Sada je: 18 tra 2026, 16:50.

Narančasti iscjedak!???

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Narančasti iscjedak!???

PostPostao/la Lucy25 » 28 ruj 2015, 19:52

Pozdrav drage žene!
Evo nije me bilo na ovom forumu jako jako dugo, ali vrlo vjerojatno ću se ponovno aktivirati budući da sam opet trudna :)
Pišem vam jer sam u velikim brigama i neudomicama, makar sam danas radi ovog problema zvala 2 doktora.
Radi se o tome da sam danas na toalet papiru primijetila blijedo narančasti gusti iscjedak. Vidjela sam ih stvarno svakakvih boja, ali ovu boju nikad :dunno
Inače stavljam rojazol vaginalete svaku drugu večer i jučer sam baš petu tabletu ugurala, pa mi je palo na pamet da je možda takva boja od vaginaleta jer sam čitala da je moguće da prilikom otapanja budu takve boje. Prije nisam primjećivala ništa neobično jer sam se brisala s papirom u boji, i to baš narančastoj, a lijepo sam sama sebi rekla da ću u trudnoći koristiti isključivo bijeli tak da mogu odmah uočiti svaku promjenu. I danas sam napokon uzela bijeli i imam šta za vidjeti. Jako sam se zabrinula i odmah išla zvat ginekologa koji mi vodi trudnoću i kaže on da to nikako nije dobro, da je to krv :strah Mislim, meni to nekak nema smisla...znam da krv može bit i svjetlo crvena i tamno crvena i roza i smeđa, ali da može bit narančasta to još nisam čula. Poslije tog razgovora nisam imala mira pa sam išla zvat na odjel ginekologije gdje mi je doktorica lijepo objasnila da to može biti od vaginaleta, da sam si vjerojatno povrijedila sluznicu, što je totalno moguće i da se ne radi o nikakvoj krvi. Pa sad nek si ja mislim :gaah Nije sad da to meni curi u mlazu, nego se lagano primjeti kad se obrišem s toaletom.

Jel imala koja od vas takve muke ili sam jedina?
Inače sam u 14.tjednu trudnoće.
Melani 09.09.2004.
Lara 09.01.2006.

slika
Lucy25
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Narančasti iscjedak!???

PostPostao/la MON » 28 ruj 2015, 21:31

ja bih rekla da je to od vaginaleta, ali svakako odi na pregled sutra. za vlastiti mir :dada
MON
Intelektualni snob

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.