evo i mene

ne znam od kuda poceti... bacat cu u natuknicama

ja sam narucila sa sportsdirecta zimske kickersice (guma, koza, toplo i za kisu), fensi skechersice za suho vrijeme (krzno, svijetle kad hoda, buce ), supermen gumene cizme za kisu i slape. sve zajedno cca 340kn+10€ postarina. za zimu smo spremne!
dadilja mi je zakon! dodje dva puta tjefno od 10-14h. poigraju se, ode van s njom, vrate se, popapaju i u krevet. plan je da ju s vremenom uspava, al i ovo je super da ju spremi za popodnevni spavanac i kad ja dodjem brzo mi zaspe.
jos jedan dan dodje baka, jedan dan ide kod bake, a petak cemo ici na igranja ili ce nama netko doci.
za sada ide.... umorna jesam, ali sam prezahvalna sto imam pomoc i sto nisam 24/7 sama s dvoje! prosvirala bi......
beba #2 je super samo sto ima vecernje nervoze pa sam malo na rubu zadnjih par dana. evo sad je zaspala, inace vec par dana plac od 20 do ponoci

cice su se opet prepunile, jedna se zgrudicala..... nisam imala nikakvih problema u prvoj trudnoci, u ovoj nadoknadjujem

danas je stigao nalaz urinokulture od carice i sterilno je!

ponovit cemo za par tjedana da budemo ziher.. hvala bogu da je bolestina prosla relativno bezbolno
niti moja bas ne prica i ima jos uvijek pelenu.
al moram reci da polako gubim zivce s njezinim pelenastvom...... kad usporedim malu pelenicu od #2 s njezinom ogromnom... katastrofa da je jos u njima. vjerojatno ce ubrzo na prisilno skidanje...
nek piski i kaka pet dana, sesti valjda nece

al i za to mi treba snage, a nemamp niti mm niti ja. on
je reko da ce jh poslati kod bake na tjedan dana da ju ona odvikne. uopce se ne bi cudila da to opet predlozi.
muski.
stan se sredjuje malo po malo. uzivamo u stanu... jako nam je lijepo. sretna sam.
jos da muz ne hoda stalno za mnom i ne gasi mi svijetla svugdje. mrzim tu njegovu naviku da sve bude pogaseno. zivimo u mraku ko vampiri

vrtic..... ona je doma do jeseni sto posto. al sam si kontala ju ostaviti jos godinh doma jer ce #2 imati godinu dana pa bi se njih dve mogle vise zabavljati doma.. mozda meni bude lakse s dvije nego samo s jednogodisnjakinjom. dale mi ideju neke mame u parku koje su to izvele sa svojima koji kmaju malu razliku.
al jesen je daleko. vidjet cemo kaj ce biti..
a sto se tice odvajanja, po nekim istrazivanjima njima su povisene razine hormona stresa do min 4g kad god se odvajaju od rod.
a i kaze se da kad je djete u vrticu zali za mamom, a nijedno doma ne place za vrticem. ak kuzitr kaj zelim reci.. po meni, sto duze mogu biti doma, to bolje. al obavezno par puta tjedno druzenja s klincima.
i obavezno tabletice i alkohol za mame koje se odluce ko ja dobrovoljno podvrgnuti toj lobotomiji.
odoh spavati. svi spavaju osim mene koja sam najumornija...
e i saljem ogromne puse trudnicama!
mah mah generacijo moja, cujemo se
ps teona, ljubi janija! nadam se da cemo uskoro uspjeti organizirati neko druzenje nasih malisa. mozda da odrmo negdje na neko dogadjanje zajedno ili predstavu?
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica