Sada je: 26 srp 2026, 23:19.
Moderator/ica: Diami

Termin mi je oko 9-10.5.2016. Idući tjedan bi trebala na pregled pa ću znati točnije 

opet.
, zadnja M 21. 7., dakle, porod negdje 26. 4. (iako znamo točno kada je bila oplodnja, pa bi termin mogao biti i malo ranije).

ne pomaže. treba preživjet'. 

za mučnine nemam neki recept, u prvoj T nisam povraćala ali sam imala nenormalne mučnine, nekako sam uspila to kontrolirat slanim krekerima i mekinjama. to mi je nekako pomoglo. Za sad sam ok, ali i rano mi je za mučnine
očekujem da će me spičit uskoro.. u četvrtak mi je prvi pregled, na 5+2, tako sam i u prvoj T išla. Inače imam nekih problema sa srcem, pijem tablete 6godina, zadnji put je bilo sve ok, porod super, nadam se da će tako i ovaj put biti. 

odlučila je da će se beba zvat Ana bez obzira na spol
za sat i 50 daj bože isti ili barem približno sličan drugi porod..rodila san žilavu mrvicu od 2410 i 45 apgar 10/10..zlo moje

isto 37+1. 

naravno da te primamo 

nije baš da FB sve zna
no pratim tvoju ekipu - divni ste svi zajedno 

jučer sam i povratila jednom..ujutro...danas nisam..nekako sam se uspila spasit Tuc krekerima
spava mi se kronično..još se ova mala budila noćas jedno 17 tisuća puta..brisati nos brisati nos -.-' satrana sam
bez prestanka. ne znam više niti što bih jela, niti što bih pila.
prosli put sam radila samo kombinirani i rani anomaly, sada nemam pojma bi li bilo pametno da napravim još štogod. jako hvale harmony test, ali je skup za pop***** (od 5 do 6 tisuća kn). 

i šta kardiolog kaže..beba će bit ko zmaj
veselim se..M će mi bit u matere.
olja2208 je napisao/la:samo sad, i necu vise upadati jer definitivno na ovom pdf-u nemam vise sta traziti![]()
osim da poljubim moju kitty!![]()
![]()
Svu srecu vam zelim, uzivajte u bebi a za Emu znam da ce biti najbolja seka!
rekli bi naši stari

) pa ćemo vidit šta će mi reć. Iskreno, užasno me strah svih tih pretraga... nisam pametna... al ajde bar imam puno povjerenje u svog doktora oa se nadam da ćemo skupa proć i to.
svašta ima danas , nadam se da mi neće zatrebat.
kako je sretna zbog bebe..ujutro uvik pita, jel se sad i naša beba probudila, smije li je pomazit i poljubit
što se je kod tebe dogodilo?
tako da se zapravo ništa puno preko njega ne može znati - OK, uz dobrog UZv dijagnostičara može se nešto skontat', ali svejedno - definitivno ne želim na amniocentezu. to znam sigurno. tako da ćemo - kako sada stvari stoje - ići na taj harmony (ili nifty, ista stvar). jest skup, ali smo nakon toga mirni. znam da Kos radi harmony - još ćemo se malo skockat' MM i ja, s parama i da vidim sa svojim doktorom, njegovo mišljenje, ali - da - blizu sam toga da odem na harmony.
meni mučnine i dalje koma. ujutro mi je zapravo još najbolje, popodne je pravi show.
ali, ALI, čini mi se da je malo bolje nego prije, recimo, tjedan ili dva! sada sam 8+4 cca. - tako mi je i u prvoj trudnoći bilo, od negdje 9. tjedna su mučnine bile podnošljive. 

ionako ga volim a i baš mi paše.. al ova južina mi nikako ne ide u prilog..odvratno je više stvarno..i sparina i vrućina.samo da zasvježi malo i bit će super.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gostiju.