Ja jučer dođem po djecu, a dogovorili smo se da veliki ide s jednim prijateljem iz vrtića na igranje, njegova mama ih pokupi i idu kod njih, a nas dvije poslije engleskog dođemo po bracu. Taj dečkić ima i mlađu seku koja sad ide s M u mlađu grupu. Dakle, kad sam ja došla po nju i kad je ona skužila da brat ne ide s nama, počela je toliko urlikat i bacat se da vam ne mogu to opisat
Ja sve govorim da ne stane u auto, da ću je ja odvest tamo, ali nema šanse. Toliko je vrištala da su ljudi na ulici počeli izllazit van da vide šta se dešava
Jedva sam je unjela u auto i držala na krilo dok se bacala, sreća pa do doma ima par minuta. Doma je nastavila, niej se dala ni skinut iz cipela, ništa. I tako jedno 10 minuta. Doslovno temper tantrum po knjizi. Ja sam bila u šoku, iskreno, i jako sam bila uznemirena i tužna, zabrinuta. Nisam imala izbora, sad da sam ovom rekla da ide s nama doma, on bi počeo vrištat, taj prijatelj me isto čim me vidio zaskočio da M ide kod njega, a ne s nama, ma ono, nisam stvarno znala šta bi...Udarala je nogama, vrištala i bacala se, preznojila se, a ja sjela pokraj nje i počela plakat
I onda kad se smirila, izgrlile i izmazile, sjela za stol, jede juhicu, cvrkuće, sva vesela, da ne povjeruješ da je bio tasmanian devil prije par minuta onda neće na engleski jer ona ide od M i na onda kaže: idemo mamice ipak, ali samo malo na engleski. I super nam je bilo, baš je bila vesela. Poslije smo trebale po brata,a li ništa od toga, jer se njima isto nešto iskompliciralo, pa nisu bili kod njih doma nego kod njihovih bake i dide na kirvaju i da stvar bude gora bratac je naravno pao i onako se nagruvo i malo usnu razbio gornju
mama od tog dečića je sva bila jadna, a stvarno šta ti možeš, ovaj od uzbuđenja valjda zapeo u dvorištu i dum. i dovozi ona njega doma, nas dvije sjedimo ispred kuće,jer mala neće uć dok brat ne dođe. kad su stigli, taj dečkić plače jer ovaj moj ide doma, Marta ulazi k njima u auto i igra se s njima, neće nitko van, eeeeeeeeee šta da kažem
srećo super za team building!
neve, sretno na sistematskom!

da sto prije ovi teski dani razdvajanja budu iza vas
Mislim da se ide 3 dana u tjednu po 2 sata , ako nisu sta promijenili. Start 1.10. a roditeljski je 29.9. Sav je uzbudjen, iako vidim i dozu straha u njemu

nama bas te tetovaze nikad nisu uspjele. Al zato sve druge jesu, Ivona cijelo ljeto izgleda kao hodajuca reklama za neki tattoo shop. 
i ništa, diži ekipu, jurišno spremanje, još da je barem mm bio tu da uskoči, ali Ok, nisam kosu oprala, ali bili smo u vrtiću do 8, u 8.15 samo podigla cvijeće u cvjećarni i u 8.25 bila na poslu, sve u svemu, uopće nije loš ispalo
već drugi put, stvarno mi je izdisaju, to je samo kap u moru problema s njim, treba mi novi, šta da kažem. već godinu dana mi je idisplay razbijen, nemam volje dekodirat rezervni mobitel i onda sve prebacivat na njega da ovog odnesem na servis, jako sam lijena po tom pitanju, što je stvarno glupo jer se sad eto patim
! osip isto ide na manje... niš je ne boli. više ne bi smjela bit zarazna (48 sati nakon što je počela s atb), ali bit će doma dok ne popije atb do kraja. sutra moji idu brat grožđe, ide i mm pa će ić i Jelena. doma joj je dosadno, to će joj dobro doći
.

.