ne stane, moglo bi se eventualno na sjedalo suvozača montirati jaje (okrenuto prema iza) i isključiti zračni jastuk, a da ja sjedim iza u sredini.
Pokušali smo između 2 AS kategorije 2/3 (BritaxRömer) staviti booster - kad je trebalo prevesti mojih 2 starijih i još jednu sestričnu - i to nije išlo nikako.
Kad nam najmlađi preraste jaje, imat ćemo 2 AS kategorije 2/3 + 1 AS kategorije 1. Nema šanse da ih uguramo u auto...
Mislila sam da bi najstarija mogla preći tad u booster, ali izgleda da ni tako ne bi išlo (booster + AS kategorije 2/3 + AS kategorije 1)...
Tako da razmišljamo o tome da kupimo novi auto druge godine. Molim savjete na temelju vaših iskustava. Hvala
.

!
prtljažnik je isto super jer nema onaj povišeni "prag" nego je ravan pa puno lakše unutra ubacuješ teške stvari tipa kolica, a može se i sjediti u prtljažniku pa recimo preobuvati razne gojzerice i pancerice - neprocjenjivo.
, pa šta nema škoda ili seat nešto sa 3 sjedala??

Super mi je. Tri isofixa, pomična stražnja sjedala, veliki gepek, dovoljno pretinaca, al ne previše. Jedina mana je za dulji put što nema držač za čaše na praktičnim mjestima. Al ostalo mi je sve