Sada je: 14 lip 2026, 06:03.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

jede u krevetu (kad je ja ne vidim), surfa u krevetu, uči u krevetu, iz kreveta gleda filmove i serije
frendica joj dođe i zavali se u krevet k njoj, svaka sa svojim mobitelom
i onda zovu ostatak ekipe i gledaju se prek facetime-a, vibera ili tako nečega. krevet i mobitel su jako važni

Dobri andjeo je napisao/la:vidi ovaj divnog imena http://www.prima-commerce.hr/product.as ... ANELAII120
ne znam zasto sam uvjerena da je prima namještaj jako loše kvalitete?

JiA je napisao/la:meni se taj krevet pokazao udobnijim i kvalitetnijim od mog novog kod stolara po mjeri radjenog sa skupim madracem.

imali smo neku drugu tetu. a kutnu su imali moji starci koja se zvala žaklina, i ja sam pol zivota mislila da se kutna garnitura zove i inace zaklina

al nis nije losije od npr lesnine. al je jeftinije znatno. 10 g. joj bu dobar sigurno. a dulje ne bu ni trebao. imas na linku puno raznih tih francuskih lezaja,raznih dimenzija. u svakom slucaju bolje od kupovine madraca posebno a posebno okvira kreveta.
al njihov francuski vec 10g i odlican je.jako udobni , nepromijenjenog oblika 

Nana1971 je napisao/la:jia, baš ovaj model ste imali, iz prime?
to i ti federi koji su u madracu...to nemrem. moram imati madrac od pjene i da nije pretvrd, onako srednja tvrdoća madraca.Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.